Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.23. 15:00:39

Varatrix írta:Én nem bízom annyira Bojanban. (Nyilván ez nem jelent semmit.) Lesérül egy csatárunk akkor sem fog több játéklehetőséghez jutni. Vagy Iniesta fog feljebb lépni egy sorral, vagy Afellay jut több lehetőséghez. Végeredményben Pep közel nem bízik benne annyira amennyire mondja. Én azt támogatnám, hogy Kerrison nyáron jöjjön.
És Kerrison mivel érdemel több bizalmat?
Vagy akár Afellay?!
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.23. 14:40:20

Én nem bízom annyira Bojanban. (Nyilván ez nem jelent semmit.) Lesérül egy csatárunk akkor sem fog több játéklehetőséghez jutni. Vagy Iniesta fog feljebb lépni egy sorral, vagy Afellay jut több lehetőséghez. Végeredményben Pep közel nem bízik benne annyira amennyire mondja. Én azt támogatnám, hogy Kerrison nyáron jöjjön.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.01.23. 14:23:29

Én sem adnám el. Focizni nem felejt el senki. Viszont a fejében rendet kéne tennie valakinek, talán még egy szakembert is érdemes lenne fogadni mellé, mert ez így tényleg nem lesz jó. Kár lenne, ha ilyen hamar leáldozna a csillaga.
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2011.01.23. 13:18:25

noname írta:...
Bojan fejlődése megakadt, de nem feltétlenül állt meg. Még most is csak 20 éves, tehát alsó hangon van még pár éve, ha a többiekhez hasonlítjuk. Talán hamar dobták be a mély vízbe, emiatt borulhatott meg belül valami. Korábban már láttunk szép dolgokat tőle, melyeket valószínűleg azóta sem felejtett el. Az egész lényét visszafoghatja, ha fejben gyenge valaki.

http://www.youtube.com/watch?v=xpe0u9tr ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=-kpaDqL_Svo
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.01.23. 10:14:09

Nem szeretnék hosszú sorokat leírni, tömören a véleményem, amennyiben mentálisan nem tud rendbe jönni, akkor nincs megoldás.
Olyan görcs van benne, hogy csak sajnálni tudom, labdában elbotlás, labdakezelés csődje, a tehetség teljes eltitkolása.

Ettől függetlenül a tavalyi bajnoki aranyban szerintem jelentős része volt azzal a tavasszal, amikor Ibra leülhetett a "lócára", és olyan meccseken bizonyított, amik nem voltak könnyűnek nevezhetők. Talán akkor láttuk utoljára a benne lévő potenciált! Neki soha nem jön jól a hosszabb szünet, kihagyás, olyan, mintha előlről kellene kezdenie mindent, játékba lendülés, beilleszkedés,....

Szóval szerintem a megoldás egyedül fejben keresendő, a képességekkel, úgy gondolom nincs baj.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
noname
Llegenda del Barça

2011.01.23. 09:26:05

ziipp írta:Azon a véleményen vagyok, hogy el lehet adni, de minek? Mi sürget? Semmi. Még pár év simán eltelhet úgy, ahogy idáig is eltelt. Előbb vagy utóbb talán pont Bojan fogja megelégelni, és magától megy majd el. Addig meg miért vágjuk el magunkat egy potenciális szupersztártól? Gondoljatok bele, olyan kegyetlenül tolta a srác, hogy már 17 évesen a Barca A-ban játszott! Most holtpontra jutott, de azért érdemes elmorfondírozni, hogy valahol mélyen micsoda erő bújhat benne... ;)
Itt válaszolok, mert nem a Pep topikban kell ezt megtárgyalni.
Megmondom miért kéne most eladni és nem várni a csodára: Nos, ameddig Bojan itt játszik, nem fogunk venni más csatárt, ezzel mindenki tisztában lehet. Márpedig Villa nagyon jó, de kell még 1 támadó játékos. 3 használható ember kevés. Lehet h ez a világ jelenlegi legjobb támadótriója, de ha bárkivel baj történik, máris nagy problémák vannak. Jeffrenre nem lehet számítani,mert a sarki boltig se jut el sérülés nélkül. Pl én örültem volna ha Ibra marad Villával együtt(természetesen ez azelőtt volt h a bosnyák vadparaszt végleg elásta magát minden Barca-szimpatizáns előtt), sokszor jól jöhet egy erős csatár. Nyáron ha rajtam múlna, elküldeném Bojant és Jeffrent, hoznám Llorentét, aki bizonyította a spanyol válogatottban h nincs elveszve akkor sem, ha technikás játékosok veszik körül, ráadásul Llorente annyira nem nagy játékos h hisztizzen a pad miatt. Biztos vok benne h Bojannal sokkal jobb lenne. Továbbá lenne megint egy erős emberünk elől, ami azért nem hátrány. Tényleg nagyon kedveltem régebben Bojan játékát, ő maga is szimpatikus játékos, de egyszerűen kevés. Messire sikerült rápakolni sok kiló izmot, mindamellett megmaradt a sebessége, azonkívül Messi egy okos, gyorsan gondolkodó játékos, tud megfelelően dönteni. Bojan sajnos nem erősödött meg eléggé, egyértelműen lassult, az észjárása meg egy döglött lajháréval vetekszik, szinte mindig rosszul dönt, amikor passzolni kéne cselez és fordítva, ráadásul passzokba se nagy szám. Messi a világ 5 legjobb passzolójának egyike, Pedro is képes fantasztikus passzokra, Villa talán nem ad akkora Xavi-szerű labdákat, mint Messi vagy Pedro, de neki is rendkívül gyors az észjárása, nagyon jól lehet vele kombinálni, kb ugyanaz a kategória mint Etoo. Akárhogy nézem, Bojan képességekben a közelébe nem ér a jelenlegi triónknak és nem számítok nagy fejlődésre. Az egyértelmű h nem lesz gyorsabb, cselezni se hiszem h jobban megtanul, amiben fejlődhet az, hogy jókor jó döntést hozzon, esetleg a passzai, de máris ott van még egy érv amellett h mennie kell: Pedro. Bojan sokkal jobb volt 17 évesen mint Pedro akár 20 évesen, mégis Pedro normális játékos módjára fejlődött, látszik Pedron h nem akad meg a fejlődése, idén már sokszor a 2szeres Aranylabdás Messinél is jobb volt. Vagy ott van Messi: először gyors volt és cselezni tudott, később már remekül tudtak vele a társak kombinálni, majd megtanult gólt lőni, mostmár fizikailag se gyenge, továbbá passzolni is fantasztikusan tud és ne felejtkezzünk el a távoli lövéseiről.
Villa is megjárta a szamárlétrát és folyamatosan jobb lett. Iniesta is idénre tanult meg gól lőni végre.
Bojan fejlődése megakadt és az ilyesmi nem szokott újraindulni, sajnos. Minden játékosunk folyamatosan fejlődött, egyre jobb lett minden téren, Bojan nem. Lehet h néha vannak időszakai, amikor puszta véletlen folytán jó döntéseket hoz egymást követő meccseken(tavalyi szezonvég), ilyenkor egész jó tud lenni, ez kevés. MIért kell eladni?
1. nemhinném h jobb lesz, sokkal
2. ha megtanul jó döntéseket hozni, akkor se elég jó képességű
3. még nagy a neve, kaphatunk érte akár 10 millát is, ami méltányos
4. máshol megtanulhat jó döntést hozni, ha rendszeresen kezdő, lehet belőle egy Rossi/Nilmar szintű játékos, de nem itt, ezt már láthattuk
5. túl kéne lépni az egész Bojan ügyön.Ha végre megszabadulunk tőle, hozhatunk más csatárt, aki hasznára is lesz a csapatnak(alias Llorente)
A Fifa egy szégyen
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.01.23. 09:25:51

Sok a pro és kontra, de én még mindig bízom Bojanban. Őszintén remélem, hogy belejön végre és sok gólt fog lőni. MOst már azért elég siralmas a helyzete , látszik rajta , hogymár kétségbeesetten próbál bizonyítani. Nehéz lesz ebből kilábalni, de őszintén remélem és tudom, hogy Guardiola Bojant vissza tudja hozni. Nagyon reménykedem a fiúban.
més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 09:08:45

Galen írta:Van igazság abban amit írtok, de lássuk de, idén Bojan nem csinált semmi értelmeset a pályán.

Végtelenül szimpatikus gyerek, én lennék a legboldogabb, ha kettesével rúgná a gólokat, de semmi nem megy most neki.

Sajnálom, mert szerintem a mostani fociban és ebben a csapatban SENKINEK nincsenek hónapjai arra, hogy beilleszkedjen, felvegye a ritmust..

Ezt mindenkinek meg kell szerintem értenie...

Egyébként ma Messi se alkotott hatalmasat, fura, mert gyakrabban veszít labdát mint eddig... ( még neki is lehetnek rosszabb periódusai...magához képest)
Csak az a baj, hogy nem most nem megy neki semmi, hanem 3 éve, és összesen volt kb 2 jó hónapja ezalatt. Egy hatalmas nulla, tegnap jó megoldása sem volt, egy tiszta helyzetben való labdalevétel is gondot okoz. Bőven megkapta a türelmet, és ne jöjjön azzal senki, hogy 10 perceket kap, meret Mascherano, Maxwell, Adriano volt hogy több meccsig nem játszott, és mégis hozzák a szintjüket. Bojanka meg az összes meccsen beáll, és mégis "pejparipa pimpellője". Unom, hogy ha hozzákerül a labda, akkor vége a támadásnak, és azt is, hogy még így sem zár vissza annyit, mint Pedro...mehet Isten hírével, lőjön 25 gólt egy másik csapatban, örülni fogok neki, de ide nem kell. Nyáron mindenképp cserecsatárt kell nézni.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.23. 08:57:50

Ez a Messi se volt sokkal jobb fájt. 20 évesen Messi 3. lett az Ararnylabda szavazéson!
A Fifa egy szégyen
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.23. 07:12:31

adame1996 írta:
menczel írta:na beírom azt amit 1hónapja csak kérdőjellel mertem. Lefőtt a kávé Önnek Barcelonában kedves Bojan!

Bántóan gyenge a csapat többi tagjához képest. És mellé valami hihetetlenül szerencsétlen is.
azért még nem kéne sztem leírni hisz még csak 20 éves...ennyi évesen Messi sem volt sokkal jobb...
Messi sem volt sokkal jobb? Áá nem,csak ha jól emlékszem pont ebbe a szezonban pofozott be egy mesterhármast a Madridnak....amikor 3-3 lett. Szóval...... Egyébként Bojanon már nem lepődök meg. Nem megy neki a játék,és itt már szerintem csak a kölcsönbe adás segíthet. Valenciának oda kéne adni kölcsönbe,aztán meglátjuk,mit csinál utána. Ha akkor sem lesz jó,akkor meg mehet nyugodtan.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
adame1996
Barça C

2011.01.22. 23:49:04

engem mostani játéka alapján Ibrára emlékeztet...egyszerűen nemjön neki semmise össze...vmi nagyot kéne alkotnia Guardiolának h visszahozza Krkict a "halálból"...
Galen
Jugador del Barça

2011.01.22. 23:46:44

Van igazság abban amit írtok, de lássuk de, idén Bojan nem csinált semmi értelmeset a pályán.

Végtelenül szimpatikus gyerek, én lennék a legboldogabb, ha kettesével rúgná a gólokat, de semmi nem megy most neki.

Sajnálom, mert szerintem a mostani fociban és ebben a csapatban SENKINEK nincsenek hónapjai arra, hogy beilleszkedjen, felvegye a ritmust..

Ezt mindenkinek meg kell szerintem értenie...

Egyébként ma Messi se alkotott hatalmasat, fura, mert gyakrabban veszít labdát mint eddig... ( még neki is lehetnek rosszabb periódusai...magához képest)
adame1996
Barça C

2011.01.22. 23:37:21

kilibarca írta:Bojan kap 10 percet 3-0ás állásnál. Többiek már 10% "pörögnek" 5x ért labdába , egy jó labdát kapott de az se volt ziccer elrontotta.Ennyi történt...
Szerintem érdekes a mérce Krkic-el szemben Jeffren, Adriano, Maxwell,Milito teljesítményéhez kéne őt hasonlítani. Akkor őket is el kéne küldeni?

Sajnálom Bojant mert sokkal jobb játékos mint amit most mutat.Mentálisan kellene hogy kijöjjön a gödörből.
hát igen...szinte több mint biztos h fejben van a gondja...de már több mint 1000 gólt lőtt a Barcelona összes korosztályos és felnőtt csapataiban...Guardiolának kezelésbe kellene vennie...vagy kölcsönadni valamely csapatnak...állítólag a Valencia szivesen vinné kölcsönbe is...és garantálná neki a több játékperceket...
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.22. 23:37:14

adame1996 írta:
menczel írta:na beírom azt amit 1hónapja csak kérdőjellel mertem. Lefőtt a kávé Önnek Barcelonában kedves Bojan!

Bántóan gyenge a csapat többi tagjához képest. És mellé valami hihetetlenül szerencsétlen is.
azért még nem kéne sztem leírni hisz még csak 20 éves...ennyi évesen Messi sem volt sokkal jobb...
Nem az a kérdés ki hol van hány évesen, hanem h mennyire és hogyan fejlődik. És Bojan sajnos visszafelé. Vagy legjobb esetben is stagnál. Jó fej meg szimpatikus, de a 9-es mez embert kíván, nem egy ijedt kisfiút.
kilibarca
Capitá del Barça

2011.01.22. 23:34:20

Bojan kap 10 percet 3-0ás állásnál. Többiek már 10% "pörögnek" 5x ért labdába , egy jó labdát kapott de az se volt ziccer elrontotta.Ennyi történt...
Szerintem érdekes a mérce Krkic-el szemben Jeffren, Adriano, Maxwell,Milito teljesítményéhez kéne őt hasonlítani. Akkor őket is el kéne küldeni?

Sajnálom Bojant mert sokkal jobb játékos mint amit most mutat.Mentálisan kellene hogy kijöjjön a gödörből.
barcsa
Barça C

2011.01.22. 23:30:27

azért talán egy Kicsivel jobb volt. ;) tudod hol volt már messi 20évesen? :) nem a kispadon. ;)
adame1996
Barça C

2011.01.22. 23:23:19

menczel
Entrenador del Barça

2011.01.22. 23:07:55

na beírom azt amit 1hónapja csak kérdőjellel mertem. Lefőtt a kávé Önnek Barcelonában kedves Bojan!

adame1996
Barça C

2011.01.22. 22:48:45

már énis kezdek afélé hajlani h kölcsön kéne adni mer ha több percet kapna jobban fejlődne az biztos...sztem a legjobb lenne ha a Sevilla-ba tudnánk kölcsön adni...vagy a RCD Espanyolnak...de eladni semmiképp...
mvik
Jugador d'estrella

2011.01.22. 22:05:31

üdv. hát én még hiszek abban h jobb játékos lesz, de ehhez szerintem kölcsön kéne adni egy stabil első osztályú középcsapatnak ahol állandó játéklehetőséget kapna. úgy képes lenne fejlődni, de így h edzéseken jól teljesít az már nem elég a fejlődéséhez, ha egy teljes szezont végig tudna rendesen állandó játéklehetőséget kapva akkor szerintem tudna fejlődni, de így már nem. kezdetben amikor még tizenéves volt elég volt a fejlődéséhez annyi h sztárokkal együtt edzhet, de ez már nem elég. kölcsön kell adni mert máskülönben már nem lesz jó játékos belőle.
mvik
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 22:05:05

Beállt, Ini kiugratta frankón, nem is az hogy elszórakozta, egyszerűn a görcsösség miatt akart valami nagyot húzni, félresikerült back-heel passz lett a vége.
Utána az arcára volt írva minden.

De ahogy Fecooo is mondta, teljesen más lenne egy elejétől pörgő csapatban pályára lépnie. Csak és kizárólag a játékpercek hiányoznak.

Tavaly Malaga ellen kiszolgálta Messit, jó oké, hülyeség játékintelligenciára egy meccset felhozni mert mindenkinek lehet egy kiugró teljesítménye. De a tavaszi teljesítménye bebizonyítja azt hogy igenis van ebben a gyerekben potenciál.

Mentálisan borzalmas, nem tagadom. De megint csak Fecoootól tudok idézni: ördögi kör. Ini a nagy lasztija után egy kicselezettszituból kitolta neki, eredménye egy visszapassz lett.

És igen, visszapassz. Már nincs is benne tökösség hogy betörjön lendületből, oldalról, akárhonnan, megcsináljon egy cselt. Egyszerűen arra megy hogy ne rontson, és ez a legnagyobb baj. (Ezért is örültem amikor kicsit cselezgetett a Betis ellen).

Ami a legszomorúbb hogy annyira kevés játékpercet kap hogy sajnos konkrétan ki tudjuk elemezni az egy kezünkön megszámlálható megmozdulásait..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Andris
Adminisztrátor

2011.01.22. 21:57:51

90 perc a francokat, 5 pofon.

Akár teljes, akár fél meccset, akár 10 percet kap, egyszerűen ostoba megoldásai vannak, és már sehol sincsen az a régi hajtás amit produkált. góltól önbizalmat kaphat, ész és akarat nem jár hozzá.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2011.01.22. 21:56:20

lluisllach89 írta:Azért kicsit cinkes úgy pályára lépni hogy 4-5-6 alakalommal fogod megkapni a labdát és próbálj meg érdemben hozzátenni a játékhoz..

Nagyon-nagyon kell neki egy full 90 perc az Almería ellen de egy gól még fontosabb lenne.
Ez van évek óta. Aztán megkapja vhol a full 90 percét és mindeki imádkozik 20 perc után h hozzák már le. Már nem reménykedtem abba h valaha jó lesz, erre jött a tavalyi szezonvég, akkor megint kezdtem reménykedni.Idén amikor játszik mindig bizonyítja h nincs helye a kezdőben.
A Fifa egy szégyen
Replay
Director del Fútbol

2011.01.22. 21:55:53

lluisllach89 írta:Azért kicsit cinkes úgy pályára lépni hogy 4-5-6 alakalommal fogod megkapni a labdát és próbálj meg érdemben hozzátenni a játékhoz..

Nagyon-nagyon kell neki egy full 90 perc az Almería ellen de egy gól még fontosabb lenne.
Valóban nagyon nehéz helyzetbe került és nem feltétlenül a ő hibája, hiszen tavasszal még csúcsformában volt.

Azért az elmúlt évek teljesitményéhez képest nem volt szép, hogy kifütyülik.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.22. 21:55:00

az a baj, h vagy kevés időt kap, vagy teljesen motiválatlan társakkal "kell" együtt szenvednie 90 percig... így nagyon nehéz egy önbizalomhiányban szenvedő gyereknek fejlődnie :(
Lezárt