2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hleb tuti nem marad a Stuttgartnál! Nem jön ki az edzőjével, Grossal, meg nyilatkozta is, hogy semmiféleképpen sem marad a sváboknál.duncan írta:A kölcsön lévők közül Hleb és Cáceres szinte biztos maradnak Stuttgartban és Torinóban.
Újabb fejlemények vannak a Calciopoli-ban és a száműzetésért lehet, hogy kapnak 200 millió € kártéritést. Abból lehet tataroznibarcafan0911 írta:Nem követem nyomon az Olasz footballt, de a Juvénak ennyi pénze van?Úgyhogy egyre valószínűbb az olasz liga. Főleg így hogy Benitez valószínűleg megy a Juvehoz és állítólag viszi magával Mascheranot és Kuytot is. Akkor miért ne vinné Torrest is?
Milyen Torres ügy? Most lemaradtam vmiről, vagy megint csak álmodoztok?Torres "ügy"
Nem gazdagok, de azt mondta a vezetőség hogy hajlandó belenyúlni a pénztárcába ha muszáj. De ez már nem ebbe a topicba tartozik!barcafan0911 írta:
Nem követem nyomon az Olasz footballt, de a Juvénak ennyi pénze van?
Torres olyat is nyilatkozott ha jól emlékszem hogy a Real-ban soha nem fog játszani,de akkor már nem mondta hogy Itt sem:-)Barcaman14 írta:Torres "ügy": Szerintem is az egyik legjobb középcsatár napjainkban, és ő illene ide a a legjobban. Egyszer azt nyilatkozta, hogy spanyol honban az Atleticon kívül más csapatban nem hajlandó játszani. Persze az egy dolog hogy mit nyilatkozik, de amúgy sem hinném hogy már is visszatérne.
Úgyhogy egyre valószínűbb az olasz liga. Főleg így hogy Benitez valószínűleg megy a Juvehoz és állítólag viszi magával Mascheranot és Kuytot is. Akkor miért ne vinné Torrest is?!A 'Poolt teljesen ki fogják árusíani, na de ez már egy más téma....
Ami a lényeg: Torrest én is szívesen látnám, de nem mindenáron. Szeretném ha Ibra jövőre is velünk maradna és "beleszokna" a stílusunkba. Aztán majd egy jó 2 év múlva nézhetünk új középcsatár után. Vagy már a meglévő anyagból fogunk gazdálkodni( Bojan,Keirrison) Ki tudja?!
Nem követem nyomon az Olasz footballt, de a Juvénak ennyi pénze van?Úgyhogy egyre valószínűbb az olasz liga. Főleg így hogy Benitez valószínűleg megy a Juvehoz és állítólag viszi magával Mascheranot és Kuytot is. Akkor miért ne vinné Torrest is?
én is szeretném, hogy itt játszon, de a realitás az amit leírtál: vagy a 'pool vagy a Juve. leginkább tényleg az dönt, h Benítez hol lesz jövőre. de a remény hal meg utoljára, hátha lesz ő még Barca játékosSanama írta:Fél éve meg pont az ellenkezőjét állította Torres.
Minden spanyolnak üzente,hogy menjenek Angliába,mert ott jobb a foci,és ott király az élet...
Most meg mondja,hogy belerokkan? Mondjuk ez igaz,tényleg mindig sérült.
Juventusba fog kikötni szerintem is,amivel el fogja szépen cseszni a karrierje hátralevő részét.
Ő az akire Ibrát elcserélném,senki más.De Ibra marad,Torres meg vagy Liverpoolban marad,vagy Torinoba megy , szerintem.
Először is nem játszok fm-et. Másodszor pedig az utóbbi évek nem a Milánt igazolják. A nagytakarítás alatt pedig arra gondoltam hogy megszabadulni az ottani nyugdíjasoktól mint pl Inzaghi. Ezt már évekkel ezelött el kellet volna kezdeniük.csak ők ezt rosszul kezelik." hehe te jól kezelnéd tuti, mi? Ez nem a footbal maneger!!!! Gondolhatod h azért nem vesznek "profikat" mert nincs rá keret. Patoért jó summát kapnának... mondjuk nem hiszem h eladják!!!
A Milánra is ráférne egy nagytakarítás végre, csak ők ezt rosszul kezelik. Vélhetően megint az egyik legjobbjuktól válnak majd meg (PatoEz a fő ok. A Juvénél nagytakarítás lesz. Megy Trezeguet, Amauri és még vagy 5-6 játékos biztosan. Az új edző 99%, hogy Benítez lesz. Szerintem nem nehéz összerakni a képet, még akkor sem, ha esetleg kamu az nso-s Torres interjú.
Ez a fő ok. A Juvénél nagytakarítás lesz. Megy Trezeguet, Amauri és még vagy 5-6 játékos biztosan. Az új edző 99%, hogy Benítez lesz. Szerintem nem nehéz összerakni a képet, még akkor sem, ha esetleg kamu az nso-s Torres interjú.barcafan0911 írta:Az akkor sokba fog fájni a Juvénak. Nem tudom a Pool mennyiért válna meg Torrestől, elég rossz az anyagi helyzetük. Azt hiszem a tulajok már árulják is a klubbot, az adósságokkal együtt.Fernando írta:Nekem meg van egy olyan megérzésem, hogy Benítezzel együtt megy Torinóba.
Az akkor sokba fog fájni a Juvénak. Nem tudom a Pool mennyiért válna meg Torrestől, elég rossz az anyagi helyzetük. Azt hiszem a tulajok már árulják is a klubbot, az adósságokkal együtt.Fernando írta:Nekem meg van egy olyan megérzésem, hogy Benítezzel együtt megy Torinóba.
Hát lehet hogy jönnek majd a megkövezések de én is minden pénzt megadnék Torresért. Számomra Villa mellet ő a tökéletes csatár a Barcába. Ezért is le fognak hurrogni, de én is elcserélném Ibrát Torresre. Persze kizártnak tartom hogy Ibra el fog innen menni legalább az elkövetkezendő 2 évben.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... a-2026177/
Torres! Adjuk oda érte Ibrát meg akármennyi pénzt! Ő egy igazi ász, a hozzáállása is jó, az el clásicón pedig tuti jobban fel lenne tüzelve mint akármelyik igazolásunk (atléticósként kellően utálja realt). az egyik legjobb csatár, és most van rá sansz, h elbírjuk hozni! kicsit realos lenne egy év után túladni egy friss sztárigazoláson, de Fernando a lehető legjobb opció erre a posztra!!!
Nekem is tetszik a játéka. Biztosan jobban teljesítene a bal oldalon mint most Henry. Én örülnék neki nagyon. De hát nem is tudom.....egy angol játékos a Barcában?Nem ügyetlen kölyök, jól cselez, jól ad be, Ibra papa nem bánná ha ilyen lasztikat kapna a fejére. De szerintem ő előtte van egy pár másik játékos a listán. Nem nagyon láttam még játszani őt, ezért nem örültem a felvetésnek se már, de a vidi alapján nem tűnik rossz playanak.
zsulter írta: Ugyan emberek! Vegyük már észre, hogy a Marca szórakozik velünk...Semmi más célja nincs mit zavart kellteni a csapat körül...
Egyik héten Barta, másikon Gai, most Herny, természetesen mind a csodás Marcától....
A csapat koncentrációját akarja megzavarni a maga ezközeivel, szerinem. Hogy majd a sajtótájékoztatókon és nyilatkozatok esetén az újságírók ezekkel zaklassák az edzőt és a játékosokat a csapatban....
Nem kell ezekkel foglalkozni, szánalmas próbálkozás, semmi sem igaz ezekből ez nyilvánvaló...
Nem ügyetlen kölyök, jól cselez, jól ad be, Ibra papa nem bánná ha ilyen lasztikat kapna a fejére. De szerintem ő előtte van egy pár másik játékos a listán. Nem nagyon láttam még játszani őt, ezért nem örültem a felvetésnek se már, de a vidi alapján nem tűnik rossz playanak.Zolika10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=v6tRtEuM_Ac
Személy szerint örülnék Young érkezésének. Ha már Ibra nem annyira jött be és Csigrin se, akkor már egy proszát megérne. Szerintem nem lehet olyan rossz.
Szerintem érthető volt, hogy mire gondoltam... Csak az Angol ütközős focira céloztam ezzel... A smile a végén a viccet jelezteBlauGranaGroc írta:Persze, mert minden másik csapatban R10-ek szaladgálnak a szélen. Ilyen egyszer volt a foci történelmében és hálát adhatunk az égnek, hogy ez pont nálunk következett be., de nehogy hozzá mérjünk már ezentúl mindenkit.
A franciat vagy a spanyolt pont ilyen vicces lenne R10 utódként emlegetni.