Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!el fuero írta:Itt az összes selejtező mérk:
...
Én is azt írtam nemrég h nem lefutott a meccs, de az esélyek sztem így is 20-80%-egyértelmű kinek a javára.Replay írta:Egyáltalán nem játszanak alárendelt szerepet, a Lyon legyőzése sem volt véletlen.noname írta:Hajrá Toulouse!Nem sok reménnyel kecsegtet tehát a meccs.![]()
Egyáltalán nem játszanak alárendelt szerepet, a Lyon legyőzése sem volt véletlen.noname írta:Hajrá Toulouse!Nem sok reménnyel kecsegtet tehát a meccs.![]()
Ez is bejötthaze71 írta:BIZTOS:
Benfica (portugál) - FC Köbenhavn (dán) 2-1 (1-1)
gól: Costa (25., 86.), illetve Hutchinson (31.)
Szntem meg nemÁdám02 írta:Bukurestbe nem lesz könnyű dolga de szerintem behúzzák...!noname írta:Lazio-Dinamo 1-1. A Dinamonak egyetlen egy normális támadása volt a meccsen, abból lett a gól.A Lazio kihagyott egy tizit és vagy 100 helyzetet.Ezenkívül a hazaiaktól 2, míg a románoktól 1 kiállítás volt. Volt itt minden!
Bukurestbe nem lesz könnyű dolga de szerintem behúzzák...!noname írta:Lazio-Dinamo 1-1. A Dinamonak egyetlen egy normális támadása volt a meccsen, abból lett a gól.A Lazio kihagyott egy tizit és vagy 100 helyzetet.Ezenkívül a hazaiaktól 2, míg a románoktól 1 kiállítás volt. Volt itt minden!