Csoki!
Azt mondod, az eredményességben pozitívan csalódtál. Ezek szerint Te nem számítottál a Xerez, a Tenerife, vagy a hulladék formában játszó Villarreal elleni sikerre...
Ez érdekes. Mert azt gondolom, ezeket a derbiket a tavalyi csapatotokkal is behúz(hat)tátok volna.
Szóval felesleges úgy beállítani a dolgot, mintha nem várt bravúr lenne ezeket az ellenfeleket legyőzni
Egyrészt, ahogy írtam, a szezon előtt gondoltam ezt. Ha akkor azt mondják, hogy az első 7 meccsünket megnyerjük, teljesen elégedett lettem volna. (most sincs bajom!

) A csapatokat látva természetesen nem számít olyan hatalmas bravúrnak. Viszont ne feledjük el, hogy nektek nem nagyon sikerült tavaly ez a "bravúr", pedig az első két meccsen az ellenfél csapatának játékosai összesen nem értek annyit, mint Messi vagy Xavi. Az, hogy papiron sokkal jobbak a játékosok, attól még nem könnyű sorban hozni a meccseket. Tavaly a bajnokságban 11 meccsen vesztettetek, pedig lényegesen erősebb volt a csapatotok az összes többinél.
legyőzni a 260 millából megerősített madridnak.-
de szereti mindenki ezt leírni...

Egyrészt csak 180 körül...Vagy akkor tegyük hozzá, hogy a 260 millióval megerősített, 80 millióval gyengített Real Madrid. És ha már a témánál vagyunk, már elve gondolkodtam ezen a dolgon. Sokan úgy akarják beállítani, hogy volt egy magas szinten lévő Madrid, amibe belenyomtak most 260 milliót, és mindenki fölött van csapat értékben. Hát (sajnos) nem. Annyival lejebb volt a Madrid, hogy ezzel a befektetéssel került a csapat értékben a Barcelona illeve a többi elit csapat szintjére.(illetve valamivel azért a Chelsea, Inter, stb fölé, nagyjából mellétek.) És ez még csak az érték, ugye a csapatjáték még nincs meg, amit ti évek óta gyakoroltok, fejlesztetek.
Mindebből következően én idén még nem tartom elvárásnak a bajnoki címet, a bl-ben pedig az elődöntő azért illendő! Viszont 2-3 éven belül kötelező egy BL-győzelem, ahogy a bajnoki cím is jövőre. Na, nekem ezek az elvárásaim!

Illetve áprilisban ellenetek a győzelem!
(természetesen ha ti komoly hullámvölgybe kerültök vagy lesérül pár hónapra Messi, Xavi, akkor a bajnoki címet is hozni illene)
Ja, és a kupát megnyomni idén, mert talán azt a legkönyebb megnyerni, és bár nem tartom túl sokra, de egy kupa sosem árt, annyival kevésbé kezdik ki a csapatot.