Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Haverom Február 24 és ráadásul szökőévSharky írta:Persze eddig én is úgy tudtam, meg ezt szoktam meg, mer pont szökőévben születtem márc. 1-jén, úh nekem majdnem meleg lett a helyzetVasárnap kerestem a szökőnapról vmi cuccot és akkor olvastam
Thankx a felvilágosítást,pedig már kezdtem örülni a megállapításomnak
nah de azt a bulit 4 évig ki se heveriozsimiki írta:Bazz![]()
Most nézem,hogy idén szökőév van,és február 29 napos![]()
Milyen szhar lehet annak,aki febr 29.én születik4évente ünnepelheti csak a szülnapját
(
![]()
)
Nálam működik.Ronaldinho&Barca írta:nektek működik az MSN ???
Hát, érdekes, de maradjunk annyiban, hogy ha tenornak, sz.opránnak, műsorvezetőnek, vagy esetleg szinkronhangnak nem is jók, én nem cserélnéém el egy csodás duruzsoló, érces hangú RNV-re őkettenkl írta:ma a youtube-n halgattam interjú-kat. Az összes játékosnak, (kivéve Bojant és Henryt) olyan nyomi hangja volt... Iniestának magas, Messinek méj, Ronaldinhonak is magas. Szerintem érdemes meghaégatni, hátha ti is csalódtok.
és csodálkoztak hogy nem tudta leírni a saját nevétbarca99 írta:Szegény Picassoval jól kicsesztek az ősök, amikor így nevezték el:
Pablo Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso
...és ez komoly.
ugyanilyen kutyám volt