Xavinho #26 írta:Most ezt baromság volt felhozni, h milyen csapatoknak lőtte Villa a góljait a válogatottban.
Eto'o is jáccott a válogatottban "kis"csapatok ellen és rúgdosta a gólokat!
De ha a bajnokságot is nézed, h Eto'o mennyi gólt lőtt...ott is vannak szerényebb képességű csapatok! Nem mindegyik meccs órisái rangadó!
Úgyhogy ebből ne induljunk ki, mer mind2 csatárnál változó h kinek lövi a gólokat!
Ez is nagyon fura tényleg h amíg Eto'o-ért örülünk h van egy kérő! Addig Villáért sorba állnak az elit klubbok!
Valamit tudhatnak ők is! Miért is van ez???
Mindenesetre én mindenképpen Villa-t támogatom!!!
mert Eto'o marha nagy fizut akar...
amúgy nekem mindegy, hogy ki lesz itt, csak legyen már valami. Szerdán megyek nyaralni 1 hétre, és azt akarom, hogy addigra valami történjen

mert ez így nem állapot. Villa visszatért, megmondja hol akar játszani(Barca), jön, Eto'o mgy a Citybe, elcseréljük érte Robinhot, és mehetek nyaralni

na jó, tudom, hogy ez is hosszabb idő lenne, de akkoris! a Valencia eldönthetné végre, hogy eladó vagy nem. meg ha akar, akkor hadd jöjjön már! Eto'o meg ha nem változtat a hozzáállásán(fizetés), akkor menjen isten hírével. én csípem, de Valdesnek is bye byet mondtam volna, ha 9 misinél lejjebb nem engedett volna
még jó, hogy nem vagyok elnök
Amúgy a sport.es-en volt, hogy Kerrison januárban nemet mondott a realnak...

máris szimpatikusabb