Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem látok rá nagy esélyt, de azért nekem is megfurdult a fejemben.Lionel85 írta:Ecsém mér kellett feltörni Villa oldalát? Most lehet hogy emiatt nem jön ide...
Nekem nagyon szimpi Keirrison.MichaaBee írta:Keirrison szerintem nagyon jó igazolás. 2 okból kifolyólag is.
a) Ha Eto'o elmegy, akkor kell Villa, a Valenciának meg kell Keirrison, így olcsóbban hozzá lehet jutni Villához.
b) 2 évre kell kölcsönadni Keirrisont a Valenciának, addigra pont lejár Henry szerződése, aki a napokban mondta, hogy 2011-ig marad, aztán megy New Yorkba, így Keirrison akkorra pont visszajönne, némi tapasztalattal a tarsolyában.
Kerrsion szerintem elég hiteles!Livia Drusilla írta:Ezt én úgy értelmezem, h Samu maradni akar.
+ Laporta azt mondja, h ő megtartaná, de Guardiola új támadót akar beépíteni a csapatba...![]()
Ez vajon mennyire lehet hiteles?
Ezt én úgy értelmezem, h Samu maradni akar.Xavinho #26 írta:Eto' nagyon maradni akar:
Without A Major U-Turn Eto'o Stays At Barcelona - Agent
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... lona-agent
ez komoly!lesznek itt még érdekességek, de ahogy a kameruni ügynöke nyilatkozza, ha nincs 180 fokos fordulat, akkor Eto'o marad a Barcelonánál!
Ha így lesz, akkor kétlem h Villa érkezne. Az már sok lenne sztem, akár mit is nyilatkozott Laporta!
Én úgy tudom csak a pályán van korlátozva. Nem tudhatjuk mi van a háttérben úgyhogy sztem ne alkossunk véleményt abban hogy Eto'o és Pep között mi lehet. Nem vagyunk ott az edzéseken, mi csak azt látjuk, hogy a pályán mi történik. Nem hiszem, hogy csak abból állna, hogy Pepnek nem szimpatikus, mert ő se hülye, hogy az egyik legjobb játékosát elküldje. Ez az elüldözés úgy ahogy van baromság.albicelesteX írta:Hát ha jól tudom akkor az hogy mennyi légiós lehet egy csapatban azt országa válogattja!Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!Szóval az le van korlátozva!nem egy meccsen léphet pályára 3 egyszerre!
A másik meg hogy vajon Pep-ék miért akarják elüldözni Eto'o-t mióta Ő az edző ezt nem tudom pontosan,de szerintem ez semmi más mint szimpátia kérdése!Pep nem bírja és ennyi!Ezt nem lehet mással magyarázni!Teljesítményével biztos nem!Magatartása, hmmm idén szerintem semmi kirívót nem tett azon kívül, hogy a nyáron számüzöttek listájára volt téve Ő ezután beállt a sorba és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a csapat idáig jutott!Úgyhogy szerintem kicsit több tiszteletet érdemelne itt a fórumon is meg kint is még a "nagy" Pep-től is!Mert itt csak Ő akarja elpaterolni a klubtol Samut!Jah és a respect nem csak az elmúlt idény miatt jár neki!!!!Szerintem!Forca Eto'o!!!!
csaba86 írta:Nemlátok bele Eto'o fejébe, de szerintem arra megy ki a játék, hogy ne tudjuk most nyáron eladni! Szerződést se fogunk vele hosszabítani az irreális igényei miatt. Ergo jövőre ingyen lelép bosszúból!!!! Én azt is megmerem kockáztatni, hogy már valamelyik nagy klubbal meg is álapodott, hogy most ezt itt kibekkeli, aztán majd jövőre meg megy "ingyé" ......
mert Eto'o marha nagy fizut akar...Xavinho #26 írta:Most ezt baromság volt felhozni, h milyen csapatoknak lőtte Villa a góljait a válogatottban.
Eto'o is jáccott a válogatottban "kis"csapatok ellen és rúgdosta a gólokat!
De ha a bajnokságot is nézed, h Eto'o mennyi gólt lőtt...ott is vannak szerényebb képességű csapatok! Nem mindegyik meccs órisái rangadó!
Úgyhogy ebből ne induljunk ki, mer mind2 csatárnál változó h kinek lövi a gólokat!
Ez is nagyon fura tényleg h amíg Eto'o-ért örülünk h van egy kérő! Addig Villáért sorba állnak az elit klubbok!
Valamit tudhatnak ők is! Miért is van ez???
Mindenesetre én mindenképpen Villa-t támogatom!!!
én abban hiszek, h biztos van valami a háttérben, és nem csak a fizetési igénye. adott a világ egyik legjobb csatára, akit már tavaly is áron alul árultak, és most is teljesen reális árat kérnek érte. akkor miért nem állnak érte sorban a nagy a klubok? csak egy Manchester Citynek kell, senki másnak. a sokak szerint gyengébb képességű Villa, pedig 40plusz millió euróért fog elkelni valószínűleg.albicelesteX írta: A másik meg hogy vajon Pep-ék miért akarják elüldözni Eto'o-t mióta Ő az edző ezt nem tudom pontosan,de szerintem ez semmi más mint szimpátia kérdése!Pep nem bírja és ennyi!Ezt nem lehet mással magyarázni!
ha ezt felhozod a spanyolnál, akkor nézd meg a másik oldalt isXavinho írta:Bocs,de a válogatottban milyen csapatok ellen is játszotta azokat a meccseket ? Nem hiszem, h nagy részük olyan szinten van,mint egy klubcsapat,már bocs, a barátságos meccsekről meg nem is beszélve.
remélem robinho is beleférVaratrix írta:Nem nem! Nem a cselszkiéTZS írta:Jó lesz ide Filipe, nem kell Zsirkov.
De ő még nem a Chelseaé, nem?![]()
Amúgy aligha hiszem, hogy itt befejeznék.
Mármint Filipe, Villa és legalább még 1 vagy 2 ember.
Legalább is így szokott lenni.
Nem nem! Nem a cselszkiéTZS írta:Jó lesz ide Filipe, nem kell Zsirkov.
De ő még nem a Chelseaé, nem?
Jó lesz ide Filipe, nem kell Zsirkov.miihii írta:Utóbbival egyetértekcsini25 írta:zsirkov(balbekk)vila(támado)és kész meg van a dream team![]()
Csininek meg annyit,h Zsirkov a cselszkijé
Utóbbival egyetértekTdavid írta:Má nem azé de a dream team már most is megvan!!!!!!!!!!!!csini25 írta:zsirkov(balbekk)vila(támado)és kész meg van a dream team