Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, mi vagyunk a H.F.C.B., azaz a Magyar Barcelona csapata. Minden szombaton délután játszunk, illetve edzünk egy csepeli tornateremben, egyébként meg épp tegnaptól játszunk egy rendes kispályás bajnokságban, ahol akár meg is tekinthetsz minket minden szerdán este! Az időpont változó, de ha ide beolvasol néha, akkor láthatod.atSec írta:Sziasztok!
Remélem nem haragszotok, amiért nem akartam 96 oldalt újra olvasni és mégis kíváncsi vagyok...![]()
Azt már értem, hogy a HFCB egy csapat, és feltehetően ti vagytok a tagjai, de azért van olyan, amit nem tudok. Pl. ti hol, mikor és általában kikkel játszotok? Hol lehet titeket megnézni?
Szia! Te vagy az Zoli?ZTE! írta:helló!
Kivel játszunk ma?Lehet róluk vmit már tudni?Tehát milyen szinten küldik a futball-t?
Semmit nem tudunk róluk, azaz JOBBAK, MINT MI!!! Oda kell tenni magunkat 1000-el, csak így állhatunk hozzá!!!ZTE! írta:helló!
Kivel játszunk ma?Lehet róluk vmit már tudni?Tehát milyen szinten küldik a futball-t?
Silva, amire te gondolsz, azt "Nagypapinak" nevezik, és hát lehet, hogy ráférne kifistora, egyszer már rontotta itt a levegőt ezen a fórumon!Silvanus írta:Kitfisto - ahogy látom Barcafan sem igen örülne, ha jönnél!?...![]()
Lehet, hogy ha egyszerre lennétek a pályán, nem a labdát kergetnétek, hanem egymást...![]()
Ennyi halálos fenyegetés után azt javaslom gondold még át ezt a dolgot!
Barcafan - jólgondold meg mit veszel, azért ne szenvedjen annyit, még fiatal! Javaslom azt a típust, amit a nagydarab bajuszos fazon használt a Predator című filmben! Igen-igen! Az-az! Az a botkormánnyal irányítható 20 mm-es gépágyú, ami másodpercenként vagy 100-at lő ki!!!...
Bercy írta:Ron17!
Ha nem akarsz este BKV-ni akkor üzenj rám és találkozunk Csepelen és együtt megyünk!
Óóóóóóóóóó... Nagyon köszönöm!Silvanus írta:Húúú, Bercykém! Veled kapcsolatban is csak azt tudom mondani, hogy meggyógyultál, visszatérsz, és lesöpörsz mindenkit!!! Remélem, hogy a tornára már a csúcson leszel, addig még bőven lesz lehetőséged vissza rázódni!!! Nagy szüksége van rád a csapatnak!!! Tényleg...Bercy írta:Silva és az önbizalom kéz a kézben járnak![]()
![]()
![]()
Húúú, Bercykém! Veled kapcsolatban is csak azt tudom mondani, hogy meggyógyultál, visszatérsz, és lesöpörsz mindenkit!!! Remélem, hogy a tornára már a csúcson leszel, addig még bőven lesz lehetőséged vissza rázódni!!! Nagy szüksége van rád a csapatnak!!! Tényleg...Bercy írta:Silva és az önbizalom kéz a kézben járnak![]()
![]()
![]()
Mit ne kezdjünk, nem értem?!...barcafan írta:csak el ne bizd magadSilvanus írta:Na, csak kérdeznem kellett a tornáról, és tesséK. Örülök, és nagy reményeim vannak, ahogy szerintem mindenkinek! A csapat nagyon jó, nagyon együtt van, és addig is még sokat leszünk együtt, a címvédés szerintem simán összejöhet!!! De szinte biztos, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mint a cím megszerzése volt!!!
Forcá HFCB!!!össze is fog jönni
ez csak egészséges önbizalom, ne kezdjük megint...