Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HAnonymus írta:Attól uganúgy ott lesz Raul, Owen, Robinho, Ronaldo Portillo,
Soldado meg még egykét forma arra a fennmaradó 2-3 helyre...
HAnonymus írta:Egy sörbe hogy nem tudjátok leigazolni, még akkor se ha 20 millát ajánlotok! Az öregedés meg természetes dolog, főleg ha évek múlva veszitek meg...
Attól uganúgy ott lesz Raul, Owen, Robinho, Ronaldo Portillo, Soldado meg még egykét forma arra a fennmaradó 2-3 helyre...BlackPriest írta:most komolyan...Figo szentem mehetne, mert nem tetszik neki a csere szerep akkor mennyen már...HAnonymus írta:Annál ő katalánabb, és több esze is van. Olyan 4-5. számú csatár lenne. Arra leszek kiváncsi hogy ki megy így el. És mennyiért. Meg hogy Robinhotélleg akkora császár lesz e mint amekkora dérreldúrral beharangozzák...
Beckham is elhúzhatna...mert közel nincs olyan jó mint a MU-ba...csak sajna ő nem fog menni.
Ők ketten tényleg mehetnének.![]()
miért mit csináált?Rivaldinho írta:bocs swineherd h olyan voltam a madridistán csak hát kiakadtam attól a REALMADRID = AZ ÉLET nevű gyerektől
most komolyan...Figo szentem mehetne, mert nem tetszik neki a csere szerep akkor mennyen már...HAnonymus írta:Annál ő katalánabb, és több esze is van. Olyan 4-5. számú csatár lenne. Arra leszek kiváncsi hogy ki megy így el. És mennyiért. Meg hogy Robinhotélleg akkora császár lesz e mint amekkora dérreldúrral beharangozzák...
Ha ő spanyol csapathoz igazol, akkor csak a Barcához, hiszen Barca nevelés....BlackPriest írta:majd ebben pont te fogsz dönteniTaibi írta:Felejtsd el.....BlackPriest írta:meg még jön Luque![]()
na ne viccelj már..
majd ebben pont te fogsz dönteniTaibi írta:Felejtsd el.....BlackPriest írta:meg még jön Luque![]()
Felejtsd el.....BlackPriest írta:meg még jön Luque![]()
mivel nem is ér többetTaibi írta:Robinho=40millió, Ezquerro=0millió, azaz ingyenBlackPriest írta:ha már ti Robinhot tehetségtelennek tartjátok, Ezquerro..hozzá képest nulla...mármint Robinho-hoz. Mielőtt valaki kifordíja a szavaimat.
És a padon fog ülni mindkettő játékos...
Valahogy a Barca jobban igazol...
Robinho=40millió, Ezquerro=0millió, azaz ingyenBlackPriest írta:ha már ti Robinhot tehetségtelennek tartjátok, Ezquerro..hozzá képest nulla...mármint Robinho-hoz. Mielőtt valaki kifordíja a szavaimat.
Hát ez vicc.....
Méltányos? Nekem inkább soknak tűnik nagyon.....BlackPriest írta: egyébként ez még méltányos ár is mert, nem rég még 50-ről ment a duma...