Barça Igazolások 2007-08
- bence 8
- Jugador del Barça
A portugál klasszis a Barcelona vezetőinek engedélyével utazik haza, hogy ott lehessen fia születésénél.
A katalán labdarúgócsapat középpályása elhagyta a Barcelona ázsiai túráját, hogy jelen lehessen fia születésénél. Deco Pekingből repül Brazíliába, a fárasztó, 24 órás utazást egy londoni átszállás szakítja meg. Utóbbi kapcsán Spanyolországban tudni vélik, hogy a portugál találkozik a Chelsea vezetőivel. Decónak augusztus 12-én, az ázsiai túra után kell csatlakozni a Barcához.
A játékos távozása logikusnak tűnik, hiszen a Chelsea úgy fest, elveszti a Real Madridhoz igazoló Michael Ballackot és Arjen Robbent, helyükre pedig Jose Mourinho egyik kedvencét, Decót szerződtetné a londoni klub.
By: samsungsport.hu
A katalán labdarúgócsapat középpályása elhagyta a Barcelona ázsiai túráját, hogy jelen lehessen fia születésénél. Deco Pekingből repül Brazíliába, a fárasztó, 24 órás utazást egy londoni átszállás szakítja meg. Utóbbi kapcsán Spanyolországban tudni vélik, hogy a portugál találkozik a Chelsea vezetőivel. Decónak augusztus 12-én, az ázsiai túra után kell csatlakozni a Barcához.
A játékos távozása logikusnak tűnik, hiszen a Chelsea úgy fest, elveszti a Real Madridhoz igazoló Michael Ballackot és Arjen Robbent, helyükre pedig Jose Mourinho egyik kedvencét, Decót szerződtetné a londoni klub.
By: samsungsport.hu
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Off: Én is szoktamgajeraro írta:SorrY![]()
Munkából jövök még keverem a kezeimet!![]()
![]()

SorrY
Munkából jövök még keverem a kezeimet!

Munkából jövök még keverem a kezeimet!

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- aka Game90
Jobbgajeraro írta:Celta Vigo bal bekkjér akarja a Barca állitolag Belleti helyére mert elvágyodik!Hát ha jól olvastam akkor Angel Lopezt akarják de nem biztos!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Celta Vigo bal bekkjér akarja a Barca állitolag Belleti helyére mert elvágyodik!Hát ha jól olvastam akkor Angel Lopezt akarják de nem biztos!
De szerintem kacsa!
De szerintem kacsa!

Köszönöm kilibarca!!!!
De minket konkrétan sztem hidegen hagy mostanság a real madrid... ha három aranylabdás játékost is vennének még akkor sem lennének annyira jók mint mi. Ballack csak pletyka, Robbent meg Muringyo nem engedi...danko94 írta:Nagyon örülök h ilyen mértékben erősödtünk csak aza baj h a margit is rákapcsolt..:S A hírek szerint megveszik a robbent meg a Baleket:S
bocs az offért: lokomotiv-real 2-0 25.perc ha érdekel vkit TVE 2alkalommal
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Hubi 2007.08.03. 19:55:14-kor.
Ha igaz, h egy ilyen klasszist meg lehet szerezni annyi pénzért, akkor 1xüen "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", bün lenne kihagyni
És akkor mi jo lenne belegondolni, h nekünk lett 1 Makink 3 misiért, a real meg vett 1 pepét a 10x-rt 

-
- Llegenda del Barça
Ha egyáltalán elviszik őket...noname írta: de annál a 4 millánál sokkal többet fogunk kapni Mottáért és Edmilsonért.Amúgy se kell most a pénz miatt aggódni.Az van bőven.

- noname
- Llegenda del Barça
Elhiheted h nálam is, de annál a 4 millánál sokkal többet fogunk kapni Mottáért és Edmilsonért.Amúgy se kell most a pénz miatt aggódni.Az van bőven.Primitive írta:És, adják oda az árva gyerekeknek, vagy fene se tuja.. Nyissanak egy fociakadémiát, vagy akármi... Hidd el, elférne az a 3-4 milla máshol is.. Még sztem nálam is xD xDnoname írta:]Kb 3-4 milla lenne.![]()

A Fifa egy szégyen
- Primitive
- Entrenador del Barça
És, adják oda az árva gyerekeknek, vagy fene se tuja.. Nyissanak egy fociakadémiát, vagy akármi... Hidd el, elférne az a 3-4 milla máshol is.. Még sztem nálam is xD xDnoname írta:]Kb 3-4 milla lenne.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Primitive
- Entrenador del Barça
Tökéletesen igazad van, ezzel egyetértek én is..!Bodi írta:Nem szabad már több embert igazolni,inkább el kellene adni jónéhányat!
Bőven van igazság ebben a mai cikkben,még lehet gondunk ebből,hogy ilyen sok játékos van a keretben.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- noname
- Llegenda del Barça
Kb 3-4 milla lenne.Primitive írta:Én ezt értem, de sztem felesleges pénzköltés lenne az egész..noname írta:Primitive,Maki csak akkor jönne, ha elmegy Edmilson és Motta is...

A Fifa egy szégyen
- Primitive
- Entrenador del Barça
Én ezt értem, de sztem felesleges pénzköltés lenne az egész..noname írta:Primitive,Maki csak akkor jönne, ha elmegy Edmilson és Motta is...
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- noname
- Llegenda del Barça
Ne értsd félre a Makizást.Azt csak véletlen h mást is jelent mint Makelele becézve.Nemhiszem h bárki is rossz szándékkal írta voltna.grecki írta:Srácok, ne makizzatok már... Mintha Mészölyt hallanám...

A Fifa egy szégyen
- Primitive
- Entrenador del Barça
Szerintem is jó játékos meg minden, dehát, 26LG írta:Azért 1 Maki elférne bármikor.bati1989 írta:Nem hinném h ez a Makalele sztori igaz lenne!Teljesen felesleges!És a cselszkiben meg kezdő volt!Szal maradjon ott!Nekünk meg van a csapatunk!Nem kell már senki!

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"