Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
olvasd már el az előző hozzászólásomat DE TÉNYLEG, KAJAKRA KIAKASZTASZ, ennyi helyesírási hibát 1 ember 1 év alatt követ elGomezinho írta:Bunkó az van szépszámmal és azt hisztek amit akartaok 10 éves vagypok higygétek azt!!!!nemérdekeltek!!semmi értelme beirni egy hszt mert vagy kifiguráztok vagy rögtön le hurrogtok!!meg hogy én ezt miylen oknál fogva mertem leirni!!Pl-ul Valdes este!!Buffon 100szor jobb kész !!ezért meg egyből nekemtámad mindenki!!!ez olan mint a kommunizmus!!vagytok páran akiknek 1000 felett van a hsz és már azt sem tudják hogy miylen szinnel csesztessenek engem!!na de a többiről ne is beszéljek..... aki viszont mellém ál annak köszönöm szépen!! és ha iylenek léeszetk akkor tényleg bunkónak fog hjinni mindenki titeket!!!
Én most nem erről az egy esetről beszélek. Ami már több hónapja a fórumon megy, az /sztem/ nagyon elszomorító. Rossz ezt látni, mert régebben nem ilyen volt a fórumVarga Tamás írta:...
Szeretőid??? Azt mondtad, hogy én vagyok a Te egyetlenedSaviola írta:de nekem még szeretőim is vannak,ugye Drigo?
Bálint!Sharky írta:R.I.P. Eurobarca Fórum![]()
Ha 'csak' az ilyen offjellegű topicokba menne ez,akkor semmi gond nem lenne...dehát már majd minden topicban jelen van az ilyesmiSharky írta:R.I.P. Eurobarca Fórum![]()
Jah,már 90 éve..de nekem még szeretőim is vannak,ugye Drigo?Perrero írta:nekem anti és saviola a feleségem... irni sok mindent lehet... lehet h jó barátod, de h nincsen 20 (max iqra) az tuti
Hát igen, tetted volna le a kreszvizsgát szépen csendben!el fuero írta:Úristen! Mit indítottam el?![]()
![]()
Azzal kezdeném,hogy nekem sem jön be,ha vki pl [auto_cenzúra] felvág.Zozzy 5 írta:Nekem is megvan már másfél éve, pedig még csak 16 vagyok. Jó sokáig húztam, ha már 12évesen is le lehet tenni.Gomezinho írta:nekem is +van a jogsim!!kemény másfél éve!!20 vagyok de már 8 szor átestem a kényelmetlen rendőri intézkedésen amiből 3szor nagyon rosszul jöttem ki!!!Szóval soksikert holnapra de vigyázz a jogsidra mert sokat ért:D
Nem hiszem. Amíg nekem jogsim van 12éves korom óta, addig nemVarga Tamás írta:Nem kívánok beleszólni, de Titinho hsz-e után, valakinek illene valamit mondania. Szerintem. Részemről OFF.