Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy ismerjük Etoot be is fogja!! Mint a madrid ellen!!Rapika írta:Nemzeti Sport írta:Eto’o fenyegetőzik
"Meg fogják bánni a Chelsea-nél, hogy bár többször megpróbáltak szerződtetni, végül kicsúsztam a kezükből" - jósolta Samuel Eto’o, akinek klubja, a Barca tudvalevőleg összekerült a londoni együttessel a BL-nyolcaddöntőben.Kemény!
Remélem betartja amit ígér...
Nemzeti Sport írta:Eto’o fenyegetőzik
"Meg fogják bánni a Chelsea-nél, hogy bár többször megpróbáltak szerződtetni, végül kicsúsztam a kezükből" - jósolta Samuel Eto’o, akinek klubja, a Barca tudvalevőleg összekerült a londoni együttessel a BL-nyolcaddöntőben.
Összeszámoltad??? Legutóbb tutti, hogy nem..eszter21 írta:Gyakrabban
10percenként 1szer, esetleg 2szer...eszter21 írta:Minden meccsen játszik és megjátszható
Nem kérdést, hanem választ várok. Én indokoltam, te nem.eszter21 írta: Nem látod, hogy játszik?
Nem látod, hogy játszik?redlions írta:Ha játszik! És megjátszható!eszter21 írta: Olyan szép a mosolya...
Mint minden embernek persze neki is vannak hibái, de ettől még nagyon hasznos játékos
Ha játszik! És megjátszható!eszter21 írta: Olyan szép a mosolya...
Mint minden embernek persze neki is vannak hibái, de ettől még nagyon hasznos játékos
Olyan szép a mosolya...redlions írta:Sokat mosolyog, sokat áll, sokszor rosszul rúgja a szabadrúgást...eszter21 írta:DE sok mindent csinál. Rosszul látod a dolgokat.Zsolti írta:Úristen már a csapból is Ronaldinho folyik.Ha jól játszana akkor még meg is érteném de így...,hogy nem csinál semmit,na mindegy én ezt nem értem,de biztos bennem van a hiba.
Sokat mosolyog, sokat áll, sokszor rosszul rúgja a szabadrúgást...eszter21 írta:DE sok mindent csinál. Rosszul látod a dolgokat.Zsolti írta:Úristen már a csapból is Ronaldinho folyik.Ha jól játszana akkor még meg is érteném de így...,hogy nem csinál semmit,na mindegy én ezt nem értem,de biztos bennem van a hiba.
DE sok mindent csinál. Rosszul látod a dolgokat.Zsolti írta:Úristen már a csapból is Ronaldinho folyik.Ha jól játszana akkor még meg is érteném de így...,hogy nem csinál semmit,na mindegy én ezt nem értem,de biztos bennem van a hiba.
Nem Eto`o-val van a baj hanem a Ronaldinhoval szerencsere mindig van masik mecsBodi írta:Nekem nincs bajom Eto'o-val,egyértelműen az alapemberek közé tartozik,és szerintem jól is játszik nagyon.
Küzdjön!!! Akkor elnéző leszek.eszter21 írta:Én még ugyanúgy imádom. Legyél egy picit elnézőbb vele szemben!redlions írta:Tavasszal igen! Imádtam,eszter21 írta:Általában fantasztikusak a cselei, ezt el kell ismerned!!!de kezdek nagyon kiábrándulni,
főleg, hogy lassan semmit sem csinál.
Én még ugyanúgy imádom. Legyél egy picit elnézőbb vele szemben!redlions írta:Tavasszal igen! Imádtam,eszter21 írta:Általában fantasztikusak a cselei, ezt el kell ismerned!!!de kezdek nagyon kiábrándulni,
főleg, hogy lassan semmit sem csinál.
Tavasszal igen! Imádtam,eszter21 írta:Általában fantasztikusak a cselei, ezt el kell ismerned!!!
Általában fantasztikusak a cselei, ezt el kell ismerned!!!redlions írta:Ha jók! De tegnap alig volt jó...eszter21 írta:De a futást helyettesítik a szép passzok, cselek, gólok...redlions írta: De egyiken sem teszi.... Focista! Az a dolga, hogy játszon!!!!
Ha jók! De tegnap alig volt jó...eszter21 írta:De a futást helyettesítik a szép passzok, cselek, gólok...redlions írta:De egyiken sem teszi.... Focista! Az a dolga, hogy játszon!!!!eszter21 írta: DE lehet, hogy megsérülne. Ha minden meccsen halálra futná magát gyorsan elfáradna...
De a futást helyettesítik a szép passzok, cselek, gólok...redlions írta:De egyiken sem teszi.... Focista! Az a dolga, hogy játszon!!!!eszter21 írta:DE lehet, hogy megsérülne. Ha minden meccsen halálra futná magát gyorsan elfáradna...redlions írta: Mert összetörné magát szegényke...![]()
Futballista, nem ékszer!!!!
De egyiken sem teszi.... Focista! Az a dolga, hogy játszon!!!!eszter21 írta:DE lehet, hogy megsérülne. Ha minden meccsen halálra futná magát gyorsan elfáradna...redlions írta:Mert összetörné magát szegényke...eszter21 írta: Mondjuk azt, hogy elfogadhatóan játszik. DE nem is szabad nagyon megerőltetnie magát!![]()
Futballista, nem ékszer!!!!