Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rijkaardnak ez az elképzelése nem is olyan rosszHAnonymus írta:Dehát most nincs is olyan posztunk.Meg akkor kit veszel ki?
És Eto'o?Rapika írta:Legyen Roni a bal szélen,középen pedig Messi!Zsolti írta:mindenképpen,csak van egy Messink is,aki u azon a poszton játszik.és azért neki is kellene játszania,mondjuk azis megoldható lenne,hogy egyszerre mindketten ott vannak a csapatban!
Legyen Roni a bal szélen,középen pedig Messi!Zsolti írta:mindenképpen,csak van egy Messink is,aki u azon a poszton játszik.és azért neki is kellene játszania,mondjuk azis megoldható lenne,hogy egyszerre mindketten ott vannak a csapatban!
Most ezt ki tudja?Lehet -Lehet,de lehet hogy nem.Na ennyi.Rivaldinho írta:egyik tönk srác a foci.hu-ról azt írta hogy Ronaldinho azt mondta egyszer h szívesen jáccana Londonban, ez igaz? ezt mondta??
De ahhoz valami Mian-féle felállás szükségeltetne. Szerintem.Zsolti írta:mindenképpen,csak van egy Messink is,aki u azon a poszton játszik.és azért neki is kellene játszania,mondjuk azis megoldható lenne,hogy egyszerre mindketten ott vannak a csapatban!
Jó játékos lesz ő 34 évesen is!Nézzétek meg Larsont vagy Cafut!LG írta:De 14ig kínáltak neki szerzodést és hidd el, ha már a kezdobe nem is fér be 1 34 éves Dinhonak is hasznát tudjuk majd venni
Figyeld!Ronaldinho 2014-re már 34 éves lesz.LG írta:Alá fog
Írjon alá 2014ig, és akkor többet érhet el, mint bárki más eddig a Barcával.kralo írta:oké oké! én elismerem Rivaldo nagyon jó játékos volt és kedvencem! De Ronnie még lehet ettől jobb is. Ez még csak a 2. éve volt!
Tavaly ősszel Ronaldinho is kevés volt ide. Davids kellett, hogy a csapat beinduljon tavasszal.kralo írta:tavaly ki vitte a hátán a csapatot ha nem Ronaldinho?Egyébként én szeretem Rivaldot is, de amit Ronnie művel az egy életérzés, az állandó mosolygása a remek cselekkel. Igazi Barcaba illő játékos!
Szerintem itt nem az egyéni címeken van a hangsúly, hanem azon, hogy Rivaldo egyedül vitte a csapatot a hátán akkor, amikor a mélyponton volt a csapat. "Meghalt" a pályán a Barcáért, és én ezt hiányolom Ronaldinhotól, az alázatot. (De lehet, hogy elfogult vagyok.)LG írta:De ha Ronie is Aranylabdás lex, akkor már eléri Rivaldo szintjétEs erre sztem nem kell sokat várni
Rivaldotól még messze jár.......TeeeB0R írta:mar atvette rivaldo helyet...de meg sokat kell tegyen a csapatert, hogy elerje azt a magassagot, ahol rivaldo volt itt nalunk...nekem borba marad az orok kedvenc
Perxe h maradjon, senki sem mondta h ne o legyenZsolti írta:Azértmaradjon csak puyol a kapitány!