Élő közvetítések 07/08
-
- Jugador del Barça
Jó lesz ide még egy igazolás, ha így játszunk a bajnokságban akkor marad a 3-ik hely.És hol van itt a motiváció???Elhiszem, hogy év eleje van, de azért ne röhögtessük ki magunkat, ennek a csapatnak bizonyítania kell...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Tudom hogy már simán tovább mentünk, de akkor is. Illene legalább 1 gólt lőni... Lehet hogy Guardiolánál eddig tarott a vasfegyelem
Mert ezért kapnak a fejükre az biztos...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
kösz a dícséretetdepth írta:Tejóég. Köszönjük a magyarázatotpalesz77 írta:ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??

Ki tudja , valószinüleg a mi kapunkat sem találta volna el és ez jó.Gyurinho írta:Hááát ehhez nem igen lehet hozzá tenni ......Piqué ha onnan nem bírja bevágni akkor ne számítson hogy állandó kezdő lesz még akkor se ha védő!
*Ez legalább akkora hüjeség mint amit te irtál.

- Andris
- Adminisztrátor
Ha a butaság fájna ennél a hsznél ordítás lett vna... nelássatok már rémeket egy tétnélküli meccs miatt, amit rohadt kellemetlen körülmények közt kell lejátszani...gekkodan írta:Rijkaard szelleme kísért az öltözőben...
Egyébként is még a felkészülés megy, fáradtak a srácok, tudjátok jól.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Tejóég. Köszönjük a magyarázatotpalesz77 írta:ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Huu miket hagyunk ki.
Illene nyerni azért, bár a továbbjutás nem kérdés, egy döntetlen lenne igazságos talán.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Piqué - 6 méterről 20 méterrel fölé. Azért onnan illett volna megcélozni a kaput.
Mindegy, a góllövés nem az ő feladata.
Mindegy, a góllövés nem az ő feladata.

Ilyet hogy lehet rugni?
Bekem is csak leste volna.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vale 2008.08.26. 22:21:27-kor.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Jézusom Piqué!Igaz, hogy védő de akkor is ! Kilőtte a labdát Miamiba! 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??
JÉZUSOM Piqué egy kapufa után ilyet

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Piqué fejes, de ismét kimarad.
Majd Piqué lövés... ...
Majd Piqué lövés... ...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bazmeg Piqué!!