A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.27. 20:07:07

8-an voltunk(szerencsére) jót bohóckodtunk/játszottunk 8) Szerdán 21:35 bajnoki!!! Majd Norbi biztos jelzi hogy mi hogy lesz(pl találka)!

Bercy mondta hogy nem biztos hogy játszik(több hetet kihagyott,és nem érzi még magát formában) meglátjuk ki nem tud még jönni...(remélem Korin és Gaborokon kívűl mindenki tud jönni) nekem még 17:00-tól egy edzőmeccsem is lesz,(bemelegítés garantált...)
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.27. 19:50:38

Volt ma foci? Milyen volt?

Egyébként azt hiszem, hogy a keret máris megvan a jövő hét szerdai bajnoki nyitányunkra, miután már 3 is tuttira jelezték, hogy nem jönnek!?... A két Gábor, és Kori! Még egy ember nem jön, és máris csak 15-en vagyunk, nem kell a mesternek szűkíteni!
"Més Cuen un Club"
Boogess
Jugador del Barça

2005.08.27. 17:10:41

Sziasztok sracok, vegre gephez jutottam ebben a kis osztrak falucskaban ahol jelenleg tartozkodom, igy asszem evidens h a mai focit kihagyom :D :? De ezt mar jeleztem korabban.

Hirtelen asse tom hol kezdjem. Talan ott hogy az elso bajnokira megyek, mar amennyiben Norbi a keretbe jelol.
A masik dolog a nagypalyas foci. Hat most Bercy apank hsz-a jutott eszembe miszerint nem birna a nagypalyat, sajnos nekem is csatlakoznom kell hozza. Bar en vagyok az egyik legfiatalabb, az eronletem azonban egy nagy rakas [auto_cenzúra], ami erdekes, mert csak focitol (futastol...) faradok ki ennyire, mastol nem, nem tom miert. Pedig nem is futok altalaban, csak varom a sultgalambot:)
Na jo, viccet felreteve, ha nem olyan nagyon para`s elfoglaltsag meg penz szempontjabol akkor oke a dolog, vegulis 20-30 perceket meg vegigloholok. Plane ha sorhasu nagypapak ellen jatszunk:) De ez meg nagyon a jovo zeneje, koncentraljunk egyelore a kispalyas dolgainkra. Szerintem. Na ugy kb. ennyi majd holnap irok ha vmi eszembe jut.

kezcsok

Boog-s
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.27. 13:13:42

Norbi most hívott és mondta hogy egyenlőre nagyon kevesen lennénk!! legalább 8-an legyünk!!

Nyertünk ma 3-2-re a Vecsés ellen 8) 1 félidőt játszottam,volt 2-3 helyezetem sajnos nem volt szerencsém,de lényeg a 3 pont!!
deffent
Jugador d'estrella

2005.08.27. 02:38:52

Én sajnos nem tudok menni a szombati csepeli focira.

Ronaldinho elijeszted teljesen az embereket!
Dehogy lenne heti 5 edzés! Lenne mondjuk kedden edzés, szombaton meg meccs. Még egyszer hangsúlyozom BLASZ IV. Ennél nincs lejjebb! Lehet, hogy néhány csapatban sörhasú apukák kocognak. Itt a játékon van a lényeg.

Ha akarjátok, megbeszélek ősszel egy időpontot a fickóval, akik BLASZ IV-esek és elmegyünk megnézni egy meccsüket, csak hogy legyen elképzelésünk a dologról.

Ebben semmi vesztenivaló nincs, csak egy szombat délelőtt megy rá.
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2005.08.27. 00:43:24

Nagypálya...? Hát részemről nem fog menni. Nemrossz de számomra kivitelezhetetlen...ez van.
Ja és Gábor barátom már többször is mondta hogy nem tudunk menni a mostmár mai és jövő heti focira és a szerdai bajnokira. Addig is...hajrá!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.26. 21:26:12

az kár :cry: kevesen leszünk....
Melkor
Entrenador del Barça

2005.08.26. 21:17:02

Kicsit későn, de most jelzem, hogy én biztos nem, öcsém pedig valószínűleg nem megy a holnapi focira.... :cry:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.26. 16:01:04

Elöször is köszönöm a bátorítást, de a nagy pályát akkor sem vállalom mert tudom, hogy már nem menne.

A meztelen befutkározásról meg lehet szó, de akkor elötte jól berúgunk és a sejhajom egyik oldalára kerül a real a másikra meg a madrid felírat. :twisted: :twisted: :twisted:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.26. 14:28:13

Mucsi - blasz vagy nem blasz, én kispályába mindig benne vagyok! :wink:
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.26. 14:26:25

Hát srácok! Én pont az az ember vagyok, akinek fogalma sincs arról, hogy hogyan is működik egy ilyen nagypályás összeröffenés!?... Legyen az baráti, vagy rendes éles meccs! Épp ezért kezdek megijedni, ahogy olvasom itt a hozzáértő írásaitokat, és lassan végleg leteszek azon álmomról, hogy egyszer nagypályán fogok focizni (veletek)! Hogy miért? Mert nekem se több pénzem, se több időm nincs azon felül, amit most befektetek a mi kis kispályás összejöveteleinkbe! És az erőnlétem is elég necces már ehhez is!!!

No most ez igen csak ütközik a nagypályás elvárásokkal, ahogy látom, hiszen ahhoz JÓVAL TÖBB idő szükségeltetik (edzések minden nap...), JÓVAL TÖBB PÉNZ (saját nagypálya bérlése, bajnokság, mez...), és persze ERŐ, ahhoz hogy legalább kétszer annyit fussak, mint most, pedig már ebbe is néha belehalok!!! :? :wink:

Szóval lényegében csak azt szeretném mondani, hogy szerintem már kettőre növekedett a HFCB "B közép", azaz a kemény mag tábora!!! :D A Bercyvel mi szurkolunk majd nektek, és verekszünk is ha kell, de előre jelzem, hogy én nem vállalom a pucéran berohanást a pályára!!!... Bercy???
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.26. 14:19:13

Hahó, a BLASZ alatt én a kispályás bajnokságra gondoltam, ott is szerezni kell pályát a hazai meccsekre, de az azért nyilván olcsóbb, mint egy nagypálya!!emlékszem, Melkorék az ellenfelet egy lakótelep betonpályáján fogadták, annál olcsóbb nincs is!(mivel ingyen volt)
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.26. 14:08:45

A nagypálya jó dolog lehet,egy gyenge bajnokságban,ahol van esélyünk,az ESMTK-ban sokszor kikapunk nagy gólkülönbséggel,de ha nyersz modjuk 2-1-re akkor sokkal többre értékeli az ember ezt mintha nyerne kispályán mondjuk 7-4-re !!Sokkal nagyobb dolog,rangosabb !!

Az erőnlétet 2 hét alatt heti 5 edzéssel(1,5 óra 1 nap) fel lehet hozni egy egész jó szintre,(persze utána folytatni kell) ,de a blasz nem is erről szól gondolom,én támogatom ,jó dolog ,de teljesen más a nagypálya...(gondolom ezt mindenki tudja)

csak akkor bérelni kell 1 nagypályát ahol a hazai meccseink lennének,de ez még nagyon távoli,meg kédés hogy kik vállalnák,mert azért ott "meg kell halni" rendesen!!

deffent szombaton gyere focizni Csepelre!!!
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.26. 13:15:57

A BLASZ IV alatt én kispályára gondoltam, ha jol emléxem, Melkorék is ide neveztek be pár évvel ezelőtt, még játszottam is náluk 2-3 meccsen, akár oda is lehetne nevezni, szerintem nem is olyan drága, mint a tippmix aréna, és akkor a csapatot el lehetne osztani igaszságosan, persze ez is csak egy tipp!

deffent
Jugador d'estrella

2005.08.26. 09:24:07

Mindenkinek!

A nagypályás foci tök jó dolog lenne, mivel a BLASZ IV-ből NEM LEHET KIESNI! Nekem van egy ismerősöm, aki a Jóbarátok nevű csapatban játszik, volt olyan évük, hogy 2 döntetlen mellett mindig kikaptak. Egyszer a Nemzeti Sportban is írtak róluk az év végi történeteknél, miszerint, egyik nap két meccset játszottak, egyet délelőtt, egyet délután. Ez csak azért írom, hogy mindenki érezze az ottani színvonalat. Ott mindenki annyit fut, amennyit tud, néhány edzéssel fel lehetne fejleszteni az erőnlétünket. Hosszú távon meg lehetne célozni a feljutást.

Emellett minden hétvégén másfél óra foci, cserékkel együtt 14 játokosnak játéklehetőség. (De lehet, hogy még több csere is lehet abban az osztályban)

Csak összehasonlításképpen egy kis számolás:

15 ember egy kispályás fordulóban. Ebből egy a kapus, akiről feltételezem, hogy végig véd. Sorcserékben számolva: 40/3 = 13 perc jut egy emberre. Persze tudom, hogy nem sorcserék lesznek, lehet, hogy valaki 20 percet játszik, a másik meg csak 6-ot, de szerintem ezt a logikát érti mindenki. Úgy gondolom 20-25 perc intenzív focit mindenki bírna megállás nélkül, de inkább többet is.

Ellenpélda: Nagypályás foci 8 embernek másfél óra, 3-nak 60 perc, a cseréknek mondjuk 30-30 perc. Hasonlítsátok össze.

Bercy mi az, hogy öreg vagy? Ha elfáradsz, majd leülsz a 16-os vonalára és kifújod magad. :D

Simán végezhetnénk a középmezőnyben az első évben. Az meg egy csomó sikerélménnyel is együtt jár.

Szóval gondoljátok meg, amiket írtam, mivel időnk van még ezért nem sürgős dönteni, csak az lenne a jó, ha a dologhoz való hozzáállás pozitív lenne.

Ronaldinho17! írd meg erről a véleményed, mivel te most is nagycsapatban játszol. (Persze csak akkor írj, ha pozitív dolgokat írsz :D )
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.25. 17:27:47

Hello!

részemről, mint már tudjátok, tanulmányaim miatt nem veszek részt a szerdai bajnokságban, esetleg szökőévente, ha nincs iskola és itthon tartózkodok, akkor is max. 2-3 alkalommal tudnék részt venni, szóval e téren nem kell számolni velem. azonban a szombati focikon (amennyiben itthon tartózkodom) igyekszem mindig résztvenni, nyárig 1 alkalmat mulasztottam betegség miatt, nyáron hasonlo okokbol 3-t. és most szombaton is megyek, ugyhogy ha jön még valaki, akkor már ketten leszünk. :D
Nagypályával kapcsolatban annyit, hogy öreg vagyk már ehhez.. :D, na jó, igazából szerintem ilyen nagy keret mellett jó ötlet, de én nem szivesen venék benne részt, ellenben ha egy komoly kispályás bajnokságba beneveznénk (értsd: BLASZ III. osztályban kezdve és egyre feljebb jutva) edzésekkel, utazással, mindennel együtt lenne kedvem, de úgy érzem, ez a dolog még nincs annyira közel. na akkor találkozunk szombaton, remélem minél többen!

Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.25. 16:03:59

Két megjegyzés:

Bercy - Még hogy öreg? Ne viccelj! Sokunkat lepipálsz most is!!!

Mindenki - én már régóta játszom ott a TIPPMIX bajnokságában, láttam már nem 1, nem 2 csapatot, és bizton állíthatom, hogy 10 csapatból kb. 1 lép pályára 10-nél több emberrel!!! Ez komoly! Minden gárda max 8-10 emberrel jön el! Úgyhogy nem kell annyira pánikolnunk, ha mi épp nem leszünk meg majd valamikor 15-en!!! :wink: (Persze sejtem, hogy nálunk ilyen nem lesz!?...)
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.25. 15:51:46

gnorbert írta: Egy dolog biztos: akivel megbeszélem hogy eljön szerdán, s mégsem lesz ott (és mindezt nem jelzi nekem min. 4 órával a mérkőzés első perce előtt – hogy behívjak helyette mást) AUTOMATIKUSAN kimarad a következő heti keretből!!!
Sztem a 4 órát nyugodtan ki lehet tolni legalább 1 v. 2 nappal.
Ugyanis ha valaki eldönti,hogy ő szerdán részt akar venni a tornán az igen is jöjjön el hamár kiszorít valakit a keretből- persze nyomos és komoly indoknál nem lehet probléma- mert lehet, hogy aki nem jöhet az már betervezett magának egy egészen más jellegű programot amiért nem tud eljönni és akkor emberhiány lesz.
Szóval a lényeg akit beválogatnak az időben szóljon ha nem tud jönni mert 4 óra alatt nem lehet cserét eszközölni!!!

Részemről ennyi.

A nagypályás focihoz pedig már öreg vagyok, ezért én nem fogok részt venni benne, de ellenben ha összejön akkor lesz egy törzsszurkolótok! :wink:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.25. 15:27:45

Kori jövő hét szerdán NEM JÖN - 1. 8)
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.25. 15:26:35

"1. A legkedvezőbb eset: négyen jelzik hogy nem jó nekik az aktuális játéknap. "

Ez előfordulhat(remélem azért nem sokszor)és akkor valóban nincs gond hogy ki jöhet a meccsre!!

Majd meglátjuk!!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.25. 15:21:55

Hello!

Remélem hogy mindenki vállalja aki itt van Norbi listáján,mert nem tudok több pénzt kérni,ez sem kevés nekem :oops: (szóval nekem ez a fontos része)

A nagypálya az még soká van,meg az már(ahogy Norbi is mondta) nagyon komoly dolog ...Majd meglátom hogy akkor hol/hogyan fogok focizni,és annak függvényében döntök, ha mondjuk Nb2-be hívnának...de jó is lenne
Amúgy természtesen benne lennék!

Üdv
Szombaton foci!!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.25. 14:50:29

Nos! Norbiból - ahogy az egy csapatkapitánytól el is várható - szinte sugárzik a magabiztosság, a nyugodtság! Engem legalábbis valahogy mindig meg tud győzni, meg tud nyugtatni a személyisége, az írásai! KOMOLYAN! :)

Jelen esetben jó tudni, hogy megért engem, és a problémát, amit felvetettem, és ami szerintem mindenkit érzékenyen érint(het)! A megoldása ezen problémának, illetve a lehetőségek most már egyértelműek, korrektek, és szerintem abszolút nem radikálisak! Én ezennel meg is hajlok ez előtt, és biztosíthatom a csapatot, illetve Norbit, hogy rám számíthat, amikor csak kellek a csapatnak! A pénzt ha minden igaz már a jövő hét szerdán oda tudom majd adni!

A nagypályás kérdésre válaszolva:

Mindig is álmom volt kipróbálni magamat egy nagypályás bajnokságban is, bár félek jelen pillanatban nem vagyok azon a fizikai szinten! :wink: De jövőre már talán, mindenesetre mindent megfogok tenni az ügy érdekében, és akkor OTT IS SZÁMÍTHATTOK RÁM, én támogatom a dolgot!!! 8)
"Més Cuen un Club"
Lezárt