Mindenkinek!
A nagypályás foci tök jó dolog lenne, mivel a BLASZ IV-ből NEM LEHET KIESNI! Nekem van egy ismerősöm, aki a Jóbarátok nevű csapatban játszik, volt olyan évük, hogy 2 döntetlen mellett mindig kikaptak. Egyszer a Nemzeti Sportban is írtak róluk az év végi történeteknél, miszerint, egyik nap két meccset játszottak, egyet délelőtt, egyet délután. Ez csak azért írom, hogy mindenki érezze az ottani színvonalat. Ott mindenki annyit fut, amennyit tud, néhány edzéssel fel lehetne fejleszteni az erőnlétünket. Hosszú távon meg lehetne célozni a feljutást.
Emellett minden hétvégén másfél óra foci, cserékkel együtt 14 játokosnak játéklehetőség. (De lehet, hogy még több csere is lehet abban az osztályban)
Csak összehasonlításképpen egy kis számolás:
15 ember egy kispályás fordulóban. Ebből egy a kapus, akiről feltételezem, hogy végig véd. Sorcserékben számolva: 40/3 =
13 perc jut egy emberre. Persze tudom, hogy nem sorcserék lesznek, lehet, hogy valaki 20 percet játszik, a másik meg csak 6-ot, de szerintem ezt a logikát érti mindenki. Úgy gondolom 20-25 perc intenzív focit mindenki bírna megállás nélkül, de inkább többet is.
Ellenpélda: Nagypályás foci 8 embernek másfél óra, 3-nak 60 perc, a cseréknek mondjuk 30-30 perc. Hasonlítsátok össze.
Bercy mi az, hogy öreg vagy? Ha elfáradsz, majd leülsz a 16-os vonalára és kifújod magad.
Simán végezhetnénk a középmezőnyben az első évben. Az meg egy csomó sikerélménnyel is együtt jár.
Szóval gondoljátok meg, amiket írtam, mivel időnk van még ezért nem sürgős dönteni, csak az lenne a jó, ha a dologhoz való hozzáállás pozitív lenne.
Ronaldinho17! írd meg erről a véleményed, mivel te most is nagycsapatban játszol. (Persze csak akkor írj, ha pozitív dolgokat írsz

)