Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyébként ez még méltányos ár is mert, nem rég még 50-ről ment a duma...Taibi írta:De ne azt nézd!! Az kit érdekel?BlackPriest írta:a santos...24-et kapott![]()
Ti 40et fizettetek!
De ne azt nézd!! Az kit érdekel?BlackPriest írta:a santos...24-et kapott![]()
Mondjuk olvasd el ezt:BlackPriest írta:]
milyen 40-ért? csak 24 volt.
Hát igen!Annyiba került mint Ronaldinho...BlackPriest írta:milyen 40-ért? csak 24 volt.Taibi írta: Gratulálok! Vettetek 40ért egy újabb cserejátékost......merthogy másra nem lesz jó.
milyen 40-ért? csak 24 volt.Taibi írta:Gratulálok! Vettetek 40ért egy újabb cserejátékost......merthogy másra nem lesz jó.BlackPriest írta:Hivatalos közlemény: Robinho a Real Madrid játékosa
A Real Madrid hivatalos közleményben szeretné tudatni, hogy létre jött az egyesség a Santos csapatával, a brazil válogatott játákos Robzon de Soza 60%-os fizetés ellenében igazolt a spanyol fővárosba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulálok! Vettetek 40ért egy újabb cserejátékost......merthogy másra nem lesz jó.BlackPriest írta:Hivatalos közlemény: Robinho a Real Madrid játékosa
A Real Madrid hivatalos közleményben szeretné tudatni, hogy létre jött az egyesség a Santos csapatával, a brazil válogatott játákos Robzon de Soza 60%-os fizetés ellenében igazolt a spanyol fővárosba.
![]()
![]()
![]()
![]()
haveromat CS közben idegelte ki....Morminho írta:Készüljetek fel óriási baromságokra, értelmetlen hozzászólásokra, és rengeteg hülyeségrereal_funghi írta:Beregisztrált hozzánk is.Zsolti írta:ööö most nézem,hogy rosszul írtam.azt akartam,hogy ilyen sötétséget nehéz még egyet találni!
Készüljetek fel óriási baromságokra, értelmetlen hozzászólásokra, és rengeteg hülyeségrereal_funghi írta:Beregisztrált hozzánk is.Zsolti írta:ööö most nézem,hogy rosszul írtam.azt akartam,hogy ilyen sötétséget nehéz még egyet találni!
Beregisztrált hozzánk is.Zsolti írta:ööö most nézem,hogy rosszul írtam.azt akartam,hogy ilyen sötétséget nehéz még egyet találni!
Már megint????BlackPriest írta:Hivatalos közlemény: Robinho a Real Madrid játékosa
![]()
![]()
![]()
![]()