fir3bird írta:Sanama írta:3-4 Sevillanak . Ennyi a madrid , belátom nem kell tőlük félni mostmár. katasztrófa az egész banda. Huntelaar nem csinál nyarat..
erre a meccsre kivételesen nem volt ez igaz, csak a védelemre (meg sajnos Casillasra). kp, meg a támadósor azért nemvolt rossz!
igaz csak a 2.félidőt láttam,de ..
Én arra értem,hogy csapatként ktasztrófa a Madrid. a Védelem pokolian gyenge és nem érti meg egymást. a kp-n is volt 1-2 hiba , és mint sokszor elmodntam már hiányzik a vezéralkat a csapatból. jójó ottvan Guti,Raul de ők már bőven túl vannak a csúcson és nem tudják cipelni a csapatot. A 3. megemlíthető ember Cassilas,de ő kapuból nem fog gólt lőni.
Én a kiszolgálást nem látom a Realban. Higuain egy távoli lövásből szerzett gólt, Gago meg befejelt egy szabadrugást. Nincs olyan KP aki ki tudná szolgálni a csatárokat. Robban-Drenthe pedig elvannak maguknak szélen nem akarnak ők kiszolgálni ahogy látom.
Huntelaar hiába lesz ott, nem kap jó labdákat cseszheti.
Hiába szidta anno mindenki Beckham-et, ő aztán ki tudta Ronaldoékat szolgálni szépen . Most nincs ilyen ember én úgy érzem.
Láthattuk ,hogy egyénileg tudnak a Madridi fiuk,de a Barca tuti,hogy nem fog beállni védekezni, és nem lesz ennyire egykapuzás egy félidő alatt,szóval nemhiszem,hogy igy meg tudna nyílni akárki is,mint ma.
Ja és, ilyen Kp-val aligha fog a Madrid átjutni a Keita-Toure-Xavi 3mason érzésem szerint .
Realnal nagy gáz van, nemtudom,de elnökség amég megmarad, ez nemigen fog változni.