Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ordog írta:Én nem aggódok, teljesen nyugodt vagyok, ugyanis: Szarból nem lehet várat építeniBlackPriest írta:Ne aggódj te csak a madrid miatt...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Egy jó ideig:DD)
Ez egy örök igazság, amibe nem nagyon lehet belekötni:DDD
Amíg meg nem szárad... De az sok idő...Ordog írta:Én nem aggódok, teljesen nyugodt vagyok, ugyanis: Szarból nem lehet várat építeni![]()
(Egy jó ideig:DD)
Ez egy örök igazság, amibe nem nagyon lehet belekötni:DDD
Én nem aggódok, teljesen nyugodt vagyok, ugyanis: Szarból nem lehet várat építeniBlackPriest írta:Ne aggódj te csak a madrid miatt...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oké, de eddig senki nem szólt le emiatt, becsülöm a játékát mivel az egyik kedvencem, de a kedvedért dinho leszBoixos írta:volt itt olyan gyerek tőletek, aki nehezményezte a margitozást. ITT! és valamilyen szinten figyelembe lett véve.BlackPriest írta: Nálatok meg dinnye![]()
![]()
megkérnélek, h nevezd nevén Ronaldinhót, ha már nem balhézni jöttél ide ugye. többeknek csípi a szemét.
biztos örülnél, ha berber genya, angol buuzi, vagy netán a gutit érintő számtalan jelző egyikével találkoznál odahaza nálatok.
volt itt olyan gyerek tőletek, aki nehezményezte a margitozást. ITT! és valamilyen szinten figyelembe lett véve.BlackPriest írta: Nálatok meg dinnye![]()
![]()
Sajnos ezzel egyet kell, hogy értsek...Ordog írta:Csak éreztetni szerettem volna hogy a fociban lassan már nem lesz sok keresnivalója...
Ordog írta:Höhö, méghogy Dinho nélkül 0-k lennénk...![]()
Nemtom BlackPriest hogy nézted-e a szezonkezdéskor lenyomott 2-3 meccset, amikor Ronaldinho sérült volt... Olyan könnyedén húztuk be nélküle azokat a meccseket hogy csak ihajjj...:DDD Tény, hogy vele jobban vagyunk, mivel ő a világ legjobb játékosa...
Jobban utána kéne nézni a dolgoknak mielőtt ide jössz kötekedni:DDDD Decot lehet szeretni, meg nemszeretni, de ezt már annyiszor kitárgyaltuk a Deco topicba, és mindig arra a következtetésre jutottunk, hogy nagyon nagy hasznára van a csapatnak, mind támadasban mind védekezésben. Szeretnétek ti egy ilyen játékost az 50 éves Zidane helyére... Erre csak ennyit tudok mondani![]()
![]()
![]()
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a jövőben a margittal, merthogy az 50 éves Zidane nélkül 'mit is' ? sem érnek... de fél év és ki fog égni, de majd Borja vagy Meijja vagy mittomén milyen játékos majd pótolja őt biztos![]()
![]()
idegenben?:) attól én még beszélgethetek itt veletek, nem volt célom bárkit is megbántaniZsolti írta:jó,de most te itt idegenben vagy.madridistán énis idegenben vagyok.
Nálatok meg dinnyeLG írta:Hát igen...az elenfél klasszisainak is el kell ismerni a tudásátRaulito írta:Ez nem igazi madridista vonás,de én naon szeretem Deco-t...sztem yoo játékosSzvsz nálatok Ronaldo a legjobb.
Hát igen...az elenfél klasszisainak is el kell ismerni a tudásátRaulito írta:Ez nem igazi madridista vonás,de én naon szeretem Deco-t...sztem yoo játékos
Nem kötekedni jöttem, szal nyugi és szerintem amíg nem ismersz ne nagyon mond azt, hogy "kölök" 25 éves létemre...nem tudom mi a kötekedés ez egy fórum, a fórumnak az a lényege, hogy véleményt nyílványítsLG írta:Naon nem csípem az ilyen kolkoket akik csak kotekedni jonek ide. Figo10-t nem isered valahonnanBlackPriest írta:Deco...na igen ha nem lenne kancsal szegény akkor tudna is célozi, mielőtt letámadsz, olyan gólokat szerez amit még egy ovodás is bevégna vagy éppen csőrrel megrugott labdából lesz gólja..és még maga sem hiszi, hogy betaláltZsolti írta:hát sztem nem lennénk semmivel sem gyengébbek a dinnyével,vagy a dinnye nélkül.tudod nekünk van még egy Bizonyos Deconk,Iniestánk,Me4ssink akik igazi karmestrek lehetnének más csapatokban.Én még mindig azt mondom, dinnye nagy osztogató...szerintem nélküle...fele annyi meccset nyernétek
![]()
![]()
Szerényebben LG!BlackPriest írta:Deco...na igen ha nem lenne kancsal szegény akkor tudna is célozi, mielőtt letámadsz, olyan gólokat szerez amit még egy ovodás is bevégna vagy éppen csőrrel megrugott labdából lesz gólja..és még maga sem hiszi, hogy betaláltZsolti írta:hát sztem nem lennénk semmivel sem gyengébbek a dinnyével,vagy a dinnye nélkül.tudod nekünk van még egy Bizonyos Deconk,Iniestánk,Me4ssink akik igazi karmestrek lehetnének más csapatokban.Én még mindig azt mondom, dinnye nagy osztogató...szerintem nélküle...fele annyi meccset nyernétek
![]()
természetesen van kivételRivaldinho írta:te tudod mit beszélsz? szerinted Deco legmesszebről szerzett gólja hány méterre volt a kaputúl? 37,3m , és ha visszanézed azt azér elég rendesen eltalálta, ha mondjuk csőrrel rúgná egyenesen menne és nem kanyarodna , ráadásul főlé menne, rosszabb esetben 37 méterről el se menne a kapuig!