Tudod haver: VIDEÓGame90 írta:Kár, hogy ma Fábry + Lúzer FC is vanozsimiki írta:Sport1: Sevilla-Osasuna
Sport2: Werder-Espanyol![]()
De azért belenézek a meccsekbe.
Kár, hogy ma Fábry + Lúzer FC is vanozsimiki írta:Sport1: Sevilla-Osasuna
Sport2: Werder-Espanyol
LM19 én mindig azt hiszem, hogy valamelyik modi (igaz te is az vagylionelmessi19 írta:Szerintem meg a pool fog nyerni...
akkor egy ilyen beszólás után sunderlandtól, a liverpoolon át, az arsenalig minden ottani szurkolói fórumon meg lesznek győződve kaka odaigazolásáról a fiatalok, mint ahogy a szomszédban is tették/teszik néhányan, amikor az ő klubjukat emlegette a gyerek.Az elődöntő hőse, a brazil Kaká az angol futballt dicsérte a győztes meccs után. "Ha egy nap elhagyom a Milant, biztosan meggondolom majd, hogy angol klubhoz szerződjek."
Nekem egyik oldalon csak Kaka, másikon Gerrard, Agger, Reina, Kuyt, Pennant, Xabi Alonso. Már mint akiket kedvelek. Uh poolnak szorítok. De ha jó meccsen nyer a Milán, akkor sem fogok sajnálkozni...grecki írta:Off: Lm19, szerintem naggggyon gáz ez a szín, bár a te szíved joga eldönteni...
On: Én még nem tudom kinek szurkoljak, egyik csapatot sem utálom, de nem is szeretem. Két éve a Pool sikeréért szorítottam. Ha Luis Garcia hadra fogható lenne, akkor nem is lenne kérdéses, de így Jankulovski és Gilardino miatt lehet a Milannak fogok drukkolni.
na, firga bácsi megmondta a frankót.„Az AC Milan fizikailag jobban felkészült nálunk – mutatott rá. – Az utóbbi napokban ők a megfelelő pillanatokban mindig pihentetni tudták a játékosaikat, miközben mögöttünk egy kemény hét áll Angliában.”
„Nekünk hetek óta ugyanazokat a játékosokat kell bevetnünk, nincs pihenés. Szombaton az Everton ellen is sokkal többet kellett tennünk a győzelemért, mint szerettük volna. Ez jelentette ma a különbséget.”
LG, szerintem nem hihetetlen annyira, h mi lett belőle. Minden csapatnál van ilyen. Inkább az hihetetlen, h milyen hirtelen történt.LG írta:Igazad van, a milan a bajnokságom nem muzsikál jol, de a liverpool sem. Viszont mind2 oriási BL rutinnal rendelkezik, valoszinüleg ezért győzték le papiron erősebb ellenfelüket.
A tavayli Barca meg...az hihetetlen volt, amit az a csapat müvelt, meg az is h mi lett belőle