Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mi??????????????????Swineherd írta:Diogo tök ingyé voltZsolti írta:több az.asszem pg 4mihályvolt,diogois ottkörül,meg a csúnyaember ha jól tudom 3.Swineherd írta:Jahh, úgy 7 milla a három
Utólagos engedelmeddel már megtettemSwineherd írta: Az igen![]()
Brazilos technika, jó helyzetfelismerőképesség és még a kaput is érzi! Majd küldök e-mail-t Pereznek
Csak nehogy henry legyen belőleZsolti írta:jah,majd van nistelrooyt.dobnék is egy hátst örömömben.Vito írta:Biztos vagyok benne, hogy még fog igazolni a Madrid.Swineherd írta:Jahh, úgy 7 milla a három
majd az átigazolási szezon végén...
Az igenVito írta:Swineherd, Colin!
Van itt egy lehetséges alternatíva, ha nem jön össze Robinho:![]()
![]()
![]()
Új Igazolás
jah,majd van nistelrooyt.dobnék is egy hátst örömömben.Vito írta:Biztos vagyok benne, hogy még fog igazolni a Madrid.Swineherd írta:Jahh, úgy 7 milla a három
majd az átigazolási szezon végén...
jah,de sokra mentek vele,ha a dagi ,meg a bekem,meg még sorolhatnám nem járnak eddzésre.Swineherd írta:Az szerintem csak etetés volt... Viszont megépült a világ talán legmodernebb edzőközpontja, ami nem két fillér volt.Zsolti írta:der most komolyan!!!!hol az a169mihály,ami félre volt téve az átigazolásokra????elhavannáztátok,vagy mi???ronaldo ellagzizta?
+gravesen is a télen.Boixos írta:monnyuk télleg elég keményen harsogott a butraguano, az ember azt gondolta volna, h ők lesznek az átigazolási piac császárai. erre...
de biztos drága volt a diogo meg a másik csákó.
Az szerintem csak etetés volt... Viszont megépült a világ talán legmodernebb edzőközpontja, ami nem két fillér volt.Zsolti írta:der most komolyan!!!!hol az a169mihály,ami félre volt téve az átigazolásokra????elhavannáztátok,vagy mi???ronaldo ellagzizta?
Hiába Raul a Real arca attol még o fog kimaradni...lehet még el is zavarják...oket nem érdekli h ki mit tett a csapatért...Hierroval is rendesen elbántak...Swineherd írta:Raúl fog kimaradni...mrmonster írta:
Viszont ha két szűrővel játszatok, akkor vajon ki marad ki? Beckham, Zidane, Ronaldo, Raul biztosan nem. Tehát Robinho. Ha megszerzitek (megfogjátok)
Örülök h neked a második... nekem az elsőBodi írta:Nem azért,de Samuel egy nagy nulla volt egész évben....
Úgyhogy inkább maradjon Madridban,és ne vegyenek senkit,akkor a tavalyihoz hasonló betonkemény védelmük marad.
Hmmm....Ilyenkor mindig az őszi Barca-Real 2. gólja jut eszembe!![]()
![]()
![]()
![]()
De jó hogy nekünk ilyen fiataljaink vannak:Iniesta, Damia,Messi,Jorquera...!Vito írta:ez szép dolog!Swineherd írta:
A másik pozitívum pedig az, hogy Luxa épít a fiatalokra. Meija-ra, Soldadora és gondolom Juanfran és Jurado is több szerepet fog kapni.
de tőlük várod a felemelkedést?
Ugye nálunk van 1 Messi és őt is nehéz beépíteni a csapatba.