Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
DE lehet, hogy megsérülne. Ha minden meccsen halálra futná magát gyorsan elfáradna...redlions írta:Mert összetörné magát szegényke...eszter21 írta: Mondjuk azt, hogy elfogadhatóan játszik. DE nem is szabad nagyon megerőltetnie magát!![]()
Futballista, nem ékszer!!!!
Mert összetörné magát szegényke...eszter21 írta: Mondjuk azt, hogy elfogadhatóan játszik. DE nem is szabad nagyon megerőltetnie magát!
Szombaton hurka volt... Se egy igazán jó indítás, se egy kiismerhetetlen (jó) passz... Minden lépése átlátszó volt és szinte semmit nem futott a többiekhez képest, ráadásul sokszor nem is volt megjátszható! Nem mozgott tiszta helyzetre...eszter21 írta:RONALDINHO NEM JÁTSZIK ROSSZUL!! Egyenletesen jó teljesítményt nyújt a nagycsapatok ellen meg fantasztikusan játszik!redlions írta:Amit mostanábban játszik, az egy nagy bukta... Most csak a gólja mentette meg - szvsz - az egyes osztályzattól...eszter21 írta: Elég ha a nagy csapatok ellen jól játszik. Én meg vagyok elégedve a teljesítményével...
eszter21 írta:Elég ha a nagy csapatok ellen jól játszik. Én meg vagyok elégedve a teljesítményével...Charlie írta:Télleg remekül játszik,eddig láttam kb. 4meccsen isteniül játszani a többin nem minősíteném,nem ezt várjuk tőle!eszter21 írta: Nem rúg sok gólt, de előkészíti a támadásokat és jó passzokat ad. Ennyi nem elég?!
C.
RONALDINHO NEM JÁTSZIK ROSSZUL!! Egyenletesen jó teljesítményt nyújt a nagycsapatok ellen meg fantasztikusan játszik!redlions írta:Amit mostanábban játszik, az egy nagy bukta... Most csak a gólja mentette meg - szvsz - az egyes osztályzattól...eszter21 írta: Elég ha a nagy csapatok ellen jól játszik. Én meg vagyok elégedve a teljesítményével...
Felesleges veled vitatkozni,ha te megvagy elégedve ezzel a produkcióval tőle,akkor ez van,nekem ez nem elég TŐLE!eszter21 írta:Nem, de most jól játszik. Nem értem mi bajotok vele...Charlie írta:Ha féllába lenne szerencsétlennek ,és ülne a pályán te akkoris meglennél elégedve vele.
C.
Persze tavasszal sokkal jobban játszott, de most sem rossz!!!
Amit mostanábban játszik, az egy nagy bukta... Most csak a gólja mentette meg - szvsz - az egyes osztályzattól...eszter21 írta: Elég ha a nagy csapatok ellen jól játszik. Én meg vagyok elégedve a teljesítményével...
Nem, de most jól játszik. Nem értem mi bajotok vele...Charlie írta:Ha féllába lenne szerencsétlennek ,és ülne a pályán te akkoris meglennél elégedve vele.
C.
Elég ha a nagy csapatok ellen jól játszik. Én meg vagyok elégedve a teljesítményével...Charlie írta:Télleg remekül játszik,eddig láttam kb. 4meccsen isteniül játszani a többin nem minősíteném,nem ezt várjuk tőle!eszter21 írta:Nem rúg sok gólt, de előkészíti a támadásokat és jó passzokat ad. Ennyi nem elég?!Charlie írta:
Remekül játszik,nagyon sok gólt is lő.........Ugye![]()
![]()
C.
C.
Télleg remekül játszik,eddig láttam kb. 4meccsen isteniül játszani a többin nem minősíteném,nem ezt várjuk tőle!eszter21 írta:Nem rúg sok gólt, de előkészíti a támadásokat és jó passzokat ad. Ennyi nem elég?!Charlie írta:eszter21 írta: Ronaldinho nagyon jól játszik és jó passzokat ad. Nem tudom, hogy te miket látsz...
![]()
C.
Nem rúg sok gólt, de előkészíti a támadásokat és jó passzokat ad. Ennyi nem elég?!Charlie írta:eszter21 írta:Ronaldinho nagyon jól játszik és jó passzokat ad. Nem tudom, hogy te miket látsz...boggabor írta: Lenyege, hogy Ronni mar paszolni is elfelejtet mindig csak feldobja magat a 16-os belul
![]()
C.
eszter21 írta:Ronaldinho nagyon jól játszik és jó passzokat ad. Nem tudom, hogy te miket látsz...boggabor írta:Lenyege, hogy Ronni mar paszolni is elfelejtet mindig csak feldobja magat a 16-os belulredlions írta: Nem értem???
Ronaldinho nagyon jól játszik és jó passzokat ad. Nem tudom, hogy te miket látsz...boggabor írta:Lenyege, hogy Ronni mar paszolni is elfelejtet mindig csak feldobja magat a 16-os belulredlions írta:Nem értem???boggabor írta:Meg vallami Eto`o nem Ronni paszaibol el hanem Xavi jatekabol meg Deco paszaibol Roni nem csinal semit
Lenyege, hogy Ronni mar paszolni is elfelejtet mindig csak feldobja magat a 16-os belulredlions írta:Nem értem???boggabor írta:Meg vallami Eto`o nem Ronni paszaibol el hanem Xavi jatekabol meg Deco paszaibol Roni nem csinal semit
Nem értem???boggabor írta:Meg vallami Eto`o nem Ronni paszaibol el hanem Xavi jatekabol meg Deco paszaibol Roni nem csinal semit
A szombati mentalitására írtam. De sajnos egyre jellemzőbb rá...Silvanus írta:Azért ez tényleg erős!![]()
Ronaldinho még mindig karcsúbb 20 kilóval!!!...
Nem igaz, h Ronaldo2!!Hogy írhatsz ilyet?!redlions írta:Ez az, amikor Ronnie nem fut, nem csinál semmit...Silvanus írta:ETO'O nagyon jó volt, de amennyire jó, sajnos annyira egyedül is van! NAGYON, NAGYON, NAGYON ! ! ! Nincs igazi partnere, akivel kiegészítenék egymást... Nézzétek meg, hány gólpaszt adott Iniestának, és erre ő?....
Áhhhhh, nem is idegesítem magam!Ronaldo2!
Hát köbö.Pedig ronnie hogy mondta,hogy mennyire örül,hogy leigazolták etoo-t,majd nagyon sok gót fognak lőni.Hátt eddig csak az egyik fele jött be a dolognak,de az hál istennek nagyon.redlions írta:Ez az, amikor Ronnie nem fut, nem csinál semmit...Silvanus írta:ETO'O nagyon jó volt, de amennyire jó, sajnos annyira egyedül is van! NAGYON, NAGYON, NAGYON ! ! ! Nincs igazi partnere, akivel kiegészítenék egymást... Nézzétek meg, hány gólpaszt adott Iniestának, és erre ő?....
Áhhhhh, nem is idegesítem magam!Ronaldo2!
Ez az, amikor Ronnie nem fut, nem csinál semmit...Silvanus írta:ETO'O nagyon jó volt, de amennyire jó, sajnos annyira egyedül is van! NAGYON, NAGYON, NAGYON ! ! ! Nincs igazi partnere, akivel kiegészítenék egymást... Nézzétek meg, hány gólpaszt adott Iniestának, és erre ő?....
Áhhhhh, nem is idegesítem magam!