még lolos smileval sem szemétség ezElBartimaeus írta:Ne legyél szemét!ozsimiki írta:Nem kicseszésből írom Elbartimaeus, de ha csak 5en játszottatok, mivel nem jelent meg egy fő, akkor tőletek is csak 1 megy a vigaszágra, a második helyezet.
szerintem így korrekt, mert így olyan,mintha sima 5fős asztal lettetek volna Ti is, és ott csak 1megy vigaszágra.
Ok, megértem, bár ha egy 5-ös asztalról nem jön el valaki, akkor ott meg csak 4-n mennek és akkor nincs vigasz ágas? No, mindegy, értem a logikád, de azért nem örülök neki. Főleg mert az első ledobás előtt elég jól álltam chip leaderként...
Mindegy, döntsd el, ahogy jónak látod, vagy indíts szavazást.Amúgy se érzem, hogy most túl nagy veszélyt jelenthetnék bárkire is, kicsit túlzásokba esek mostanában az agressziómmal.

és azokra az 5ös asztalokra mit mondanál,ahol 5en kezdtük,és 1.döntős,2.vigaszágas, mivel másabb a ti asztalotok?
egy vigaszágas pedig mindig volt, így ha az 5ösből nem jelen megy egy fő akkor is. de kifejezetten kérni szoktuk,hogy pl 3 emberrel ne kezdje el egy asztal sem,mert úgy már tényleg vicces lenne.
szerk: no de mind1, a szakadásokra és akkori állásokra is gondolván, most még okés, de a köv fordulónál tisztázzuk az összes ilyen szitut,h ha nem jelen meg,egy-két fő,akkor hogyan számoljunk,számoljatok.