kevés olyan 18évest tudnál mondani aki igy tud focizni..barca99 írta:De ki mondta, hogy csodagyerek? A sajtó fújta fel. Innentől kezdve a helyén kell kezelni.
Giovani Dos Santos #2
-
- Jugador del Barça
A kis "falábú"
Ha ezt R10 csinálja meg, mindenki a fergeteges visszatéréséről beszélne!

-
- Jugador d'estrella
pfuu... nem volt ma rossz a gyerek, a "gólpassz" elötti csele... no comment :!
miután bejött ő volt a legjobb csatárunk! mert végre a helyén játszott,,,
csak frenki baromsága ,hogy mint bramburg marsall (a nagy stratéga) mindenkit nem várt helyen játszat:dossantos jobbszél,messi center iniesta balhátvéd...stb![/quote]
miután bejött ő volt a legjobb csatárunk! mert végre a helyén játszott,,,
csak frenki baromsága ,hogy mint bramburg marsall (a nagy stratéga) mindenkit nem várt helyen játszat:dossantos jobbszél,messi center iniesta balhátvéd...stb![/quote]
-
- Jugador del Barça
Azért arra legyünk már tekintettel, h
1) nem azért játszik a kezdőben, mert csodagyerek, hanem mert nincs más!!!
2) akármekkora tehetség is vki, nem mindegy, h milyen formában lévő csapatba kell beépülnie!
1) nem azért játszik a kezdőben, mert csodagyerek, hanem mert nincs más!!!
2) akármekkora tehetség is vki, nem mindegy, h milyen formában lévő csapatba kell beépülnie!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért Geovani a 2005 ös U-17es Vb-n pl ezüstlabdás volt,a 2007es U-20ason pedig bronz.
Ez azért nem kis dolog szerintem.Nem sokan csinálták utánna!
És ha megnézzük kik kaptak díjakat az utóbbi
időben....Agüro,Anderson,...Cesc,Messi,Bojan....azért nem kis tehetségekről beszélünk.
Mégis Agüro pl csodagyerek,ahogy Anderson is,míg Geovani nem az...?
Ne felejtsük el,h neki egy bukdácsoló Barcában(játékot tekintve)kellene bizonyítania,míg pl Anderson a Portoban játszott Agüro meg az Atleticoban.
És véleményem szerint nem is a posztján játszatja Rijkaard....ami szintén hátrány.Messit akar belőle faragni,holott sztem neki baloldalon lenne a helye...más stílus.
Ez azért nem kis dolog szerintem.Nem sokan csinálták utánna!
És ha megnézzük kik kaptak díjakat az utóbbi
időben....Agüro,Anderson,...Cesc,Messi,Bojan....azért nem kis tehetségekről beszélünk.
Mégis Agüro pl csodagyerek,ahogy Anderson is,míg Geovani nem az...?
Ne felejtsük el,h neki egy bukdácsoló Barcában(játékot tekintve)kellene bizonyítania,míg pl Anderson a Portoban játszott Agüro meg az Atleticoban.
És véleményem szerint nem is a posztján játszatja Rijkaard....ami szintén hátrány.Messit akar belőle faragni,holott sztem neki baloldalon lenne a helye...más stílus.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
De ki mondta, hogy csodagyerek? A sajtó fújta fel. Innentől kezdve a helyén kell kezelni.
- orska
- Jugador del Barça
Srácok, csak ismételni tudom magam. Aki ilyen nagy reménység és csodagyerek ahogy sokan beállítják, annak már ebben a korban is kimagaslóan gyorsnak, tehnikásnak kell lennie, a korral csak beérik taktikailag. Én ezeket nem látom Gio-ban, legalábbis nem annyira, mint anno Rooney-ban, Ronaldo-ban vagy akár Messi-ben. És hát ez a mérce. Attól még lehet majd jó játékos, de nem hiszem hogy az előbb említettekel lesz egy szinten. 18 évesen minded adva kell legyen a fentiekből, ezen a szinten természetesen. Kezeljük szintjén ( állandó csere, hasznos, küzdő fiatal csatár, de nem csodagyerek) és akkor nem lesznek túlzott elvárások vele szemben. Lehet, hogy kölcsönbe kellene adni egy európai középcsapatnak 1-2 évre, érjen még a Barca számára, és ha bizonyít bekerülhet a kezdőbe is akár nehány év múlva.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Esetleg mondd valakinek vmit az a név h Fran Merida? őt is hiba volt elengedni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Persze...nem az aranylabdából kell kiindulni....!
De az tény és való,h Zidane ennyi idősen korántsem kapott ennyi elismerést mint Ő!
Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek,h Zidane szintű focista lesz,de azért nem lesz egy utolsó játékos sem!Azért nem akárkik kapnak U Vb-n díjakat...akiknek ienek kijárnak azokból azért valaki lesz...
[/quote]a barca elengedett egy nagy tehetséget a közelmultban akit ugy hivnak hogy Quaresma
De az tény és való,h Zidane ennyi idősen korántsem kapott ennyi elismerést mint Ő!
Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek,h Zidane szintű focista lesz,de azért nem lesz egy utolsó játékos sem!Azért nem akárkik kapnak U Vb-n díjakat...akiknek ienek kijárnak azokból azért valaki lesz...
[/quote]a barca elengedett egy nagy tehetséget a közelmultban akit ugy hivnak hogy Quaresma
Egy sokkal nagyobb játékost is elengedtünk(tehetetlenek voltunk)akit én jobban sajnálok és akit úgy hívnak Fabregas!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ÉN csak annyit mondanék hogy nem minden futbalista lesz húsz éves korára világsztár mint Messi. Pl.: Zidane hány évesen is lett aranylabdás ?? 26.ÉS a barca elengedett egy nagy tehetséget a közelmultban akit ugy hivnak hogy Quaresma aki a porto játékának színfoltja, és a világ bármelyik csapatába beférne (mondjuk ez az én véleményem) Szóval szerintem türelmesnek kellene lennünk velük.
Be vagy szívva? Mi volt ma a gyömbérbe Savi?Saviola írta:A You Got Served nekem tetszett.![]()

Szerk.: Igazad van Zozz rosszul fogalmaztam...

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Hát igen,ezt nem ide kellett volna írni..ej-ej.
Szerintem gyenge volt,ülhetne picit.

Szerintem gyenge volt,ülhetne picit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.01.22. 16:13:54-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Jugador d'estrella
Lehet hogy gyenge a teljesítménye, de ez egyáltalán nem az ő végleges posztja ( szerintem ), hátrébb kellene játszania egy sorral, csak ezt Frank nem meri bevállalni, mert még nincs kellő rutinja hozzá. Gudjohnsen helyén kitünően tolná.
Igaz, nem egy cselgép ( a ritmusváltásai jók ), nem is túl gyors, viszont kitűnően lát a pályán, a rúgótechnikájával semmi baj, kellően agressziv.
Lehet hogy későn érő típus, mint André.
Türelem, türelem.... bár én elfogult vagyok, bírom a kis Gio-t.
Még most is tartom magam, kettőjük közül ő lesz a nélkülőzhetetlenebb...
Igaz, nem egy cselgép ( a ritmusváltásai jók ), nem is túl gyors, viszont kitűnően lát a pályán, a rúgótechnikájával semmi baj, kellően agressziv.
Lehet hogy későn érő típus, mint André.
Türelem, türelem.... bár én elfogult vagyok, bírom a kis Gio-t.
Még most is tartom magam, kettőjük közül ő lesz a nélkülőzhetetlenebb...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Jugador del Barça
A szabikat ő is jól rúgja...
Pillanatnyilag R10 is "ebből él" sajnos!
Pillanatnyilag R10 is "ebből él" sajnos!
-
- Llegenda del Barça
Azért azt két év múlva se mondanám, hogy rossz játékos, maximum nem Barca szint. Majd kiderül...barca99 írta:Ha 2-3 év múlva sem mutat semmitakkor azt mondom tényleg rossz játékos. Addig viszont nem kritizálom. Az edző teszi 18 évesen a kezdőcsapatba. (azt meg hogy tehetséges megmutatta az u20as vébén meg a felkészülési meccseken)
És pont ezért tartom hülyeségnek, hogy van 6-7 támadónk, minek igazoljunk. Pont ezért.
Mindenesetre azt én is vallom, hogy nem egészséges már most ennyi lehetőséget kapnia egy ekkora klubban, és ezzel óriási súlyt rakni rá. Persze a szükség...De az akkor sem normális, hogy GYEREKKORBAN a média és a szurkolók kritikáját kell hallgatniuk, még akkor is, ha jogosak. Ez vonatkozik Bajonra is, pedig rá igazán nem lehet panasz. De akkor is...
Bőven ráérnének 19 és 20 évesen csatlakozni egy ilyen klubhoz, amikor már azért jobban belekóstoltak a profik világába és az ezzel járó dolgokkal. Akkora már érettebbek lennének. Giovani legnagyobb problémáját is abban látom, hogy nagyon fiatal. Mert azt még senki sem tudhatja, hogy a képességei mire hivatottak, max. találgathat fél év képe alapján.
A média, a média, új Ronnie, új Ronnie...Most emiatt van ez az egész...
-
- Llegenda del Barça
nem kéne ilyen mélységig belekeverni Ronnie-t a vitába.Frányó István írta:Nekem Ronaldinho-ról nincs olyan emlékem, h mozgatná a csapatot, inkább arra emlékszem, h hatszor ér labdába egy meccsen. A szabadrúgások belövéséhez meg elég lenne Tőzsér is huszad annyi fizuért! És azért egy aranylabdás világsztárral szemben kicsit fejjebb van a léc. Hogy a menedzsere mit mondott, az vagy igaz, vagy nem, mint ahogy az is, h R10 vagy sérült, vagy nem.
az ő rossz formája mindenki előtt ismert.
viszont a két játékos teljesítményét még így sem lehet összehasonlítani.

-
- Jugador del Barça
Nekem Ronaldinho-ról nincs olyan emlékem, h mozgatná a csapatot, inkább arra emlékszem, h hatszor ér labdába egy meccsen. A szabadrúgások belövéséhez meg elég lenne Tőzsér is huszad annyi fizuért! És azért egy aranylabdás világsztárral szemben kicsit fejjebb van a léc. Hogy a menedzsere mit mondott, az vagy igaz, vagy nem, mint ahogy az is, h R10 vagy sérült, vagy nem.
-
- Llegenda del Barça
most arról beszélünk, hogy hasznára van-e a csapatnak! így nyilvánvalóan a támadószekció többi játékosához kell hasonlítani. ezért került a képbe Ronaldinho (akit egyébként nem a Giovannit kritizálók keverték a vitába).Barcaforever írta:Állj állj állj.Nehogy már Ronaldinhohoz kezdjük már hasonlítani...
Most Gioazért kezdő, mert nincs jobb, meg igaz nem minden megmozdulása jobb, de sztem még így is hasznosabb játékosa a csapatnak, mint anno Giuly.
Most Messi felépült, Gio padra és örüljetek nem tudjátok tovább szidni....
a Giuly-s párhuzammal nem értek egyet.
ideje van még, senki sem ezután a fél év után akarja elküldeni. de ahhoz ennél jóval többet kell teljesítenie. jelen pillanatban ugyanis azt látom, hogy ő a 11-ik játékos a Barcelonaban, aki visszafut és küzd

Nem ereszkedtem le hozzátok mert ugyanúgy közétek tartozok önmagamat is egyszerű hétköznapi fórumozónak tartom és nem sértésnek szántamhaze71 írta:Köszönjük NAGY ASYS, hogy leereszkedtél hozzánk (egyszerű fórumozókhoz) és megosztottad velünk nagyszerű gondolataidat. Azt azért áruld el, hogy hol vetted azt a szemüveget, amin keresztül ennyire máshogy látod a kis zsenit!Asys írta:Én elégedett vagyok kicsi Gio-val és hálát adok az égnek ,hogy nem egyszerű hétköznapi fórumozók határozzák meg a csapatunk igazolási politikáját...
Köszi

Amúgy meg szerintem a sportvezetők akik a szakmában vannak tudják a dolgukat ezért örülök ,hogy nem én vagy épp nem te döntesz olyan dolgokban amihez nem értek/értesz...

Amúgy Gio-ról annyit ,hogy mit kéne csinálnia 18 évesen

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Állj állj állj.Nehogy már Ronaldinhohoz kezdjük már hasonlítani...
Most Gio azért kezdő, mert nincs jobb, meg igaz nem minden megmozdulása jó, de sztem még így is hasznosabb játékosa a csapatnak, mint anno Giuly.
Sztem vmien szinten ő áldozata a Rijkaard féle taktikának mert ő sosem volt jobb szélső.Csatár,irányító meg bal szélső volt.
Most Gio azért kezdő, mert nincs jobb, meg igaz nem minden megmozdulása jó, de sztem még így is hasznosabb játékosa a csapatnak, mint anno Giuly.
Sztem vmien szinten ő áldozata a Rijkaard féle taktikának mert ő sosem volt jobb szélső.Csatár,irányító meg bal szélső volt.

-
- Jugador d'estrella
Messi sem tűnt túlságosan ki az első szezonjában, persze ő jóval kevesebb lehetőséget kapott, meg asszem a szezon végén csak. Mindenesetre én sem vagyok elájulva tőlük, bár Bojan kicsit jobb, de a következő év lesz a perdöntő. Idén túl sok új dolgot kell megszokniuk, fel kell erősödniük - azért nem kicsi a különbség a barca utánpótlás meg a PD+Bl között. Ha jövőre nagyot fejlődnek, ill. el kezdik lőni a gólokat ( én azért erre tippelek) akkor maradnak, ha stagnálás van akkor köv szezon után mennek kölcsönbe vagy végleg el.