Bajnoki Mérkőzések 09-10
-
- aka Game90
Csak röviden: továbbra is kiváló forma, Xavi szokásos zseniális gólpassz, fantasztikus Pedro gól, Yaya végre kezdő és kiváló játék.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- miihii
- KHAL
Na,asszem a mai meccs után sem panaszkodhatunk.
Remek FOCIt mutattak be a fiaink,élmény volt nézni ezt a felszabadult játékot.A gólarány nem is mutatja a különbséget,csak sejteti
Külön öröm Bojan és Yaya találata,a két mellőzött koma letette ismét a névjegyét.Pedrito pedig továbbra sem tud kicsi gólt lőni
Sztem ez a meccs nem volt fárasztó,láthatóan jól érezték magukat a pályán,ilyenkor meg max jóleső fáradtságot érezhetnek.
Hétvégén az Espanyol ellen keményebb diónak ígérkezik.Már előre féltem a playáinkat,vasárnap fog fájni ez-az nekik
Bár nagyon bízom benne,h nem lesz túlzott keménykedés a hazaiaktól,de nincsenek nagy ábrándjaim effelől...
Remek FOCIt mutattak be a fiaink,élmény volt nézni ezt a felszabadult játékot.A gólarány nem is mutatja a különbséget,csak sejteti

Sztem ez a meccs nem volt fárasztó,láthatóan jól érezték magukat a pályán,ilyenkor meg max jóleső fáradtságot érezhetnek.
Hétvégén az Espanyol ellen keményebb diónak ígérkezik.Már előre féltem a playáinkat,vasárnap fog fájni ez-az nekik

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
és most nem is szabad lazulni,mint tavaly az utolsó 2-3on,legalábbis valószínű,h a végéig hozza a legtöbb meccset a Madrid (ISFecooo írta:tavaly 27 bajnokit nyertünk, a mai meccs után fogunk 26-tal állni... és még van 6 forduló

szóval lehet ez még 30fölött is...
meccsről:
BARCA-Depor 3-0
ismét olyan meccs,ahol a nagyobb különbség sem tükrözi azt,h mekkora különbség volt a két csapat között, sok gyönyörűen kijátszott helyzet nem ment be,de a 2.félidőben még épp időben eldöntöttük végleg.
A zseniális forma továbbra is fent van,bármilyen kezdőt is rak össze Pep, előtte is le a kalappal, hihetetlenül össze van gyúrva a BARCA KERETE

FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
tavaly 27 bajnokit nyertünk, a mai meccs után fogunk 26-tal állni... és még van 6 forduló 
nem tudom h vagytok vele, de sztem lazán ki lehetne nevezni Yayát a meccs emberének... zseniális hosszú passzok sokasága, labdaszerzések, vmint hihetetlen stabilitást adott a középpályának... szóval számomra: Yaya Touré
MOM

nem tudom h vagytok vele, de sztem lazán ki lehetne nevezni Yayát a meccs emberének... zseniális hosszú passzok sokasága, labdaszerzések, vmint hihetetlen stabilitást adott a középpályának... szóval számomra: Yaya Touré

- lui1698
- Llegenda del Barça
A végén még kiderül róla, hogy nem csak egy hülye fabábú akit leültettek egy kész csapat kispadjára.Mikaos írta:Egyébként hihetetlen, hogy Pep megint mit húzott elő a varázskalapból. 4 csatárral?? Lol

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Jópofa ez a macska-egér harc, csak most már zabáljuk meg az egeret...
Nagyon szépen játszunk, de jobb lenne ezt 4-0 után nézni
Egyébként hihetetlen, hogy Pep megint mit húzott elő a varázskalapból. 4 csatárral?? Lol
Nagyon szépen játszunk, de jobb lenne ezt 4-0 után nézni

Egyébként hihetetlen, hogy Pep megint mit húzott elő a varázskalapból. 4 csatárral?? Lol

- lui1698
- Llegenda del Barça
Felszabadultan játszunk. Ötletesen, kreatívan és gyorsan.
Alves megmozdulása gyönyörű volt, gólt érdemelt volna, mint ahogy Messi emelése is. Jeffren lövésénél is nagyot fogott a la corunai kapus.
Jók vagyunk na. Lesz még gól ha így megy tovább, nem is egy.
Alves megmozdulása gyönyörű volt, gólt érdemelt volna, mint ahogy Messi emelése is. Jeffren lövésénél is nagyot fogott a la corunai kapus.
Jók vagyunk na. Lesz még gól ha így megy tovább, nem is egy.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az egyébként elképesztő, hogy Touré milyen stabilitást ad a középpályának. A Depor nem tud átkelni a középpályánkon. Ha meg néha igen, akkor is csak a széleken... Ha ez az ember itt hagy bennünket év végén, én sírni fogok. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
[quote="Fecooo"]mintha kicsit egyoldalú lenne a meccs nem gondoljátok? 
76-24es labdabirtoklás
lehet, h a memóriámmal van gond, de ilyen szintű fölényre nem nagyon emléxem ebből a szezonból... és csak 1-0...
a Malaga ellen is volt ekkora labdabirtoklás és az csak 2-1 lett
most azért egy 4-0 jobban nézne ki

76-24es labdabirtoklás

lehet, h a memóriámmal van gond, de ilyen szintű fölényre nem nagyon emléxem ebből a szezonból... és csak 1-0...
a Malaga ellen is volt ekkora labdabirtoklás és az csak 2-1 lett
most azért egy 4-0 jobban nézne ki
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig brutális GÁLA
Egyedül csak a gálához "illő" gólmennyiség hiányzik (rem, h csak még).
Óriási akciók,megoldásokat láthattunk az első félidőben, Messi passza Jeffrennek is órási volt,majd a félpályás szólója (bár ott is volt egy pillanat amikor a 16os előterében 100%os gólhelyzettel ugrathatta volna ki a másik Barcást (nem figyeltem ki érkezett ott),de természetesen neki nem illik felróni ezt,hiszen így is majdnem megoldotta
2.félidő első harmadában egy teljesen megnyugtató gól még kell,mert azért 1gólt bárki találhat,még 24%os labdabirtoklással is.
FORCA BARCAAA!!!
Eddig zseniális előadás!

Egyedül csak a gálához "illő" gólmennyiség hiányzik (rem, h csak még).
Óriási akciók,megoldásokat láthattunk az első félidőben, Messi passza Jeffrennek is órási volt,majd a félpályás szólója (bár ott is volt egy pillanat amikor a 16os előterében 100%os gólhelyzettel ugrathatta volna ki a másik Barcást (nem figyeltem ki érkezett ott),de természetesen neki nem illik felróni ezt,hiszen így is majdnem megoldotta

2.félidő első harmadában egy teljesen megnyugtató gól még kell,mert azért 1gólt bárki találhat,még 24%os labdabirtoklással is.
FORCA BARCAAA!!!
Eddig zseniális előadás!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Hihetetlen hogy még csak 1 góllal vezetünk. Felsőfokon alázzuk a Deport, már csak a gólok hiányoznak. Ezt a játékot még elnézném a hátralévő meccseinken. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

mintha kicsit egyoldalú lenne a meccs nem gondoljátok? 
76-24es labdabirtoklás
nagyon jó látni Tourétól a tőle megszokott teljesítményt , ugyan nem nagy kihívás neki se ez a meccs, de a hosszú passzai még mindig megbízhatóak
(két eladott labdája volt, de annál több labdaszerzése
)

76-24es labdabirtoklás

nagyon jó látni Tourétól a tőle megszokott teljesítményt , ugyan nem nagy kihívás neki se ez a meccs, de a hosszú passzai még mindig megbízhatóak

-
- Llegenda del Barça
Kameni pirosat kapott, nem játszik ellenünk! 

4-2-3-1-es játékrendszer, amiről nem is olyan régen beszélgettem valakivel, hogy Messi, Pedro, Jeffren és Bojan igenis lehetnek egyszerre mind a pályán.
---Xavi----Touré-----
-Pedro-Messi-Jeffren-
------Bojan--------

---Xavi----Touré-----
-Pedro-Messi-Jeffren-
------Bojan--------
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Tivornya
- Capitá del Barça
10 pontos a kérdésab1daL írta:Most akkor Sergio vagy Pedro játszik?
"a középpályán Touré és Busquets is játszhat, míg a támadósorban ott van Bojan Krkics, Jeffren és Messi is. A megerősített kezdőcsapat: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi és Bojan."

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
5-ből 6?CsacsMate írta:Tipp: 5:0 ebből 6 Messi gól
Messi minek pihenjen? Nem NB1es focista hagyjad már
Amúgy mi adja a meccset?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem tartom túl esélyesnek, hogy Messi középső középpályást játszon.FtcSikiHun írta:...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó kis kezdő ez
És a Szikla újból kezdő
Jó lesz ez ma.
Tipp: 3-0

És a Szikla újból kezdő

Jó lesz ez ma.
Tipp: 3-0
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Szerintem így fog kinézni a kezdő:
--------------------------Valdés----------------------------
Alves--------------Piqué--------Márquez----------Maxwell
-------------------------Touré-------------------------------
------------Xavi---------------------Messi------------------
Jeffren-----------------------------------------------Pedro-
---------------------------Bojan----------------------------
Én egy ilyenre számítok
Szerk.: Ha nem jön be, akkor jön LM10 terve...szerintem
--------------------------Valdés----------------------------
Alves--------------Piqué--------Márquez----------Maxwell
-------------------------Touré-------------------------------
------------Xavi---------------------Messi------------------
Jeffren-----------------------------------------------Pedro-
---------------------------Bojan----------------------------
Én egy ilyenre számítok

Szerk.: Ha nem jön be, akkor jön LM10 terve...szerintem

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- ab1daL
- Director del Fútbol
Most akkor Sergio vagy Pedro játszik?
"a középpályán Touré és Busquets is játszhat, míg a támadósorban ott van Bojan Krkics, Jeffren és Messi is. A megerősített kezdőcsapat: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi és Bojan."
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.04.14. 21:25:57-kor.
Nincs semmi gond ezzel a kezdővel. Messi vélhetően hátrébb fog kicsivel játszani. Örülnék ha a meccs folyamán Henry is játszana mert már rég nem láthattuk.lui1698 írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan
Hivatalos!
Yaya kezd. HURRÁ!
A lényeg a 3 pont most is. Nem ér semmit a hétvégi győzelem(majdnem semmit) ha most nem hozzuk a kötelezőt.
Off:
Ezek a késői meccsek nagyon nem tetszenek nekem. Amire véget ér a meccs éjjel 1 óra lesz és reggel 6kor kelni kell.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- LM10
- Director del Fútbol
Ez egyértelmű, hogy 4-2-3-1.
------------------V.V--------------------
Alves------Piqué-------Márquez----Maxwell--
--------------Xavi--------Touré-----------
Pedro---------------Messi----------Jeffren---
-----------------------Bojan----------------
------------------V.V--------------------
Alves------Piqué-------Márquez----Maxwell--
--------------Xavi--------Touré-----------
Pedro---------------Messi----------Jeffren---
-----------------------Bojan----------------
Hajdú B. mondta az egyik BL meccsen, h állítólag nincsenek jóba Guardiolával. Meg is kérdeztem a topicjában, h hallottatok-e erről vmit, de nem jött válasz. Viszont ha valóban így van, akkor bizony könnyen meglehet, h a Valencia elleni meccse volt az utolsó a Barcában.2. Titi idén már nem fog játszani? Embarassed (pedig a Valencia ellen azért már mutatott vmit, onnantól megint nem játszhatott...)