Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondoltam hogy ez lehet mögötte.Swineherd írta:a kedvenc játékosa Ronaldinho, de nagy Madrid drukker, mindíg érdeklődik Robinho felől....Charlie írta:madridistán:
Ronaldinho 7 - ilyen névvel madrid drukker?De az avatarja Robinho.
C.
Majd Wanderlei eldöntiSwineherd írta:Bővült a védekező részleg, ez csak jó lehet. Lehet rotálni Gravesent és Garcíát és sztem Diogo pedig kiszorítja Salgado-t. HA KELL, akkor 90 percig fognak harcolni!
Én most boritékolom hogy ott fognak rohadni a kispadon Diogo és García.mrmonster írta:90 percig. Tehát szerinted kezdők lesznek. ----> Ki marad ki? Ha Diogo kezd, akkor Salgado ----> Salgado is 90 percig küzdött eddig.Swineherd írta:Vettünk két embert, akik 90 percig fognak harcolni...Diogo meg tényleg jó, én néztem sok Libertadores Kupa meccset...
Ha Pablo Garcia kezd, akkor Gravesen marad ki (mert ugye a Beckham, Zidane, Raul, Ronaldo, Robinho ötöst nem lehet kihagyni)----- > Gravesen sokkal jobb, és 90 percig küzd.
Ezért mondtam hogy nem erősödtetek. Csak Robinho-val fogtok.
90 percig. Tehát szerinted kezdők lesznek. ----> Ki marad ki? Ha Diogo kezd, akkor Salgado ----> Salgado is 90 percig küzdött eddig.Swineherd írta:Vettünk két embert, akik 90 percig fognak harcolni...Diogo meg tényleg jó, én néztem sok Libertadores Kupa meccset...
Ja, szóval a VB selejtező az a VB után vanbarcafan írta:ja belőtt 3 büntetőt... a vb-t megelőző időszak csak most jön, 1 év van még a vb-ig...Swineherd írta:Hát Iván, én nem így látom! A VB-t megelőző időszakban mindíg hatványozottan felszívja magát Ronie. És azért a válogatottban lőtt 9 gólt a VB selejtezők során. Az argentínok ellen is felszívta magát.
Aha. No majd kiderül.Swineherd írta:Hát Iván, én nem így látom! A VB-t megelőző időszakban mindíg hatványozottan felszívja magát Ronie. És azért a válogatottban lőtt 9 gólt a VB selejtezők során. Az argentínok ellen is felszívta magát.
Haggyuk mán.... sehol se lesz a dagi! Még az se biztos hogy bekerül a válogatottba.Egyébként is Adriano lesz a gólkirály!Swineherd írta:Ronaldo lesz a VB gólkirálya!
Ronaldo sztem a VB-n hozza a 2002-es alakítást. Ha mondjuk úgy 20%-ot javul még az idei tavasszal mutatott formájához képest, akkor garantált a díj.LG írta:Ronaldo szvsz már nem fog kapni...ha 2 Brazil fogja kapni az Aranylabdát és az Ev játékosa díjat az Adriano és Ronie lex
Akkor AdrianoBoixos írta:az aranylabdás az lesz, akinek több olasz újságíró spanja van. így mennek ezek a dolgok![]()