Barça vs. Real
- Mr. Master
- Director del Fútbol
VGY SOKKAL INKÁBB AZ ÖNREKLÁMBÓL BEFOLYT PÉNZ. mÁRMINT A PÉNZ, AMIT A MOZI HOZ. éS A PÉNZ, AMI A MOZI UTÁN JÖN MINENFÉLE CICOMÁVL.éN PL NEM ÖRÜLNÉK EGY ILYEN-TÍPUSÚ bARCA.MOZINAK. jA, ÉS NEM HISZEM, H MEGSÉRTŐDHETNEK A MADRIDISTÁK, HOGY LEGKÖZELEBB "LEREKLÁMOZZUK" ŐKET.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Hatmillió eurós költségvetéssel saját magáról forgatott mozifilmet a Real Madrid labdarúgócsapata. A világ első klubmozija augusztus 25-én kerül a spanyol, majd nem sokkal később a japán, kínai, egyesült államokbeli és latin-amerikai vetítőtermekbe.
A Real, the Movie című alkotás - melyben Raúl, David Beckham, Ronaldo és Zinedine Zidane mellett a többi sztár is közreműködik - a királyi gárda iránt világszerte tapasztalható rajongásról szól, és 16 hónapig forgatták Venezuelában, az Egyesült Államokban, Japánban és Szenegálban, illetve hazai környezetben.
"Nem az önreklám a téma" - hangzott a rendező és Real-szurkoló Borja Manso - legalábbis kétségbe vonható - nyilatkozata.
A Real, the Movie című alkotás - melyben Raúl, David Beckham, Ronaldo és Zinedine Zidane mellett a többi sztár is közreműködik - a királyi gárda iránt világszerte tapasztalható rajongásról szól, és 16 hónapig forgatták Venezuelában, az Egyesült Államokban, Japánban és Szenegálban, illetve hazai környezetben.
"Nem az önreklám a téma" - hangzott a rendező és Real-szurkoló Borja Manso - legalábbis kétségbe vonható - nyilatkozata.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Charlie
- Öreg Harcos
Gondoltam hogy ez lehet mögötte.Swineherd írta:a kedvenc játékosa Ronaldinho, de nagy Madrid drukker, mindíg érdeklődik Robinho felől....Charlie írta:madridistán:
Ronaldinho 7 - ilyen névvel madrid drukker?De az avatarja Robinho.
C.
C.
Sztem Diogo sokkal jobb mint a sarrágo. De Gravesent sztem nem lehet a kezdobol kiszorítani.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Majd Wanderlei eldöntiSwineherd írta:Bővült a védekező részleg, ez csak jó lehet. Lehet rotálni Gravesent és Garcíát és sztem Diogo pedig kiszorítja Salgado-t. HA KELL, akkor 90 percig fognak harcolni!

Előre a TITOlusokért!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én most boritékolom hogy ott fognak rohadni a kispadon Diogo és García.mrmonster írta:90 percig. Tehát szerinted kezdők lesznek. ----> Ki marad ki? Ha Diogo kezd, akkor Salgado ----> Salgado is 90 percig küzdött eddig.Swineherd írta:Vettünk két embert, akik 90 percig fognak harcolni...Diogo meg tényleg jó, én néztem sok Libertadores Kupa meccset...
Ha Pablo Garcia kezd, akkor Gravesen marad ki (mert ugye a Beckham, Zidane, Raul, Ronaldo, Robinho ötöst nem lehet kihagyni)----- > Gravesen sokkal jobb, és 90 percig küzd.
Ezért mondtam hogy nem erősödtetek. Csak Robinho-val fogtok.

in to exile
- mrmonster
- Entrenador del Barça
90 percig. Tehát szerinted kezdők lesznek. ----> Ki marad ki? Ha Diogo kezd, akkor Salgado ----> Salgado is 90 percig küzdött eddig.Swineherd írta:Vettünk két embert, akik 90 percig fognak harcolni...Diogo meg tényleg jó, én néztem sok Libertadores Kupa meccset...
Ha Pablo Garcia kezd, akkor Gravesen marad ki (mert ugye a Beckham, Zidane, Raul, Ronaldo, Robinho ötöst nem lehet kihagyni)----- > Gravesen sokkal jobb, és 90 percig küzd.
Ezért mondtam hogy nem erősödtetek. Csak Robinho-val fogtok.
Előre a TITOlusokért!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ha Samuel elmegy a Real-ból, akkor biztosan vesznek valakit a helyére, mert hát a Helguera, Pavon kettős elég sovány... (Woodgate meg... ki tudja milyen). A Marca szerint Luxemburgo Edu Dracena-t szemelte ki a Cruzeiro-ból. Eddig egyébként elég (a Barça szemszögéből
) "jól" igazolt a Real, nem hiszem, hogy Pablo Garcia-val meg Diogo-val erősödtek volna.

Előre a TITOlusokért!
-
- Capitá del Barça
Ja, szóval a VB selejtező az a VB után vanbarcafan írta:ja belőtt 3 büntetőt... a vb-t megelőző időszak csak most jön, 1 év van még a vb-ig...Swineherd írta:Hát Iván, én nem így látom! A VB-t megelőző időszakban mindíg hatványozottan felszívja magát Ronie. És azért a válogatottban lőtt 9 gólt a VB selejtezők során. Az argentínok ellen is felszívta magát.

azt a három büntetőt meg ki is kellett harcolni...és be is kellett lőni...azon a meccsen megállíthatatlan volt.
Aha. No majd kiderül.Swineherd írta:Hát Iván, én nem így látom! A VB-t megelőző időszakban mindíg hatványozottan felszívja magát Ronie. És azért a válogatottban lőtt 9 gólt a VB selejtezők során. Az argentínok ellen is felszívta magát.
-
- Capitá del Barça
Hát Iván, én nem így látom! A VB-t megelőző időszakban mindíg hatványozottan felszívja magát Ronie. És azért a válogatottban lőtt 9 gólt a VB selejtezők során. Az argentínok ellen is felszívta magát.
Az üzenetet akkor kapta meg, ha neked már az elküldöttben jelenik meg. Ha még csak a kimenöben, akkor nem olvasta el. Legalábbis én így tudom.
Nem megyek bele a beszélgetésetekbe, csak annyiban kételkedédnék Swineherd a szavaidban, hogy mintha már nem lobogna Ronaldóban a régi tűz. Anélkül pedig igen nehéz ilyen díjakat nyerni...
De javíts ki ha te nem így látod.
Nem megyek bele a beszélgetésetekbe, csak annyiban kételkedédnék Swineherd a szavaidban, hogy mintha már nem lobogna Ronaldóban a régi tűz. Anélkül pedig igen nehéz ilyen díjakat nyerni...

De javíts ki ha te nem így látod.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Haggyuk mán.... sehol se lesz a dagi! Még az se biztos hogy bekerül a válogatottba.Egyébként is Adriano lesz a gólkirály!Swineherd írta:Ronaldo lesz a VB gólkirálya!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Capitá del Barça
Ronaldo sztem a VB-n hozza a 2002-es alakítást. Ha mondjuk úgy 20%-ot javul még az idei tavasszal mutatott formájához képest, akkor garantált a díj.LG írta:Ronaldo szvsz már nem fog kapni...ha 2 Brazil fogja kapni az Aranylabdát és az Ev játékosa díjat az Adriano és Ronie lex
Akkor AdrianoBoixos írta:az aranylabdás az lesz, akinek több olasz újságíró spanja van. így mennek ezek a dolgok![]()