Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha az olasz botránynak lett volna ilyen részlete is, csak elhanyagolható...Game90 írta:Nem csak az, hogy nincs akkora kockázat, de én még olyanról nem hallottam (vagy nem emlékszek), hogy a BL-ben bundáztak volna.lionelmessi19 írta:Végül is most talán nincs akkora kockázat...
De ki tudja![]()
Nem csak az, hogy nincs akkora kockázat, de én még olyanról nem hallottam (vagy nem emlékszek), hogy a BL-ben bundáztak volna.lionelmessi19 írta:Végül is most talán nincs akkora kockázat...
De ki tudja![]()
Végül is most talán nincs akkora kockázat...Game90 írta:Mostanában volt egy pár ilyen eset, de most nem hinném, hogy Abramovics ezt meghúználionelmessi19 írta:Nem lepődnék meg, ha kapna némi fenyegetést és juttatást a bíró...
Mostanában volt egy pár ilyen eset, de most nem hinném, hogy Abramovics ezt meghúználionelmessi19 írta:Nem lepődnék meg, ha kapna némi fenyegetést és juttatást a bíró...
főleg ha azt az egyet a 95. percben a hosszabbítás hosszabításában találják...lionelmessi19 írta:Azért az Olympiacos nem egy Abra papa kedvencei FC...
De mondjuk Milan elleni bl döntő egy jó péda.
A fociban soha nincs 100%.
De a legnagyobb valószínűsége annak van h a szovjetek találnak egyet, és a pool már nem bír fordítani...
Talán 2004-ben az uccsó csoport meccsen az Olympiakost fogadta a liverpool. 2 gól kellett a továbbjutáshoz az angoloknak. Az első félidőben 1-0-ra vezetett a az Olympiakos(Rivaldo), ekkor 3 gól kellett volna a továbbjutáshoz. És ezután jött a "vörös" henger.lionelmessi19 írta:Az a probléma, h lehet latolgatni az esélyeket, de senki nem kezdi úgy, h:
a szovjetek valszeg találnak az egész meccs ideje alatt egy gólt ... és ugye tudjuk, akkor már 3at kell a poolnak lőni... ami meg szinte lehetetlen, még otthon is..
Ámen.Enrique írta:Tipp: Mindegy, csak essen ki a Cselszkij.
A védelmük ebben az évben már egy párszor játszott így. Csak akkor nem Carvalho, hanem Terry volt sérült. De az is elképzelhető, hogy L. Diarra helyett Ferreira kezd.el fuero írta:Így se fognak sokat együtt játszani(főleg a védelem)