A Magyar Barca!
Hogy hívják azt a srácot, aki csak az utóbbi két-három összetartáson volt, és mindig dekázva fut a labdával? 

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Jugador d'estrella
Na hali!
beszélgettünk a kispadon több emberrel is, miszerint olyan sokan vagyunk, hogy el kéne kezdeni sorokat kitalálni, ne ott szívjunk ezzel, igy elgondolkoztam rajta, és itt a javaslatom,lehet vele vitatkozni, most elutazom Szegedre, szerdán kiváncsi leszek, mire jutottatok:
szóval:
sor1 (nem 1., mert legjobb, hanem a sorban első
)
elől:Bartos M., Bartos. P., Agonás
hátul: Grámán, Z. Iván
sor2:
elöl: Silvanus, Zsolti, Mucska G.(azaz én)
hátul: Melkor, Bercy
sor3:
elöl: Booges/Barcafan, Gábor Merhl, Kori
hátul: magasabbik Gábor, Kungli Marci
a kapus az állandó. ez csak javaslat, de pl. az első sor támadói lehetnének simán együtt, ismerik egymást, mi viszont annyira nem őket, második sor is összeszokottabb, esetleg helyettem a Norbi, csak akkor ki lenne hátul, a 3. sorban a két Gábornak is érdemes egy csapatban lenni, szerintem, hiszen mindig együtt vannak (tudjátok, hogy értem
)
valakit biztos kihagytam, bocsi érte. na remélem jönnek majd az építő jellegű hozzászólások, és remélem ezt a Norbi is megnézi, elvégre szombaton mivel 10kor kezdünk, így már komplett sorokkal kell odamennünk. Ja, és ha majd nem is sorokat cserélünk, akkor is érdemes lenne, hogy 3 csatár egyszerre jöjjön le mindig, meg a védők is egyszerre cseréljenek!
beszélgettünk a kispadon több emberrel is, miszerint olyan sokan vagyunk, hogy el kéne kezdeni sorokat kitalálni, ne ott szívjunk ezzel, igy elgondolkoztam rajta, és itt a javaslatom,lehet vele vitatkozni, most elutazom Szegedre, szerdán kiváncsi leszek, mire jutottatok:
szóval:
sor1 (nem 1., mert legjobb, hanem a sorban első

elől:Bartos M., Bartos. P., Agonás
hátul: Grámán, Z. Iván
sor2:
elöl: Silvanus, Zsolti, Mucska G.(azaz én)
hátul: Melkor, Bercy
sor3:
elöl: Booges/Barcafan, Gábor Merhl, Kori
hátul: magasabbik Gábor, Kungli Marci
a kapus az állandó. ez csak javaslat, de pl. az első sor támadói lehetnének simán együtt, ismerik egymást, mi viszont annyira nem őket, második sor is összeszokottabb, esetleg helyettem a Norbi, csak akkor ki lenne hátul, a 3. sorban a két Gábornak is érdemes egy csapatban lenni, szerintem, hiszen mindig együtt vannak (tudjátok, hogy értem

valakit biztos kihagytam, bocsi érte. na remélem jönnek majd az építő jellegű hozzászólások, és remélem ezt a Norbi is megnézi, elvégre szombaton mivel 10kor kezdünk, így már komplett sorokkal kell odamennünk. Ja, és ha majd nem is sorokat cserélünk, akkor is érdemes lenne, hogy 3 csatár egyszerre jöjjön le mindig, meg a védők is egyszerre cseréljenek!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom.....Taibi írta:Remélem összekerültök a reállal és megalázzátok őket!!!
A real elég nehéz csoporba került- nézőpont kérdése.
Juve"A" és a Milan is igen erős csapat!
A lényeg, hogy mi jussunk tovább és akkor már nem lesz gond

Remélem összekerültök a reállal és megalázzátok őket!!! 

-
- Director del Fútbol
Na srácok!
Megvan már a várva-várt csoportbeosztás a jövő heti szurkolói tornára, ÍME:
1, csoport: BARCELONA, Roma, Arsenal, Juventus "B"
2, csoport: Inter, Real Madrid, Juventus "A", Milan
Nos én nem is titkolom optimista véleményem miszerint a továbbjutás kötelező, sőt: egyértelmű!!! Van miért visszavágnunk többeknek is a csoportban, hát itt az alkalom!!!
Most viszont nem akarok többet mondani, nehogy már előre nagyképűnek, és sportszerűtlennek tartsanak az ide látogatók, minden más a pályán dőljön el!!!
Egyébként nagyon korrekt a két csoport, az erőviszonyok egyezőek, szerintem jó kis meccsek lesznek!!!
Megvan már a várva-várt csoportbeosztás a jövő heti szurkolói tornára, ÍME:
1, csoport: BARCELONA, Roma, Arsenal, Juventus "B"
2, csoport: Inter, Real Madrid, Juventus "A", Milan
Nos én nem is titkolom optimista véleményem miszerint a továbbjutás kötelező, sőt: egyértelmű!!! Van miért visszavágnunk többeknek is a csoportban, hát itt az alkalom!!!
Most viszont nem akarok többet mondani, nehogy már előre nagyképűnek, és sportszerűtlennek tartsanak az ide látogatók, minden más a pályán dőljön el!!!

Egyébként nagyon korrekt a két csoport, az erőviszonyok egyezőek, szerintem jó kis meccsek lesznek!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Bercy írta:Petikém rádbízom...Silvanus írta:Felirat alatt értsük a nevet és a számot is???Bercy írta:Most kaptam a telefont, hogy kész vannak a feliratok a mezeken.
Jó lenne ha a címer is ilyen gyors lenne és akkor ma már meg is lenne.
De nem lesz ilyen szerencsénk![]()
![]()

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Petikém rádbízom...Silvanus írta:Felirat alatt értsük a nevet és a számot is???Bercy írta:Most kaptam a telefont, hogy kész vannak a feliratok a mezeken.
De nem lesz ilyen szerencsénk

-
- Director del Fútbol
Felirat alatt értsük a nevet és a számot is???Bercy írta:Most kaptam a telefont, hogy kész vannak a feliratok a mezeken.
De nem lesz ilyen szerencsénk
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Mivel lehet, hogy ma már nem leszek ezért még szeretném bennetek nyomatékosítani, hogy kinek mennyi pénzt kell magával hoznia a szombati focira!
Előre is köszönettel
Én
Előre is köszönettel
Én
Bercy írta:Mindenkinek az utolsó szám az élő tartozása!!!
Mez (FELIRAT) ELŐLEG ÖSSZ. TARTOZIK
AGONÁS 3000.- 10700 7700
RAFU 10700 10700
BARTOS M. 10300 10300
GIMMESHOT 10700 10700
BERCY 3000.- 10700 7700
CZINGER 3000.- 10700 7700
SILVANUS 3000.- 10300 7300
ZSOLTI 3000.- 10700 7700
GRÁMÁN 3000.- 10300 7300
BOJTI 3000.- 5500 2500
NUNEZ 3000.- 10700 7700
MELKOR 5000.- 10300 5300
MARCI 5000.- 10300 5300
-
DORADO 10700 10700
MEHRL 3000.- 10700 7700
BOOG-S 3000.- 10700 7700
MUCSKA 9750.- 10300 550
MUCSKA 9750.- 10300 550
CORY 3000.- 10700 7700
Z.IVÁN 3000.- 10700 7700
-
- Director del Fútbol
Neked is célod, hogy a csapat nyerjen, így csak nem akarsz ránk sózni egy béna kapust, pláne ha az öcsédről van szó! Így természetes, hogy el hisszük Mucsi!!!mucs1 írta:ja, és köszönöm a bizalmat, hogy elhiszitek nekem.

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Tehát akkor jön, ez a lényeg! Örülök! Hozzon rendes cuccot, teszteljük holnap rendesen!!!mucs1 írta:Igazából akárhogy is véd, másik kapus már ugysem lesz a tornára! Egyébként jön, és védeni is fog, beáll a mezes csapatba. Amugy védett már eddig is, de mivel a stabil védők a mezeseknél vannak, nem akart végig bent maradni, mert védők hiján csak kaptuk a gólokat a meznélküli csapatban. sajnos több a támadó, mint a védő, igy pedig nehéz egyforma csapatokat eloszztani.
Védjen a mezes csapat ellen, ha úgy érzed, hogy annak erősebb a támadó szekciója, bár szerintem mindegy! Azért sokszor elég kiegyenlített a kűzdelem a pályán, mert mi, (na jó) ÉN hamar elfáradok pl. és akkor már nem vagyok elől annyira aktív. Még szerencse, hogy ez csak 1 óra foci után van így, a tornán pedig ez nem lesz mérvadó!
Az utóbbi két alkalommal sajnos sokat visszavett a teljesítményemből az, hogy az új cipő feltőrte a lábamat, és még nem gyógyult be! No ez persze nem kifogás, de tud ám fájni az tutti, de számítottam is rá, azért is vettem meg már akkor a cipőt, és nem a torna előtt!!! Addigra pont tökéletes lesz az összhang a cipő és a lábam közt, már holnapra is elég jó állapotban lesz a lábam!

Szóval, készüljön az öcséd!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Igazából akárhogy is véd, másik kapus már ugysem lesz a tornára! Egyébként jön, és védeni is fog, beáll a mezes csapatba. Amugy védett már eddig is, de mivel a stabil védők a mezeseknél vannak, nem akart végig bent maradni, mert védők hiján csak kaptuk a gólokat a meznélküli csapatban. sajnos több a támadó, mint a védő, igy pedig nehéz egyforma csapatokat eloszztani.
Azt a kést akkor a nyakadra fenedBercy írta:Te mondtad!!!Boogess írta:Rohadjon el a szívem, hogy ilyen türelmetlen vagyokBercy írta:Drága Boogess Barátom!
A megrendelés napja 2005.06.27.-én volt és a mezeket Olaszországból hozták!
Valamint jövőhét szerdára már rajta lesznek a címerek valamint a nevek és számok!
Szted ez nem jó???
Ez nem számítógép, hogy ütsz egy entert és máris megy minden...![]()
Két és fél hét alatt lesz 19 db mez feliratozva és címerezve!!!
Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!![]()
![]()
![]()
Amúgy nekem jó a mez félkészen is, vagyis hogy mondjuk hiányzik a mez aljából tíz centi!![]()
![]()
![]()
A mezt pedig igérem megcsinálom neked 10 centivel rövidebbre!!! De csak is egy életlen késsel!!!

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Director del Fútbol
Nekem ugyan nem...mucs1 írta:Savanyú a szőlő...Silvanus írta:Nem tárgyalok veled(tek) tovább!mucs1 írta:Felcsút? Ha jol tudom, most jutottak fel a másodosztályba! Nem férnél be. Viszont ott van az Inter Bratyiszlava, vagy a Rapid Bucuresti szurkolói csapata! Talán.![]()
Inkább örülnél neki, hogy elviszünk a jövő héten labdaszedőnek...
Te Mucsi, egyébként ha már itt tartunk: nem jön holnap az öcséd védeni??? Mert ő még nem mutatta meg a szőlőjét, azt se tudjuk hogy véd, még ha el is hisszük neked, hogy jól.... azért jó lenne jobban megismerni, és látni, megnyugodni, hogy biztos védelem alatt ál a hálónk!?...
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Savanyú a szőlő...Silvanus írta:Nem tárgyalok veled(tek) tovább!mucs1 írta:Felcsút? Ha jol tudom, most jutottak fel a másodosztályba! Nem férnél be. Viszont ott van az Inter Bratyiszlava, vagy a Rapid Bucuresti szurkolói csapata! Talán.![]()
-
- Director del Fútbol
Nem tárgyalok veled(tek) tovább!mucs1 írta:Felcsút? Ha jol tudom, most jutottak fel a másodosztályba! Nem férnél be. Viszont ott van az Inter Bratyiszlava, vagy a Rapid Bucuresti szurkolói csapata! Talán.

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Felcsút? Ha jol tudom, most jutottak fel a másodosztályba! Nem férnél be. Viszont ott van az Inter Bratyiszlava, vagy a Rapid Bucuresti szurkolói csapata! Talán.
-
- Director del Fútbol
Áááááááááá, nem vagyok hajlandó veletek egy csapatban pályára lépni!!! Elmegyek a Felcsút "B"-be 9-esnek, ott legalább talán megbecsülik a tehetségemet, és akár pár év alatt feljuthatunk erre a szurkolói tornára, oszt majd jól megmutatom nektek.... 

"Més Cuen un Club"