Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát számíthatnak egy kis Túrára az utcábanFelénk meg egész délután [auto_cenzúra] a net és azt mondták h központi hiba van szal lehet h nem azzal volt a baj hanem csak szimpla Központi hiba Wink Nah de ki tudja majd szerdán megmondják z okosok Wink
Felénk meg egész délután b.szakodott a net és azt mondták h központi hiba van szal lehet h nem azzal volt a baj hanem csak szimpla Központi hibaSanama írta:Hát ha ez tényleg így van, (aki ért hozzá légyszi mondja el,hogy igen vagy sem), akkor elég nevetséges....
Ma du. 2körül egyik pillanatról a másikra elment a net.Felhívom a UPC-t, kiderül a beszélgetés folyamán,hogy se Kábel , se Digitális TV sincs.
Jó megbeszélem a Hölggyel, hogy Szerdán jönnek ki megszerelni, mert Központi Hiba nincs, és más sem jelentett a környékről.
Jó, pár óra múlva eszembe jut, hogy régebben UPC-s ismerős mondta,hogy vmi "doboz" van itt 1utcával arrébb, amin jön lényegében az "adás".
Odamegyek, és egy kis fém cucc lötyög rajta,majdhogynem ki lehet venni.
Illetve le van ragasztva fehér szalaggal.
Elkezdtem belenyomni a helyére a fém cuccot, beleütögetem...
Úgy gondoltam ez nem változtat úgy sem semmit, de 1 próbát megér.
Visszajövet megkérdeztem az Éptikezésen egy embert, mert építkeznek mellettünk,hogy nem-e vágtak el valamit? Azt mondta nem.
Jó, mondom Szerdáig tudok várni, bejövök a lakásba, és mit látok?
TV megy, Internet megy.
Hát ha télleg akárki odamehet és kiszedheti az a fém cuccot a "dobozból", akkor vicces ez a UPC.
![]()
MichaaBee írta:miihii írta:Vki esetleg vmi tipp?(Hol csapjak neki oda,h jó legyen?)
Amúgy próbálj meg a MENU-ben kapcsolgatni,
miihii írta:Ezt becumiztam,b.a +!
Most értem haza,bekapcsolom a TV-t és full homályos a kép!![]()
Minden adón olyan az adás,mintha egy sokdioptriás szemüvegen keresztül nézném.El van mosódva az egész.A rohadt életbe!!!Most nézhetem neten a meccset meg nézethetem meg a dobozt,gondolom nem kevés léért.
GRRRRRRRRRR![]()
![]()
Vki esetleg vmi tipp?(Hol csapjak neki oda,h jó legyen?)
Egy balegyenest a képernyőre, legalább lesz érved új TV-t venni.miihii írta:Vki esetleg vmi tipp?(Hol csapjak neki oda,h jó legyen?)
Jobb oldalról, 45-50 fokos szögben kell rávágni, kb. 15-20 cm-ről egy 5 kilós kalapáccsal.miihii írta:Ezt becumiztam,b.a +!
Most értem haza,bekapcsolom a TV-t és full homályos a kép!![]()
Minden adón olyan az adás,mintha egy sokdioptriás szemüvegen keresztül nézném.El van mosódva az egész.A rohadt életbe!!!Most nézhetem neten a meccset meg nézethetem meg a dobozt,gondolom nem kevés léért.
GRRRRRRRRRR![]()
![]()
Vki esetleg vmi tipp?(Hol csapjak neki oda,h jó legyen?)
Nem tippmixezek, nekem tönkreteszi a foci élményét, avagy mindig arra kellene fogadnom, amelyiket jobban szeretem, különben kétes érzéseim lennének egy-egy gólnál, az meg nem kifizetődő, mert sokszor nem az az esélyesebb csapat!Puyol05 írta:éééééés ezaz!!!
nyert az atletico Madrid a Liverpool ellen és így elbuktam a tippmixemet szokás szerint.én egyszerűen nem tudok ilyet játszani. amikor elkezdtem akkor minden tök jó volt majdnem mindig nyertem. (jo ez tulzás de van benne valami) de ez már tényleg hihetetlen, hogy zsinorban több mint a 10. tippmixemet bukom el.
az agyam elszáll!!!
Akárcsak én!Sanama írta:Hát köszi az infót. Akkor én is buktamPuyol05 írta:éééééés ezaz!!!
nyert az atletico Madrid a Liverpool ellen és így elbuktam a tippmixemet szokás szerint.én egyszerűen nem tudok ilyet játszani. amikor elkezdtem akkor minden tök jó volt majdnem mindig nyertem. (jo ez tulzás de van benne valami) de ez már tényleg hihetetlen, hogy zsinorban több mint a 10. tippmixemet bukom el.
az agyam elszáll!!!
Hát köszi az infót. Akkor én is buktamPuyol05 írta:éééééés ezaz!!!
az agyam elszáll!!!
Bazz! Te nem vagy semmi! Én is maradtam már le versenyről, de annak igazából nem nagyon volt tétje! Legközelebb figyelj oda! Ja és keress valamilyen puha tárgyat, amit üthetsz "nyugodtan"!Slither írta:Áhhh, volt egy verseny kuponom egy $100K garantált nyereményű póker versenyre, csak lemaradtam a nevezésről, mert be volt állítva vmilyen hülye megjelenítési szűrő, és csak most jöttem rá.