Tim ezt írta:
Tim írta:Az a gond a hírekkel,hogy egyszerűen nem győzőm a tempót.
Ha törlök egyet,három új hozzászólás jön helyette.Ha kirakjuk a delikvenst,még aznap újra regisztrál...Úgyhogy valószínüleg le lesz tiltva a hozzászólási lehetőség. Ha beszabadulnak a fórumra,ip cím alapján könnyebb
őket végleg kiszórni.
A hangsúly szerintem azon van, hogy a moderátorok, adminok helyzete jóval könnyebb, s valóban ki tudják szűrni azokat, akik nem megfelelően viselkednek.
Azt meg elég erős csúsztatásnak érzem, hogy ide tévedt madridisták okozták CSAK és kizárólag a gondot. Egymás anyázása is ment bőven, sőt mikor esetlegesen nem olyan eredmény jött, akkor volt csak igazán "élet", játékosok, Guardiola, fórumtársak mindenki megkapta a "jót"
Most ez egy erős kifejezés lesz, meg én speciel mindig elolvastam a cikkhozzászólásokat de ne tegyenek úgy egyesek mint a "ma született" bárányok.Mondhatom, hogy mindennapos volt, a minősíthetetlen beszéd, egymás anyázása.
S bizton állíthatom, hogy itt a fórumon is remek hangulat van, s nem csak focis témák vannak, ráadásul van filmklub, zeneklub, rímklub, abszolút sokrétű a társaság,belelehet mindenbe kapcsolódni.Aki azt hiányolja, hogy a cikkek alatti kis mag eltűnik, ez részben valahol igaz, de a fórum várja az új "lakókat" s igazából szerintem ez, aki pl normális volt, s disztingváltan hozzászólt a cikkekhez, csak örülhetne, hogy egy olyan közegbe kerül, ami kulturált, nincs anyázás, még ha vélemény különbségek is vannak, moderátori jelenléttel megoldódnak.
És egy másik idézet, amiben minden benne van.
miihii írta:
Nem sokáig olvasgattam a kommenteket,pont a csodálatos,magasröptű társalgási stílus miatt.Sajnálom,ha az említett normálisabb mag nem fog tudni ott tovább eszmét cserélni,de amennyiben véleményetek van,itt a fórum.Nem kell minden topicba írni,de a cikk témájának megfelelőeket azért nem nehéz beazonosítani
És a többség,akik csak gusztustalankodni jártak oda,nem hiányoznak senkinek.Nézd azt az oldalát,h egy erre tévedő potenciális felhasználó idetéved és ugye értelemszerűen a főoldallal kezd.Ott belenéz mi megy és már nem is lesz kedve tovább haladni,látva ahogy a kultúra veri kifele a biztosítékot.
Volt felügyelője a kommenteknek,de napi szinten annyi nevet dobott be törlésre,h ésszerűtlen volt tovább fent tartani a lehetőségét a hozzászólásoknak.És ez nem úgy működik,h akinek nem tetszik,ne nézze.Akinek nem tetszik,okkal nem és ezektől az okoktól megszabadultunk.Aki pedig tud normális hangnemben,tartalmas véleményt kifejteni,szívesen látjuk a fórumon