Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fociban nincs ha. Most már mind1 mi lett volna...az viszont gáz h 3 golt kapunk hazai pályán 1 nyomorék madridtol, ebből kettőt még 11 emberrel. De ugy látxik ez a barca csak ennyit tud, már 1 hazai döntetlennek is örülni kell az El Classicon. bexarásGame90 írta:Ezzel teljes mértékben egyetértekKrojf írta:Szerény nyomott véleményem szerint, ha Oleguer koma nem kerül
kiállításra, akkor behúzzuk a meccset!És persze a többivel is, amit Írtál
lionelmessi19 írta:kis millió apró hibája volt, ami végül nagyon is eldöntötte a meccset.sasi1 írta: A 11-es jogos volt, döntő hibálya nem volt .
Csak hogy egyet, amiről még nem volt szó:
még első félidőben Ramos lerúgta Dinhot. Nem bírta elvenni a labdát, és amikor Ronnie tovább passzolt, szépen tiszta erőből, direkt, előre megfontolt szándékkal, szóval szándékosan tette, holott sehol nem volt már a labda! Ezzel akár nem kis sérülést is okozhatott volna, mert tényleg direkt, tiszta erőből belerúgott!
Ez egy piroslap.
Ezzel teljes mértékben egyetértekKrojf írta:Szerény nyomott véleményem szerint, ha Oleguer koma nem kerül
kiállításra, akkor behúzzuk a meccset!
nekem is, tényleg jóGame90 írta:OFF: ez így most fél 2 fele nagyon megcsapott![]()
Köszi barca99, hogy felébresztettél. Hatalmas poén![]()
Nekem bejött.
Ezzel még várjunk egy kicsitbarca99 írta:Ja, és Messi szobrot a Camp Nou-ba!
kis millió apró hibája volt, ami végül nagyon is eldöntötte a meccset.sasi1 írta:A 11-es jogos volt, döntő hibálya nem volt .lionelmessi19 írta:Azért akadt a bíróban is kritizálni való...![]()
A többiekről már írtam kis millió jó szót
A 11-es jogos volt, döntő hibálya nem volt .lionelmessi19 írta:Azért akadt a bíróban is kritizálni való...![]()
A többiekről már írtam kis millió jó szót
Nem értem mért a bírót kritizáljátok???????lionelmessi19 írta:Bezony, annyi a különbség, h míg messi a barca csapatának tagja, a bíró nem madridista (persze ez a gyakolatban nem látszott)lionel19 írta:a meccsről annyit hogy Messi vs. Biró 3-3 ez sztem mindent elmond...
Bezony, annyi a különbség, h míg messi a barca csapatának tagja, a bíró nem madridista (persze ez a gyakolatban nem látszott)lionel19 írta:a meccsről annyit hogy Messi vs. Biró 3-3 ez sztem mindent elmond...