Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem eltudnád viselni, ha utazgathatnál vele egy kicsitZozzy 5 írta:La Pulga, amit Te belinkeltél, azzal nem utazni kell, hanem gyújtani
Akkor megmondjuk nekik, hogy nagyobb SMS támogatást kérjenek a fórumozóiktól, mert megnőttek az igényeink, plusz ha nagyon akarják, akkor hármat is rugatunk nekik.Szandi írta:Így is van, de csak 10 állomásra, meg 40 személyes busszalAz meg édeskevés a World Tourhoz
Azt hittem, már elvállatákSzandi írta:Meg kéne kérni a madridista.hu-t, hogy a felmerülő költségeket vállalják. Felebaráti cuccok, meg ilyenek. Cserébe mi esetleg csak 2-őt rúgunk nekik.Hmm?
Nem kell kimondani mert rajta lesz a Sarkinho által szponzorált busz oldalán. Ha nagyon "elfáradnék" akkor csak egyszerűen odamutatok és készDrigo írta:He-he Eurobarca on World Tour jól hangzik, amúgy ezt nehezebb kimondani, főleg - ha már az alkoholizálásnál tartunk - erősen illuminált állapotban.Tim írta:Akkor EOT helyett EOWT lesz a név(Eurobarca On World Tour)ezt pedig én védem leDe számos üveg sör ellenében esetleg lemondok a jogokról!
He-he Eurobarca on World Tour jól hangzik, amúgy ezt nehezebb kimondani, főleg - ha már az alkoholizálásnál tartunk - erősen illuminált állapotban.Tim írta:Akkor EOT helyett EOWT lesz a név(Eurobarca On World Tour)ezt pedig én védem leDe számos üveg sör ellenében esetleg lemondok a jogokról!
Akkor EOT helyett EOWT lesz a név(Eurobarca On World Tour)ezt pedig én védem lePrimitive írta:Erre az EOT - raén is befizetnék... Szükségeltetik útlevél, a határátlépés miatt
Szal, irány a délvidék, a magyar szálak felpezsdítése
![]()
Na azt ne hidd hogy vérprofikkal,lenne dolgodLa Pulga írta:Jó lenne,csak nem tudok pókerezni.
Ha már pókerbarca99 írta:Sztem az mindegy, utolsónak is mindig kell lennie...La Pulga írta:Jó lenne,csak nem tudok pókerezni.
Sztem az mindegy, utolsónak is mindig kell lennie...La Pulga írta:Jó lenne,csak nem tudok pókerezni.
úhh..hát nem irigyellekCooltiszo írta:Hát srácok rám jár a rúd rendesen.
Ma mentem volna ki megünnepelni finoman a 18. szülinapomat, erre útközben megszédültem, kicsit elájultam, bevertem az állam, amit ilyen összehúzótapasszal kellett összeragasztani. Most már itthon is vagyok. Jó kis szülinapi ünneplés![]()
De szerencsémre a tudatalattim működött így úgy estem hogy valószínűleg semmi baja sem lett a 4 hete műtött térdemnek...(kop,kop,kop...)
Na akkor ezt le is védettem. Na sztem akkor az első állomásunk lehetne Debrecen valamikor jövő tavasszal, addig még van időnk.Szandi írta:Mekkora ötlet! EOT!Országjárással egybekötött látogatás...Tavaszra kéne szervezni, h legyen idő mindenre, meg jó időben mindenki szivesebben mozdul.
Mekkora ötlet! EOT!Drigo írta:Na akkor Eurobarca On Tour, azaz az EOTAki többet kínál, oda megyünk, nem számít nem, kor barátság, ez színtiszta üzlet
Aki akarja élvezni felemelő társaságunkat, az fizessen is érte.
Egyébként most tök komolyan lehetne olyat csinálni, hogy néha összeállnánk és elmennénk valakinek/valakiknek a "városba", persze ő/ők vállalja/ják, hogy lesz szállásunk (akár kis ellenszolgáltatás fejében), ha tud szerez valami foci lehetőséget stb.
Na? Sztem jó ötlet sztem 10-15 ember mindig összejönne. Az első várso lehetne Tim városa a második Ordogé a harmadik Badié a negyedik Iváné az ötödik meg mondjuk az és újdonsült városom![]()
De egy-egy hétvégére simán nyakunkba vehetnénk az országot, legalább eljutnék oda, ahol eddig még nem jártam.