Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chivunál elfogadta a Roma az ajánlatunkat, akkor minek raktunk volna még rá 1-2 milliót? Vele annyi volt a gond, hogy ő oda akart menni, ahol a legtöbbet fizetik neki, ha jól emlékszem mi 4 milliót mondtunk, a Real és az Inter 4,5-et, míg ő ragaszkodott az 5M-hez. Lehet a végén a sok szék között a pad alá esik. Azért kíváncsi volnék mennyit keres Rómában.gajeraro írta:Hát szerintem ennyit nem ért nem azért de Chivuért akkor miért nem adtuk meg amit kért és a játékos fizetését is meglehetett volna úgy csinálni,h akkor kap annyi prémiumot ha mondjuk megnyerjük a Bl-t!De azért nem rossz igazolás de szerintem Chivuval jobban jártunk volna!De nem azért 4 játékos tuti elmegy vagyis nem úgy van???Saviola érte is kapunk 2 milliót jó tudom nem sok Ezqerro Motta és Giuly is megy.
Becham 4 évet töltött a Realnál, akkor az évente 110 milla.Roni reklámértéke az kisebb, de akkor is legalább 50-60 milla.Ebből lejön a fizetése, tehát az évente 40-50 milla tiszta profit a csapatnak.Szted akkor megéri eladni 100értFCB_gábor írta:én ezt nem venném tutiraScorpio írta:Szerinted D.B. 440m csak mezből jött össze?
egyébként bekemnek még mindig nagyobb szerintem a reklámértéke R10-nél, többen ismerik
a másik, hogy amíg tanyán bemész egy adidashopba és kapsz real mezt, addig Barca mezt nem kapsz csak kb 20 helyen Magyarországon
én ezt nem venném tutiraScorpio írta:Szerinted D.B. 440m csak mezből jött össze?
Szerinted D.B. 440m csak mezből jött össze?FCB_gábor írta:Amennyiben 100millánál többet adnának R10-ért, szerintem mehetne.
Nem hiszem, hogy kevesebb gólt rugnánk vagy kapnánk azért, mert ő nincs a csapatban. Irányító és kiszolgáló játékosaink vannak bőven, csatáraink vannak, max Ronaldinho helyére kellene egy jó player, hogy meglegyen a 11 játékos.![]()
Jöhetne Robben a helyére 1/4 annyi pénzért, vagy croni 1/2 annyiért, de akár Dos Santos is feljöhet és akkor Henry kezd a mexikói meg csere és nem kell új ember.
120misi kb. 2millió R10 mez ára(nemtom 1 mez árából mennyi jut a Barcanak). Az tuti, hogy ennyi eredeti Ronaldinho mezt(amin ugye a haszon van) nem adnak el 20 év alatt.
Abba belemennék h elcseréljük Decora, de sokkal több Cesc ára mint Decoé, szóval erre nincs esély.Pénzt kiadni érte pedig nem érdemes.Mr. Master írta:Csak én szurkolok a Realnak, hogy egyezzenek meg Fabregas árában az Arsenallal és ekkor kipengetjük azt a pénzt és Decora elcseréljük az Arsenallal Cescet?
Igen.Mr. Master írta:Csak én szurkolok a Realnak, hogy egyezzenek meg Fabregas árában az Arsenallal és ekkor kipengetjük azt a pénzt és Decora elcseréljük az Arsenallal Cescet?
Ez így is van rendjénDecooo írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=350256
Laporta: R10, Deco, Eto'o nem eladó... és reméli hogy R10 és Deco hamarosan visszanyeri régi formáját.
Ok bocs figyelmetlen voltam!Scorpio írta:kb. €120 milliójába kerülhet a Milannak, beleértve az átigazolási díjat és a játékos fizetését is. (acmilan.hu )gajeraro írta:Most Te ezt honnan veszed,h csak ennyi mert az acmilan.hu is €120millió van!Csak kérdem nem kötözködöm!Scorpio írta:Hányszor írjam még, hogy az nem 120m, hanem kb 70! De ha 120 is lenne az is kevés, hisz R10 többet ér számunkra!![]()
Szerinted a játékos fizetése 50m? Max 10M egy évreScorpio írta:kb. €120 milliójába kerülhet a Milannak, beleértve az átigazolási díjat és a játékos fizetését is. (acmilan.hu )gajeraro írta:Most Te ezt honnan veszed,h csak ennyi mert az acmilan.hu is €120millió van!Csak kérdem nem kötözködöm!Scorpio írta:Hányszor írjam még, hogy az nem 120m, hanem kb 70! De ha 120 is lenne az is kevés, hisz R10 többet ér számunkra!![]()