Magunknak kerestük a bajt, nem kellett volna beállni védekezni.
Ha tartottuk volna a labdát, ahogy az eddigi meccseinken, akkor nem talál gólt az Osasuna, és nem kapnak vérszemet.
Tipikusan a tavaji hiba jött elő, vezetés után nem törekedett lezárni a meccset a csapat. Helyette jött egy lötyögés és ezt kihasználta az Osasuna. Nem bizom a döntetlenben sem. Persze nem nagy gond,de nem
is jó.
na és megjött az okosság a komm.-tól :
" Ha Szerbiában lennék akkor ' bojánnak' ejtenénk de, Bojan már Spanyolo.-ban született ezért ' bozsánnak ' kell ejteni! <- már vártam
Na, a fiúk egész szép kis ajándékkal leptek meg ma este...
Ennél jobban Frank sem csinálhatta volna. Pep meg csak keverje a lapokat, még a végén mindenki megszédül tőle. Oké, hogy nem lehet minden meccset megnyerni, de egy hullagyenge Osasuna megver minket? Kiröhögnek bennünket. Ilyen gyengén tavaly játszottunk utoljára, meg a Numancia ellen. Erre nincs magyarázat.
9 pont...
Keita ma nagy nulla volt. Nem értem miért játszott csatárt a 2.félidő nagy részében,Eto meg bal szélen.
Na mind1, Bojan gyerünk,benned az erő és a frissesség!!!!
FRCA BARCA
VAMOS BOJAN
Bojan bejövetelével valszeg Ini visszalép Xavi mellé a középpályára és onnan próbálják majd meg kiugratni az elől lévőket. Csak egyenlítsünk ki...ettől az Osasuna-tól azért szégyen kikapni.
Mésqueunclub
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Én nem esem kétségbe ha ki is kapunk. Persze h most szétvet az ideg, de 1részt, 1szer minden szép sorozatnak vége kell hogy legyen, ráadásul Pep is helyrerakja őket, és nem lesz ilyen alibizés több 10 percen keresztül...
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tévedtem mikor az első félidő végén azt mondtam,h jókor jött a gól...nem kellett volna...nagyon leültünk tőle és azt hittük második félidőre elég kiküldeni a mezeket...
Kell ez a pofon. Ebből még jól is kijöhetünk. Jót fog tenni a motívációnknak. Innentől kezdve tuti senki sem fogja azt hinni a csapatban hogy legyőzhetetlenek.
na most kiderül mekkora erő van a csapatban....de egy vereség is belefér...senki nem lehet mindig a toppon...de azért bizok még legalább 1-2 Barca golban
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025