Póker
BOOOCS mindenki nem tudok menni,jönnek ki hozzám a haverjaim sörözni és így elmarad,majd legköezelbb,télleg bocs 

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
-
- Jugador del Barça
mivel talán 4ünknek is jó volt a későbbi időpont és elbarti az 5. akkor a 6. mensch nyilatkozzon h. neki jó-e... csk még ma döntsük el mert én holnap nem nagyon érek rá ránézni....szajko írta:Hát nem tudom 18:00-ra fixáltuk le, mert akkor volt mindenkinek jó rajtad kívül(mert ugye nem jelentkeztél).
Nekem mindegy, hogy 18:00 vagy 21:45.
Én már érdeklődni mindenki után nem fogok, hogy ki mikor ér rá, járj te utánuk.
Addig is marad a 18:00
amúgy ha ma este játszunk akkor hány óra felé?mert lehet hiogy jönnek ki hozzám pár haver.....

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
Nekem ok ma este is.Benga írta:2. asztal adhatna életjelet magáról, esetleg ma lenyomni?
ElBartimaeus írta: Ezer bocs 6-s asztal, hogy nem reagáltam, csak nem voltam gép közelben most pár napig. És az egészben az a rossz, hogy csal a 21:45 jó nekem (amúgy szerintem már 21-től tudok biztosan játszani, 20-tól kérdéses), mert estig Kalocsán leszünk a nagymamámnál. (Tegnap tudtam meg...) Ha nagyon nem tudjátok áttenni későbbre, akkor mindegy, így jártam, de annyit kérek pls, hogy egy PÜ-t küldjetek, ha tisztázódott. Köszi és bocs a késői jelentkezés miatt.
Hát nem tudom 18:00-ra fixáltuk le, mert akkor volt mindenkinek jó rajtad kívül(mert ugye nem jelentkeztél).szajko írta: Akkor lefixálva!
6-os asztal! Dec 27. 18:00-kor kezdünk.
Nekem mindegy, hogy 18:00 vagy 21:45.
Én már érdeklődni mindenki után nem fogok, hogy ki mikor ér rá, járj te utánuk.
Addig is marad a 18:00
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.12.26. 17:56:39-kor.
Esti póker
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
3. Danka
4. Bastian
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
3. Danka
4. Bastian

korábban barca28...
2. asztal adhatna életjelet magáról, esetleg ma lenyomni?
Ez érdekes. Én is egy esti program miatt nem érek rá 8kor. Dumaszínházban leszek KALOCSÁN...ElBartimaeus írta: mert estig Kalocsán leszünk a nagymamámnál

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- Danka00792
- Director del Fútbol
Esti póker
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
3. Danka
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
3. Danka
-
- Entrenador del Barça
Esti póker
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
1. S.Agüero
2. VIII.Henrik
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ezer bocs 6-s asztal, hogy nem reagáltam, csak nem voltam gép közelben most pár napig. És az egészben az a rossz, hogy csal a 21:45 jó nekem (amúgy szerintem már 21-től tudok biztosan játszani, 20-tól kérdéses), mert estig Kalocsán leszünk a nagymamámnál. (Tegnap tudtam meg...) Ha nagyon nem tudjátok áttenni későbbre, akkor mindegy, így jártam, de annyit kérek pls, hogy egy PÜ-t küldjetek, ha tisztázódott. Köszi és bocs a késői jelentkezés miatt.Game90 írta:18:00-ra szavazok.szajko írta:Akkor feldobok két új időpontot a 6-os asztalnak. Dec 27. 18:00 vagy 21:45? Ez az utolsó egyeztetés. Elbarti eddig még nem jelentkezett így ha most se fog sajnos nélküle megy a gém.
Én a 21:45-re szavaznék inkább.De a 18:00 is jó.
hali! ha vki itt szokott neten pókerezni (pl. betclic, bwin, etc.), az vegyen fel msn-re, kéne néhány infó ezekkel kapcsolatban. 

Visça el Barça!
Nha felnyomattam a géépre a cuccost(köszi szajko
),legközelebb ha játszotok énis beszállnék..ha lehetséges
peace.

peace.

korábban barca28...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Bocs de....DaNiAlVeS8 írta:mentem volna,ugy volt 23:00 .. mind1Bányász írta:Akkor elkészítettem az asztalt a szokásos paraméterekkel.
Azaz Achilleus játéka és karácsony a jelszó!
Ez így eddig 8 ember, aki akar játszani ma este olyan fél 11 magasságában az írja fel magát a listára!

De szajko jól mondja biztos lesz még ma játék...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Játszunk még utána is, igaz olyan éjfél körül majd kb, vagy később.DaNiAlVeS8 írta: mentem volna,ugy volt 23:00 .. mind1
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
mentem volna,ugy volt 23:00 .. mind1Bányász írta:Akkor elkészítettem az asztalt a szokásos paraméterekkel.
Daniel Alves da Silva a példakép...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Akkor elkészítettem az asztalt a szokásos paraméterekkel.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
1.S.Agüero
2.ozsimiki
3.Danka00792
4.Kovi
5.szajko
6.Bányász
7.fUtBoLiStA
8.Game90
9.danialves8
2.ozsimiki