Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem, már csak azért sem, mert én elképzelhetetlennek tartom, hogy az egyik legjobban felkészült magyar sportújságíró ekkora balgaságot mondott volna, az öreg Gitár Robiból sokkal inkább kinézem...barca99 írta:Na ebbe én kötnék bele... Vitrai...![]()
Na ebbe én kötnék bele... Vitrai...grecki írta:Igaz, ami igaz, valóban nem volt pontos...![]()
Hokimeccsen Vitár:
"Az egész csapatot kiállítják...ja, nem sorcsere"
szíves engedelmeddel kijavitanálak:grecki írta: "Ravelli a világ egyik legobb kapusa, beáll a kapuba, s(véd)."
Bocs, ha nem volt pontos...
Itt a nagybajGame90 írta:Horti-t nem hallottam még közvetíteni
AZ 1 idiotaGame90 írta:Én az Egri Viki-t bírtam a tegnapi meccsenAnnyi baromságot összehordott
Meg nem volt képes kimondani Oleggger nevét
Remélem Horti lesz a kommentátor, mert ha rosszul alakulnának a dolgok, akkor is feltudja 1 kicsit dobni az ember kedvét.VIII.Henrik írta:Srácok, bele sem merek gondolni, mi lesz hétégén a Barca-Real-on?! Remélem vki épeszű lesz! Nem akarok bl-es poénokat, meg bulvárt hallgatni. Nem akarom hang nélkül hallgatni, mint 1-2 vb-meccset.
Arra emlékszek, amikor az Eurosporton ment a Barca-Göteborg?, és Xavi-t végig Hernandez-nek hívta. Nem Xavi Hernandez, simán Hernandez. Csöppet fura volt. Úgy emlékszek, mindig is Xavi szerepelt a mezén, és ezt is használta a többi riporter.
néha még k-val is olekkkkerGame90 írta:Én az Egri Viki-t bírtam a tegnapi meccsenAnnyi baromságot összehordott
Meg nem volt képes kimondani Oleggger nevét