javítottam.TZS írta:Hleb még mindig nincs a keretbennoname írta:Henry nem tudja kicselezni az emberét.Iniesta jöhet helyette, az sokat erősítene!

Hleb még mindig nincs a keretbennoname írta:Henry nem tudja kicselezni az emberét.Hleb jöhet helyette, az sokat erősítene!
mert te is az vagy?depth írta:a Piqué ellenesek nézzék meg, h hány fejpárbajt veszített el ma![]()
(off: mennyi csongrádi hűűha)
http://www.justin.tv/live24_f1 tessék.unicef41 írta:olyan nehéz egy linket betenni please ami nézhető??? léccives
Ja sry nem néztem a keretet.TZS írta:de Hleb nincs ma a keretben....Sanama írta:Hát már sokszor elmondtam,de Touré hiánya szembetűnő!
Eto'o már régóta formán kívül van sajnos
Mindenképp meglépném,hogy Eto'o->Hleb, Busquets/Keita->Touré
de majd csak 60.perc körül,és Henry mehetne be középre mert ma nagyon jól megy neki,többiekhez képest.
az apját kérdeztem, rá mondta h carles...adamm0 írta:sztem meg Sergio Busquets mivel spanyolFecooo írta:lehet, h mindjárt jön Toure...
milyen Carles Busquets! sztem Carlos! vagy tévedek?
Hmm...Se nem Carles, se nem Carlos. SERGIO BUSQUETS.Fecooo írta:lehet, h mindjárt jön Toure...
de Hleb nincs ma a keretben....Sanama írta:Hát már sokszor elmondtam,de Touré hiánya szembetűnő!
Eto'o már régóta formán kívül van sajnos
Mindenképp meglépném,hogy Eto'o->Hleb, Busquets/Keita->Touré
de majd csak 60.perc körül,és Henry mehetne be középre mert ma nagyon jól megy neki,többiekhez képest.
sztem meg Sergio Busquets mivel spanyolFecooo írta:lehet, h mindjárt jön Toure...
én is csongrádi vagyok ámtomabence írta:Keita...............nem Abidal volt az megint bocsánat! XD ilyen kommentátort