Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvanus írta:Nekem van egy barátom, aki igazából Milan Fan, de mellette nagy Barca szimpatizáns is!!! Nem tudom, hogy van-e Barca meze, de megkérdem, és ha van kedve elhívom, HA LEHET!?... LEHET??? A sráci igen jól nyomja elől!!!
Silvanus írta:Tényleg most akkor ők melyik csapattal állnak majd ki? Juve A, vagy Juve B, vagy egy egész sereg jön majd el vegyesen???
Silvanus írta:13.00-tól, egészen 15.00-ig!!!
Lehet hogy én vagyok a hülye...Mind1,ezt tudjuk.barcafan írta:miről beszélsz???![]()
![]()
Nem megy ez a matek,mivel te csak 1 órát számoltál!barcafan írta:kössz. egy dupla matek után a koordinátageometriával ez már semmi.mucs1 írta:Nem Szilva, nincs!nyugi, a pályán nem zrikállak, inkább gólpasszokkal tömlek majd, rád fér úgyis!![]()
![]()
Szerintem játszott perc és teljesítményarányos fizetés lesz!![]()
Barcafan, számold ki, 2 óra foci lesz, kb. 5000 körül egy óra, vagy még drágább, mi leszünk kb. 8-10-12,en ellenfél 15-16an, add össze és osszd el, és ha megvan a megoldás,ird fel ide!![]()
25 emberrel számolva 200ft ha 5000 a játék.
Neked nincs valami dolgod holnap...???mucs1 írta:Nem igaz, mert nem tagadnád meg ugysem barcás véredet, nem vagy te figo, akármennyit is ajánlanának érted, ugyis maradnál a mi szerény csapatunknál. Főleg,hogy a hölgy jelenléte ugyis feszélyezne, próbálnál sok gólt lőni de emellett önzőznél, és így végül nem jönne össze semmi, ugyhogy nemhogy juventus,de még barca sem lenne belőle!szóval tényleg
jobb ez így öregurasan!!!...
az arany ászokhoz a 41es megy a batthyányról és az érinti a clarkot is. a megálló pedig az Andor utca, ahogy már mondtátok is.Melkor írta:47-es villamossal a Batthyány térről. Vagy a 14-114-es busz is elmegy mellette. Nem tudom pontosan hány megálló, villamossal kb 4-5 a körtér után, de inkább nézz utána.barcafan írta:meccs helyszinére hogy jutok el a batthyány térről vagy a clark ádám térről(lánchíd)?
Ha rosszul tudom, akkor javítsatok ki!
16an lexnek kb.Silvanus írta:Várom már a hétvégi meccset, JÓ LESZ! Remélem valóban meg tudjuk mutatni nekik, hogy az a bizonyos MECCS (9-8-ra nyertünk, vagy mennyire?!...) nem csak egy véletlen eredmény volt!!!
Tényleg most akkor ők melyik csapattal állnak majd ki? Juve A, vagy Juve B, vagy egy egész sereg jön majd el vegyesen??? Mig meg ott leszünk vagy 8-10-en? Azért az nyomasztó lesz!!! De megoldjuk...