Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.09. 10:15:34

Én a "személyleírás" alapján Badira tippelek. :D

Persze lehet, hogy nem a BME-re jár.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.10.09. 00:53:27

Ma (ja már tegnap :oops: ) , szóval hétfőn kb. 14:15kor egy srác jött velem szemben a BME "E" épülete előtt, tavalyi hazai Unicefes Barça-mezben, napszemüvegben. Rövid és talán szőkésbarna haja volt. Nem közületek volt valaki :?: :D
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 20:10:36

Rivaldinho írta:Be.arok :D :lol: :D :lol: Krojf egy állat vagy! :twisted: (jó értelembe)
Gondold el milyen ez, amikor élőben mond hasonlókat 8) :lol:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.10.08. 19:41:31

Be.arok :D :lol: :D :lol: Krojf egy állat vagy! :twisted: (jó értelembe)
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.10.08. 19:40:43

Krojf írta:Komáim!
Most Krojf beszél Krojfhoz:"-Ej, az ideges ördög markát ezeknek!
Úgy dobálóznak a matekkal, mint én az Ipolyba vetett kaviccsal!
Te Krojf! Te mindig síkhülye senkiházi voltál a matematikához, ezek
az Eurobarcások pedig kenik-vágják!
Hát ez hogy az öreg ördög feldolgozhatatlan szívlapátjába van?
Azok is kenterbe vernek, akik a hétvégén a Kongresszusi Központban
négy világbajnoki címet szereztek a Rubik kocka világbajnokságon!
Bizony, négy magyar fiatal, te meg seholsem vagy!
Te, folyamatos lúzer, nem viszed így semmire az életben!
Egy lusta dög vagy, egyetlen szerencséd, hogy nem vagy madridista,
különben mennél innen a sunyiba az Eurobarcáról!
Te, kvalifikálatlan fércmű! Eredj a sarokba és húzzad meg magad!
Este kenyér és víz! Nincs apelláta!!!"
Krojf koma!
Elkészítettem a bannered/siged! :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.10.08. 19:36:41

Komáim!
Most Krojf beszél Krojfhoz:"-Ej, az ideges ördög markát ezeknek!
Úgy dobálóznak a matekkal, mint én az Ipolyba vetett kaviccsal!
Te Krojf! Te mindig síkhülye senkiházi voltál a matematikához, ezek
az Eurobarcások pedig kenik-vágják!
Hát ez hogy az öreg ördög feldolgozhatatlan szívlapátjába van?
Azok is kenterbe vernek, akik a hétvégén a Kongresszusi Központban
négy világbajnoki címet szereztek a Rubik kocka világbajnokságon!
Bizony, négy magyar fiatal, te meg seholsem vagy!
Te, folyamatos lúzer, nem viszed így semmire az életben!
Egy lusta dög vagy, egyetlen szerencséd, hogy nem vagy madridista,
különben mennél innen a sunyiba az Eurobarcáról!
Te, kvalifikálatlan fércmű! Eredj a sarokba és húzzad meg magad!
Este kenyér és víz! Nincs apelláta!!!"
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.08. 19:27:48

Én még mindig kumma gyorsan számolok fejben 8) 8) És számologépet csak a bonyolúlt műveletekre használom,ami azért akad még nekem is...de már csak vmivel több mint fél év 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.10.08. 19:24:43

Ez a számológépes dolog velem is így van, mikor bekerültem középsuliba átkozott gyorsan számoltam fejben, mióta viszont fizikával és kémiaával foglalkozok inkább, ahol nem kötnek bele a számológépbe náha engem is meglep h mennyibvel lassabban számolok fejben. :roll:
Zozz, ha ez megnyugtat akkor ma én is sikersen elszúrtam egy matekfelmérőt. :lol: :x
A Fifa egy szégyen
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.08. 19:23:08

barca99 írta:
Drigo írta:Matek análon úgysem használhatunk gépet.
De mást igen... :lol: :lol: :lol:
Tudtam, hogy valaki bele fog kötni, de azért is úgyhagytam, inkább matek anál, mint metematika analízis I, vagy tudom is én, hogy mi a pontos neve. :lol: De látom sikerült kiragadnod a lényeget. :lol:

Ja van egy ilyen szöveg:

Prof mondja a diákoknak, hogy az írásbeli vizsgát követi egyy orális vizsga is, mire valaki hátulról beszól, hogy ja szpni fogunk...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.08. 19:20:10

Drigo írta:Matek análon úgysem használhatunk gépet.
De mást igen... :lol: :lol: :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.08. 19:16:14

varga tamás írta:Ma meg már számológépet használnak akkor is, ha a 2-höz hozzá kell adni egyet.
Teljesen igazad van. Sajnos én is ezt csinálom, mikor bekerültem középsuliba (az ország egyik legjobbjába), hihetetlen sebességgel számoltam fejben, aztán szépen lassan rászoktam a számológépre, és egyszerűen arra jöttem rá, hogy nem tudok fejben számolni, pedig mondom, előtte nagyon jól ment. Volt olyan, hogy azon veszem észre magam, hogy 3+4-et is beütöm a gépbe. Szomorú... De most találtam egy nagyon jó könyvet, ami különféle fogásokat mutat be, és aminek a segítségével gyorsan lehet számolni fejben, asszem visszaszerzem a régi tudásom. Matek análon úgysem használhatunk gépet.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 18:25:59

Cooltiszo írta:Gyököt lehet vonni írásban, tanultam is, most így egyből nem menne, de ha jól emlékszem akkor 2essével kell leszedni a számokat, és vissza kell szorozni, nem rövid művelet,de azért pár perc alatt tudtam akkor...
Nekem ilyet nem tanítottak asszem :roll: Mondjuk az a pár perc is húzos lett volna, nem biztos, hogy belefér :roll: :?
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.10.08. 18:24:17

Gyököt lehet vonni írásban, tanultam is, most így egyből nem menne, de ha jól emlékszem akkor 2essével kell leszedni a számokat, és vissza kell szorozni, nem rövid művelet,de azért pár perc alatt tudtam akkor...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 18:16:44

varga tamás írta:Primitive: nem a 17. században jártam iskolába, hanem a nyolcvanas években, és volt számológépem, de használata az általános iskolában - nálunk - tilos volt.
Zozzy: a négyjegyű függvénytáblázat használata pofonegyszerű, nekem most sem tartana tovább pár másodpercnél - pedig 12 évvel ezelőtt használtam utoljára. Nem tart tovább, mint a számológépen, vagy legalábbis nem vesz el öt percet. Ha neked igen, akkor nem tanultad meg helyesen és megfelelően használni.
Abba gondolj bele, hogy amikor a négyjegyű függvénytáblázatot megalkották, nem számológép, de még sok más sem létezett. És az ókorban is emeltek négyzetre, ill. vontak gyököt - számológép nélkül.
Ja, és az általános egy "l".
Ja, csak az ókorban nem időre ment és nem egy dolgozatban, és nem egy olyan tanárnál, aki kicsit eltúlozza a feladatszámot a dolgozatban a megtartott órák függvényében.
4es vagyok matekból, abból a táblázatból meg 5ös voltam annak idején. Úgyhogy szerintem én rendesen megtanultam. Viszont így is éppen, hogy kész lettem, úgy, hogy egy-két példát még ki is hagytam a számológép hiánya miatt. Daráltam egész órán...
Primitive
Entrenador del Barça

2007.10.08. 18:09:33

varga tamás írta:Primitive: nem a 17. században jártam iskolába, hanem a nyolcvanas években, és volt számológépem, de használata az általános iskolában - nálunk - tilos volt.
Zozzy: a négyjegyű függvénytáblázat használata pofonegyszerű, nekem most sem tartana tovább pár másodpercnél - pedig 12 évvel ezelőtt használtam utoljára. Nem tart tovább, mint a számológépen, vagy legalábbis nem vesz el öt percet. Ha neked igen, akkor nem tanultad meg helyesen és megfelelően használni.
Abba gondolj bele, hogy amikor a négyjegyű függvénytáblázatot megalkották, nem számológép, de még sok más sem létezett. És az ókorban is emeltek négyzetre, ill. vontak gyököt - számológép nélkül.
Még, jó hogy már nem az ókorban élünk ;) :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.08. 18:08:15

Primitive: nem a 17. században jártam iskolába, hanem a nyolcvanas években, és volt számológépem, de használata az általános iskolában - nálunk - tilos volt.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 18:02:51

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:3as matekdoga :evil: Ez azért különösen bosszantó, mert ha nem hagyom itthon a számológépem, akkor lazán meg lett volna a 4es :evil:
A régi szépidők, amikor minden matematikai műveletnek szerepelnie kellett az oldal szélén - még annak is, hogy 2*2=4. És ne nevess, mert így volt. Ma meg már számológépet használnak akkor is, ha a 2-höz hozzá kell adni egyet. Nem csoda, hogy a fejben számolás képessége közelít a nullához. Emlékszem, mikor 8. osztályban a matematika tanárnőnk - brachiból - megtanított minket számológép nélkül gyököt vonni. Már sajna nem emlékszem rá, de nagy buli volt, és nagyon érdekes.
Éltalános iskolában ma sem engedném meg a számológép használatát - felesleges, és előnytelen.
Csakhogy ez nem álltalános iskola és annak a tananyaga volt :wink: Műveletek gyökös kifejezésekkel, amiben nagy segítségemre lett volna a gép, mikor 513-nak kellett a gyöke...
Gép nélkül gyököt vonni asszem azzal a bizonyos táblázattal lehet. Viszont azzal rengeteg idő, amíg megkeresem az eredményt, és így is alig van időm megcsinálni a feladatokat.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.10.08. 18:01:04

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:3as matekdoga :evil: Ez azért különösen bosszantó, mert ha nem hagyom itthon a számológépem, akkor lazán meg lett volna a 4es :evil:
A régi szépidők, amikor minden matematikai műveletnek szerepelnie kellett az oldal szélén - még annak is, hogy 2*2=4. És ne nevess, mert így volt. Ma meg már számológépet használnak akkor is, ha a 2-höz hozzá kell adni egyet. Nem csoda, hogy a fejben számolás képessége közelít a nullához. Emlékszem, mikor 8. osztályban a matematika tanárnőnk - brachiból - megtanított minket számológép nélkül gyököt vonni. Már sajna nem emlékszem rá, de nagy buli volt, és nagyon érdekes.
Éltalános iskolában ma sem engedném meg a számológép használatát - felesleges, és előnytelen.
Gondolom, hogy a te idődben számítógép sem volt... Mégis előnyös, és kihagyhatatlan a mindennapokból... Valamint a rohanó élet része a számológép is, mivel sokkal gyorsabb világban élünk, nem hiszem, hogy megengedhetjük magunknak, hogy fejben számolgassunk, néhány kivétel persze van!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.08. 17:57:19

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 17:46:39

3as matekdoga :evil: Ez azért különösen bosszantó, mert ha nem hagyom itthon a számológépem, akkor lazán meg lett volna a 4es :evil:
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.07. 22:05:37

most néztem a VH1-on az 'i wan't a famous face' című méltán híres műsort.
egy testvérpár akart olyan arcot a plasztikai sebésztől, mint Brad Pitt-é...
...cserébe egy az egyben Sergio Ramos alteregól lettek, de nem egyszerűen.
egy az egyben! :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 21:43:56

el fuero írta:
Ismét kösz mindenki!
Eddig 3 meccs 3 TD :lol: úgy h még kell 1 h beállítsam a rekordját.... :D
Akkor már részemről is GRAT 8) :wink:

De: Al Bundy 1meccsen szerzett 4et 8) 8) 8) ,szóval még nem lesz meg Neked,de még elötted a jövő :) :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.07. 21:11:00

grecki írta: Zozzy, a játékosokat meg szépen lassan meg lehet jegyezni, csak nézni, meg utánaovasgatni kell. Álá foci. Persze mindet szinte lehetetlenség, mert egy csapat aktív keretében 53 ember van...
Majd igyekszem :) Mindenestere sokkal könnyebben menne, ha többet látnám az arcokat...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.07. 21:09:16

barca99 írta:Test test ellen, kib.szott protektorokkal. :) Ennyi erővel a fociban is be lehetne öltözni, és ütni egymást "ész nélkül".

Mindegy, nekem ez a véleményem, ha tetszik, ha nem. 8)
Csak amellett,hogy kemény, férfias sportág, sakkoznak is közben.
Minden play előre ki van találva, ki merre fut, ki kit és hogyan blokkol, az elkapó mikor forduljon vissza, hogy pont elkaphassa a labdát, stb. Sokkal több, mint agyatlan, agresszív sport. Nekem nagy kedvencem.

Zozzy, a játékosokat meg szépen lassan meg lehet jegyezni, csak nézni, meg utánaovasgatni kell. Álá foci. Persze mindet szinte lehetetlenség, mert egy csapat aktív keretében 53 ember van...
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.07. 21:06:54

Blest írta:Nekem tetszett ahogyan próbálkozott :roll: .
De télleg szégyen amit ez a csatorna művel.. De ha senki más nemért hozzá akkor az a nemértő szerintem a Horti legyen :twisted: mert ő megoldja :wink:
Ha senki nem ért hozzá, akkor nem kell mindent a Sport TV-ről majmolni...

Hortit magában utálom, a rögbihez sem értek, így hát nem volt hosszú életű a látogatásom azon a csodacsatornán
Lezárt