Élő közvetítések 08/09
amúgy iniestának nagyon jól áll a CSK-karszalag, kár, hogy ennyire passzív. bár amikor nála volt a labda, általában jól oldotta meg.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az nekem is tetszikDanka00792 írta:Egyébként nagyon sokad dícséri -persze joggal- a Barca játékosokat. Föleg Alves-t és Messi-t. Minden mozdulatuk után ódát zeng róluk.kovinho írta:Horváth Feri... Nem Keita lőtte a gólt a Mallorca ellen, hanem Yaya. Melyik meccset nézte?

- Danka00792
- Director del Fútbol
Egyébként nagyon sokad dícséri -persze joggal- a Barca játékosokat. Föleg Alves-t és Messi-t. Minden mozdulatuk után ódát zeng róluk.kovinho írta:Horváth Feri... Nem Keita lőtte a gólt a Mallorca ellen, hanem Yaya. Melyik meccset nézte?

értelek, de ezzel nekem az a problémám, hogy messiből lassan hímestojást csinálnak, amit szerintem nem kéne. ez a mentalitását is erősen befolyásolhatja. vigyázni kell rá, de nem szeretném, ha folyton tartalékolnák az erejét. focizza csak ki magát, a sérülés sajnos mindig benne van a játékban.ozsimiki írta:tény,h megy nekik, sőt nekik nagyon ,de ha lenne egy biztos előnyünk, +még ráadásul emberelőnyünk is, akkor nem rizikóztatnám ilyen szellemiségű atma játékosoknál Messi szerepeltetését tovább... persze ilyen állásnál még dolgozzanak össze legalább 1 gólt, utána leszedném őket továbbra is, nem egyszerre, olyan 8-15 perc különbséggel.chi omega írta: szerintem meg maradjanak végig, messi hetek óta nem játszott, alves is csak egy fél órát. bohócot csinálnak az atletico baloldalából.
iniesta és bojan sajnos alig van játékban, minden babért alvesék aratnak le, a középpálya egész jó, bár touré egy kicsit fásultabb a szokottnál. keita szerintem szuper
-
- Barça C
Simán lehozzuk a meccset 0:3
Titttike még 2-őt vállal!
Titttike még 2-őt vállal!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pedig szerintem jól játszik, nagyon a szélre épül most a játékunk, ezért lehet haloványabb amúgy, de rengeteget lép vissza a középpályára, hogy kipasszoljuk az Atléticot. Lényeg, hogy ha adódik egy ziccer, akkor vágja be!Bányász írta:25-30 perce nézem a meccset és Bojan nevét kb egyszer se hallottam...
Nem lesz ez így jó!

Horváth Feri... Nem Keita lőtte a gólt a Mallorca ellen, hanem Yaya. Melyik meccset nézte?

-
- Barça C
Egyetértek, nagyon visszafejlődött a srác.Bányász írta:25-30 perce nézem a meccset és Bojan nevét kb egyszer se hallottam...
Nem lesz ez így jó!
Sokkal jobban mozgott régebben!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
tény,h megy nekik, sőt nekik nagyon ,de ha lenne egy biztos előnyünk, +még ráadásul emberelőnyünk is, akkor nem rizikóztatnám ilyen szellemiségű atma játékosoknál Messi szerepeltetését tovább... persze ilyen állásnál még dolgozzanak össze legalább 1 gólt, utána leszedném őket továbbra is, nem egyszerre, olyan 8-15 perc különbséggel.chi omega írta:szerintem meg maradjanak végig, messi hetek óta nem játszott, alves is csak egy fél órát. bohócot csinálnak az atletico baloldalából.ozsimiki írta:Írom a receptet:
még egy gólt szerezni, előbb valószínű egyik udvarias atmás már nem lesz a pályán, és 0-2nél Messit+Alvest 65.perc tájékán leszedni a pályáról....
iniesta és bojan sajnos alig van játékban, minden babért alvesék aratnak le, a középpálya egész jó, bár touré egy kicsit fásultabb a szokottnál. keita szerintem szuper

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
25-30 perce nézem a meccset és Bojan nevét kb egyszer se hallottam...
Nem lesz ez így jó!
Nem lesz ez így jó!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
egy labda sem megy arra, minden támadás a jobboldalon fut. bár tény, hogy iniestán látszik a meccshiány, de labda nélkül túl sokat nem tud azért.Saviola írta:A madrid szánalom.Nem megy a játék,inkább mindenkit agyonrúgnak.![]()
Egyetlen dolog zavar,hogy nincs baloldalunk.
én hátrahúznám a középpályára, busquets helyett pedig jöjjön henry, bár jól játszik az ifjonc.
- Deus
- Boixos Nois
... ééés tényleg... holvan iniesta?
elment nyaralni vagy mi? egyszerűen nagyon eltűnt. Bojan is.
szval a balszélső és a középpálya nulla. nulla alatti. CSAK a jobbszélsőn van az erőteljes támadás...
meglesz még egy gól, no para.
VAMOS BARCAAAAAAAAA

szval a balszélső és a középpálya nulla. nulla alatti. CSAK a jobbszélsőn van az erőteljes támadás...
meglesz még egy gól, no para.
VAMOS BARCAAAAAAAAA

- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
jó kis meccs, a jobb oldal zseniális, a múltkori meccs után jó látni, hogy így dolgozik a csapat viszont kellene még vágni legalább 1gólt (ha nem többet:)) viszont Bojan játéka sajnos elég gyengus szerintem, itt lenne az idő, hogy bizonyítson de én úgy érzem nem megy neki, jót tenne a kölcsön játék...
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
-
- Jugador del Barça
Hát igen... Amit Alves és Messi csináltak a jobb oldalon az valami hihetetlen 
Fiúk, lehet, hogy a mi bal oldalunk nem fényeskedik most annyira, de a madridé egyenesen [auto_cenzúra] és hülyét csinálnak belőlük minden mozdulatukkal a fiúk

Fiúk, lehet, hogy a mi bal oldalunk nem fényeskedik most annyira, de a madridé egyenesen [auto_cenzúra] és hülyét csinálnak belőlük minden mozdulatukkal a fiúk

- van Bommel
- Capitá del Barça
Hihetetlen para*** az Atco. Ezek focizni akarnak, hanme valakit agyonrugni. A meccs eddig gond nélküli, simán játsza a csapat, amit tud és akar, csak nehogy vki kórházig rugdossanak

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
-
- Director del Fútbol
Azért az egészen elképesztő hogy a nagy csapatok ellen milyen szinten toljuk. Madrid,Atma,Valencia,Sevilla,Villareal mintha egy más dimenzióban játszanánk ezt a játékot egészen elképesztő. Nem vitás jelenleg Európa legjobb csapata vagyunk magasan. 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nagyon jók vagyunk szerintem. Föleg, hogy egy tartalékosabb csapattal álltunk ki, egy neméppen tartalékos Atlético ellen.
Dani Alves és Messi megállíthatatlanok, élvezet nézni a játékukat. Jó látni, hogy Messi ujra megtalálta/megtalálja a jobbik formáját.
Busquets-et emelném még ki, nagyon jól adja neki! Igy tovább!
Forca Barca!
Dani Alves és Messi megállíthatatlanok, élvezet nézni a játékukat. Jó látni, hogy Messi ujra megtalálta/megtalálja a jobbik formáját.
Busquets-et emelném még ki, nagyon jól adja neki! Igy tovább!
Forca Barca!
Szerinte Van Bronckhorst még tavasszal nálunk játszott, a hétvégén Keita gól rúgott. Ez csak az első 5 percből egy kis szemezgetés.fcjoc írta:blankó feri már kezdi a szövegelést. ilyen hülye beszólások miatt van a távrötyin a MUTE gomb..
Félelmetesek a fiúk, jobbszél fenomenális, Caceresék is oké, Bojan viszont szürke szvsz.

- McLovin
- Capitá del Barça
Jó kis meccs, háhá!!!
Az "Átlétikóról" meg inkáb nem mondok egy szót se, focizni nem tudnak, csak rúgdosni. Piros lap sztem lesz, ha nem 2...
A csapat nagyon jó, csak így tovább!

A csapat nagyon jó, csak így tovább!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- miihii
- KHAL
Azért kikapcsolni nem kell,akkor nem látja a továbbiakat!Köszi.Szia írta:Egyetértek veled. Kapcsold ki a TV-t!fcjoc írta:blankó feri már kezdi a szövegelést. ilyen hülye beszólások miatt van a távrötyin a MUTE gomb..

Gyorsan lepergett az első félidő,de így van ez,amikor szépen jászunk

VAMOS BARCA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
A bal szél egy kicsit az én csőrömet is piszkálja.Saviola írta:A madrid szánalom.Nem megy a játék,inkább mindenkit agyonrúgnak.![]()
Egyetlen dolog zavar,hogy nincs baloldalunk.

Bár ,Henry egyre jobban játszik és a hajrára szerintem jó lesz a balszárny is.
Apropó Henry: a kispadon ott van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.01.06. 20:55:39-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagyon magabiztos eddig a csapat. Azt hiszem, nem adnak ki magukból mindent a srácok, az Atletico így is tehetetlen. A gól szenzációs volt, ilyen jobbszárny a világon nincs még egy-amúgy is elképesztően játszanak.
Még egyszer be fogunk találni szerintem. Perniának már nem kéne a pályán lennie.
Még egyszer be fogunk találni szerintem. Perniának már nem kéne a pályán lennie.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szerintem meg maradjanak végig, messi hetek óta nem játszott, alves is csak egy fél órát. bohócot csinálnak az atletico baloldalából.ozsimiki írta:Írom a receptet:
még egy gólt szerezni, előbb valószínű egyik udvarias atmás már nem lesz a pályán, és 0-2nél Messit+Alvest 65.perc tájékán leszedni a pályáról....