Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahhoz képest hogy harmadik számú kapus volt nagyon jól véd!Boixos írta: komolyan mondon, lehetett látni, már amikor az az egzaltált fejű állat doblas odadobta neki a labdát, h gáz lesz..
sztem be fog érni a Poolnál is Benitez munkája csak még idő kérdése...boggabor írta:18 eves o volt a cheh bajnoksag legjobbja es nem barca szintu csak gyenge csapatban jatszik nem veletlen mindenki menkul onan Owen most Gerard megy majd el jovore meg Baros es visszik a sok spanyolt Milan ugy is elveri oketZsolti írta:Barosnak volt egy jó EB-je,de kb. ennyi. szvsz nem barca szintű támadó.
18 eves o volt a cheh bajnoksag legjobbja es nem barca szintu csak gyenge csapatban jatszik nem veletlen mindenki menkul onan Owen most Gerard megy majd el jovore meg Baros es visszik a sok spanyolt Milan ugy is elveri oketZsolti írta:Barosnak volt egy jó EB-je,de kb. ennyi. szvsz nem barca szintű támadó.
Én nagyon birom Barost jó vétel lenne... csak drága!Rapika írta:És mi lenne,ha Barost vennénk meg?!
persze,ha Torres nem jönne össze...
Csak mert olvasom,hogy nem vmi jó a kedve,mivel sokat mellőzi Benites!
A hír:Milan Baros, a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokság gólkirálya, az angol FC Liverpool csatára a cseh Pravo című újságnak elismerte: csalódott amiatt, hogy Rafael Beníteztől, a Pool edzőjétől nem kap több játéklehetőséget.
"Bosszant, hogy teljesen egészségesen a kispadot melegítem, és az is, amikor Benítez lehoz a pályáról meccs közben, amikor még ki sem adtam magamból mindent" - panaszkodott a korábban sérülés miatt sokszor hiányzó, 23 éves cseh támadó, aki francia csapattársával, Djibril Cissével harcol azért, hogy ki kerüljön be a kezdőcsapatba a Bajnokok Ligája május 25-i, isztambuli döntőjén.
Muszáj játszanom, hiszen csak akkor lehetek jobb annál, mint amilyen most vagyok" - tette hozzá Baros, akit 43 pályára lépésén huszonkétszer lecserélt Rafael Benítez, legutóbb például vasárnap, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen.
Ebben a helyzetben meglepő volna, ha nem kapnának lábra azonnal olyan híresztelések, hogy Baros esetleg elhagyja a Liverpoolt. A BBC szerint például a csatárt a spanyol Valencia és az olasz Fiorentina is megkereste, míg az említett Pravo című újság az Evertont is megemlíti a kérők között.
"A találgatások semmire nem jók - reagált a hírekre Baros. - Erre a kérdésre majd a szezon végén kapunk választ, miután megvitattam a helyzetet a menedzseremmel. Természetesen sokkal jobb lenne, ha újdonsült Bajnokok Ligája-győztesként tárgyalhatnék. Egyébként nem mondtam, hogy el akarom hagyni a Liverpoolt. Ha ezt megteszem, akkor olyan csapatban akarok játszani, amelyik legalább ugyanolyan szinten van, mint a Liverpool. És az is fontos, hogy rendszeresen játsszam."
Milan Baros, a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokság gólkirálya, az angol FC Liverpool csatára a cseh Pravo című újságnak elismerte: csalódott amiatt, hogy Rafael Beníteztől, a Pool edzőjétől nem kap több játéklehetőséget.
"Bosszant, hogy teljesen egészségesen a kispadot melegítem, és az is, amikor Benítez lehoz a pályáról meccs közben, amikor még ki sem adtam magamból mindent" - panaszkodott a korábban sérülés miatt sokszor hiányzó, 23 éves cseh támadó, aki francia csapattársával, Djibril Cissével harcol azért, hogy ki kerüljön be a kezdőcsapatba a Bajnokok Ligája május 25-i, isztambuli döntőjén.
Muszáj játszanom, hiszen csak akkor lehetek jobb annál, mint amilyen most vagyok" - tette hozzá Baros, akit 43 pályára lépésén huszonkétszer lecserélt Rafael Benítez, legutóbb például vasárnap, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen.
Ebben a helyzetben meglepő volna, ha nem kapnának lábra azonnal olyan híresztelések, hogy Baros esetleg elhagyja a Liverpoolt. A BBC szerint például a csatárt a spanyol Valencia és az olasz Fiorentina is megkereste, míg az említett Pravo című újság az Evertont is megemlíti a kérők között.
"A találgatások semmire nem jók - reagált a hírekre Baros. - Erre a kérdésre majd a szezon végén kapunk választ, miután megvitattam a helyzetet a menedzseremmel. Természetesen sokkal jobb lenne, ha újdonsült Bajnokok Ligája-győztesként tárgyalhatnék. Egyébként nem mondtam, hogy el akarom hagyni a Liverpoolt. Ha ezt megteszem, akkor olyan csapatban akarok játszani, amelyik legalább ugyanolyan szinten van, mint a Liverpool. És az is fontos, hogy rendszeresen játsszam."
Igen.. ez nekem is teccik!!Rapika írta:Khm...khm... Itt a javított verzió![]()
-------------------Valdes-------------------
Belletti----Puyol----Gallas----Del Horno/*Gio
-------------------Edmilson-----------------
-------Xavi-------------------Deco---------
--Riquelme-------------------Ronaldinho--
----------------------------------------------
-----------------Samuel Eto----------------
Ezzel a csapattal azoknak sem lehet bajuk,akik jobban szeretik Deco-t,mint Riquelmét,meg fordítva is!
Csak Riquelmét nem fogjuk visszahoznisztem!Rapika írta:Khm...khm... Itt a javított verzió![]()
-------------------Valdes-------------------
Belletti----Puyol----Gallas----Del Horno/*Gio
-------------------Edmilson-----------------
-------Xavi-------------------Deco---------
--Riquelme-------------------Ronaldinho--
----------------------------------------------
-----------------Samuel Eto----------------
Ezzel a csapattal azoknak sem lehet bajuk,akik jobban szeretik Deco-t,mint Riquelmét,meg fordítva is!