2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az Interre is sokan mondtátok, h nem lesz ellenfél, mert a csoportban lazán levertük őket 2-0-ra, most meg szorogantják ugyancsak a tökeinketÉn is utálom a németeket, de a 4-0-ás meccsből kiindulva nem lehet nagy gondunk, ha mi jutunk a döntőbe. Félig hazai pályán nem lesz ellenfél a bajor "sztárcsapat". És persze van Gaalnak is odapörkölünk kicsit. Wink
Tévedtem nem érdemlik meg a döntőt. Legalábbis a tegnapi meccs után.Barcaman14 írta: A Bayernt minden porcikám utálja, míg a Lyon nekem egy viszonylag szimpatikus csapat. Megérdemelnék a döntőt.
Pedig így volt. De ha nem hiszed, nézd meg az uefa.com-ot, ott minden meccsről pontos statisztika van. Emlékezetből: ha belegondolsz, mindkét meccsen a második félidő szinte csak a Bayernről szólt. Ha az első félidőben már csak 1/3-ot volt náluk a labda, már ki is jön a kb. 60%-os labdatartás. (Nem beszélve arról, hogy a Manchester a belőtt gól(ok) után leállt - erre is emlékezhetsz)Fernando írta:Én egyáltalán nem így látom. Mindkét Manchester elleni meccsen 60%-os labdabirtoklás? Erre sem így emlékszem.
Ez kb. a csapatok 95%-ról elmondható. Sőt...örülne pár csapat, ha lenne 2-3 ilyen embere.Fernando írta:2-3 ember viszi a hátán a csapatot.
Honnan veszed, hogy undorítóan játszik a Bayern?Fernando írta:Annyira undorítóan játszanak (nem ma, ma nem volt ellenfél) és annyira hatékonyan, hogy nem lehet más eredmény. Hasonlítanak a 2004-es görög válogatottra.
Ha ne adj Isten nem mi jutnánk be biztos vagyok benne, hogy a németek nyernek. Annyira undorítóan játszanak (nem ma, ma nem volt ellenfél) és annyira hatékonyan, hogy nem lehet más eredmény. Hasonlítanak a 2004-es görög válogatottra.gergo9 írta:Azért ilyen gyenge csapat mint ez a bájern régen játszott döntőt, talán 2004-ben
Részletekben néztem csak a meccset de ennyiből is megállapítottam, hogy a németek semmi különlegeset nem tesznek, egyszerűen csak ennyire gyenge a Lyon. Már nagyon várom hogy mi jussunk a döntőbe, mert ott nagy esélyünk lesz ezek ellen!ozsimiki írta:Lyon 10emberrel kezdett el támadni,addig semmit se mutattak, megérdemelten zúgnak ki. pedig ez ellen a német védelem ellen lenne keresnivaló,de ezúttal a középpályájuk szépen könnyítette a védők dolgát.
Én is utálom a németeket, de a 4-0-ás meccsből kiindulva nem lehet nagy gondunk, ha mi jutunk a döntőbe. Félig hazai pályán nem lesz ellenfél a bajor "sztárcsapat". És persze van Gaalnak is odapörkölünk kicsit.ozsimiki írta:Valóban, teljesen megérdemelten megy tovább majd ebből a párharcból a München,ha továbbmegy. ezzel nincs is bajom, ahogy a M.U. ellen is megérdemelték, Rafael ökör volt,és felálltak 3-0ról,és 0-1ről is.
viszont meglévő un szimpátiámat csak erősítette a Fio elleni továbbjutásuk, ott nem éreztem korrektnek az egészet.
holnap tovább kell mennünk az Inter ellen,és a döntőben megmutatni,h ezt a Bayernt mennyivel illene ütni, a M.U. félig megmutatta (3-0ig),aztán utána rossz döntések sorozata...
de hangsúlyozom, a Fio utáni párharcoknál megérdemelten mentek tovább,és kulturált focit mutatnak be. ez tény,akármennyire is utálom őket.