Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az egész kabaré nem azért megy, mert a madridnak vmi köze lenne hozzá, hanem mert zidane-ról van szó. nevetséges egyben rendkívűl gusztustalan is, h a végén még hőst csinálnak ebből az emberből, akit inkább kezeltetni kéne, h uralkodni tudjon magán. nem mintha materazzit díjaznám, de azért lássák már meg, h ki csinált súlyosabb dolgot!
Most arra gondolsz,h zidan már nyugdíjasbarcafan írta:m ez a feltételes módThe Torreador írta:A végén még hoznak egy oan szabályt,h zidanenak szabad me az utolsó meccse volt,materazzi meg eltiltva 20 évre![]()
![]()
![]()
Mintha vmi nyugdíjas lenne zidan és mindenki segíti őt és az lesz belőle,h az olasz hibája volt persze elhiszem,h hüleségeket beszélt de akkor zidane is mondjon neki vmi "szépet" azt ennyi és most nem lenne belőle semmi....
![]()
![]()
![]()
![]()
Majd kiderül, de remélem h nekem lesz igazam.Enrique írta:Nekem jó - egyelőre...noname írta:Én azon a véleményen vagyok h ezz egy rossz igazolás.
Amúgy meg Nistelrooynak megvan az a képessége, hogy beilleszkedjen, ott a Beckham is, és szerintem az utóbbi évek egyik legjobb csatára. Csak az a baj, hogy eléggé leáldozóban van a csillaga, de szerintem képes lesz megújulni. És akkor nem lesz annyira jó már nekünk.
Nekem jó - egyelőre...noname írta:Én azon a véleményen vagyok h ezz egy rossz igazolás.