Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Viszont ha nincs Messi, akkor valszeg játszik Ini v. Gio v. Krkic. Ők is hozzá tudtak volna annyit tenni, hogy nyerjünk.lionelmessi19 írta: Hát nemtom. Hasonló játékkép volt azért az eddigiekhez, max kicsivel javult. Messi viszont két gólt öszehozott. Nélküle egyszerűen nemvolt kihasznált helyzetünk. Sztem bőven benne lett volna az újabb x nélküle.
Hát nemtom. Hasonló játékkép volt azért az eddigiekhez, max kicsivel javult. Messi viszont két gólt öszehozott. Nélküle egyszerűen nemvolt kihasznált helyzetünk. Sztem bőven benne lett volna az újabb x nélküle.Zozzy 5 írta:Na ezt nem hiszemlionelmessi19 írta:
De sztem nélküle ma is kudarc lett volna a vége. Sőt szinte biztos. Ezért MVP.Jó volt, de az előbbiekben említett kisebb bakik jelen voltak. Nálam is Touré...
Na ezt nem hiszemlionelmessi19 írta:
De sztem nélküle ma is kudarc lett volna a vége. Sőt szinte biztos. Ezért MVP.
OFF:Ezen a meccsen pont őnélküle gyorsult fel a játék.Gaba írta:egyre jobban az látszik, h nem is ronnie itt az, aki nélkül nem megy.
Ugyan már...semmi értelme összehasonlítani a két játékost! Mindkettő nagy tehetség,és még nagyon fiatalok,inkább örülj hogy mindketten nálunk játszanak!Barcelona144 írta:remélem minden jól alakul :Messi meggyógyul a Barca meg nyer a Lyon ellen. De szerintem Krikic is nagyon jó játékos sokkal jobb mint Dos Santos .
Hát Santinak még télleg van hová fejlődnie...de szerintem mind ketten Messi árnyékában lesznek.Barcelona144 írta:remélem minden jól alakul :Messi meggyógyul a Barca meg nyer a Lyon ellen. De szerintem Krikic is nagyon jó játékos sokkal jobb mint Dos Santos .