Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont ha nincs Messi, akkor valszeg játszik Ini v. Gio v. Krkic. Ők is hozzá tudtak volna annyit tenni, hogy nyerjünk.lionelmessi19 írta: Hát nemtom. Hasonló játékkép volt azért az eddigiekhez, max kicsivel javult. Messi viszont két gólt öszehozott. Nélküle egyszerűen nemvolt kihasznált helyzetünk. Sztem bőven benne lett volna az újabb x nélküle.
Hát nemtom. Hasonló játékkép volt azért az eddigiekhez, max kicsivel javult. Messi viszont két gólt öszehozott. Nélküle egyszerűen nemvolt kihasznált helyzetünk. Sztem bőven benne lett volna az újabb x nélküle.Zozzy 5 írta:Na ezt nem hiszemlionelmessi19 írta:
De sztem nélküle ma is kudarc lett volna a vége. Sőt szinte biztos. Ezért MVP.Jó volt, de az előbbiekben említett kisebb bakik jelen voltak. Nálam is Touré...
Na ezt nem hiszemlionelmessi19 írta:
De sztem nélküle ma is kudarc lett volna a vége. Sőt szinte biztos. Ezért MVP.
OFF:Ezen a meccsen pont őnélküle gyorsult fel a játék.Gaba írta:egyre jobban az látszik, h nem is ronnie itt az, aki nélkül nem megy.
Ugyan már...semmi értelme összehasonlítani a két játékost! Mindkettő nagy tehetség,és még nagyon fiatalok,inkább örülj hogy mindketten nálunk játszanak!Barcelona144 írta:remélem minden jól alakul :Messi meggyógyul a Barca meg nyer a Lyon ellen. De szerintem Krikic is nagyon jó játékos sokkal jobb mint Dos Santos .
Hát Santinak még télleg van hová fejlődnie...de szerintem mind ketten Messi árnyékában lesznek.Barcelona144 írta:remélem minden jól alakul :Messi meggyógyul a Barca meg nyer a Lyon ellen. De szerintem Krikic is nagyon jó játékos sokkal jobb mint Dos Santos .