Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.05. 12:56:16

Az a montenegrói maffiózó (hú de jó kis alliteráció volt :wink:) honnan a kubai kékeresből tudja, hogy Saviola hogyan reagált a Barca szerződéstervezetére? :evil:
Ez hihetetlen...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.05. 10:26:48

Zozzy 5 írta:
Atesz írta:
09:19 - Saviola megkapta a Barcelona szerződésajánlatát, amely azonban számára nevetségesnek tűnik és inkább távozna. A Real Madrid a korábbi hírekkel ellenben nem csap le az argentin támadóra - ezt Mijatovic nyilatkozta.

Hmmm... :cry:
De legalább a REalhoz nem megy ezek szerint.
Madridista...nyilván ők tudják, hogy mi a véleménye Savinak a szerződésről...Nem elképzelhetetlen, hogy távozik és az sem, hogy a madridba, de most még bízz, és ne halgass azokra a surmókra :wink:
Jaja, nagyrészt kamu, amit ezek írnka, de nem lennék meglepve, ha tényleg nem tetszene neki za ajánlott szerződés....
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.05. 09:58:58

Atesz írta:
09:19 - Saviola megkapta a Barcelona szerződésajánlatát, amely azonban számára nevetségesnek tűnik és inkább távozna. A Real Madrid a korábbi hírekkel ellenben nem csap le az argentin támadóra - ezt Mijatovic nyilatkozta.

Madridista...nyilván ők tudják, hogy mi a véleménye Savinak a szerződésről...Nem elképzelhetetlen, hogy távozik és az sem, hogy a madridba, de most még bízz, és ne halgass azokra a surmókra :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.05. 09:55:46

Kép
el fuero
Entrenador del Barça

2007.05.04. 23:14:04

noname írta:Én azért örülnék, ha Saviola maradna.
Ahogy elnézem 3 nagyon valószínű lehetőség lesz jövőre:
Giuly és Ezqu elemgy.
A cserecsatárok pedig:Dos Santos-Guddy-Saviola
Dos Santos-Milito-Saviola
Dos Santos-Milito-Guddy
Mindhárom felállás nagyon erős. Nem tudom melyik válna be jobban. Talán a második kettő valamivel erősebb az elsőnél.
Remélem igazam lesz.

Nekem a 3. teccene a legjobban, mert lenne egy fiatal zsenink, egy jól fejelő erő focit játszó guddynk és a legerősebb cserén Milito lenne.
De én Milito leigazolására nem sok esélyt látok már csak azért is mert biztos h nem padozni, márpedig a tridente megbonthatatlan...
Forza Lazio!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.04. 21:26:44

Guddy egy erőcsatár, és tényleg jól jön egy felált betonvédelem ellen. Én szeretném ha maradna, jól jöhet még Ő. Saviola teljesen más játékot képvisel, és tény, hogy gólerősebb.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.04. 21:25:59

Én azért örülnék, ha Saviola maradna.
Ahogy elnézem 3 nagyon valószínű lehetőség lesz jövőre:
Giuly és Ezqu elemgy.
A cserecsatárok pedig:Dos Santos-Guddy-Saviola
Dos Santos-Milito-Saviola
Dos Santos-Milito-Guddy
Mindhárom felállás nagyon erős. Nem tudom melyik válna be jobban. Talán a második kettő valamivel erősebb az elsőnél.
Remélem igazam lesz.
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.04. 21:06:42

grecki írta:Alapjában véve igazatok adnék Mikinek, de mégsem. Mert ha Gudjohnsen jobban teljesített volna, mint Saviola, akkor azt mondom, hogy rendben. Mégis Saviola lőtt sokkal több és fontosabb gólt...
Jobb a mutatója az tény!

Máshogy fogalmazok:
azokon a meccseken amikor Guddy volt a pályán,és teszem azt bekkeltek ellenünk (mint általában mindig),akkor szntem Saviola sem tudott volna többet tenni mint az Izlandi! Sőt....
Guddy nem klasszis,ez tény,ha az lenne,akkor ezeken a meccseken is lövöldözte volna a gólókat,de nem azt tette (ill azt is,csak kevésszer) hanem büntetőt harcolt ki vmikor,vagy 11est,vagy egyszerűen felbírta venni erőlétileg a versenyt a védőkkel....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.04. 20:03:23

Alapjában véve igazatok adnék Mikinek, de mégsem. Mert ha Gudjohnsen jobban teljesített volna, mint Saviola, akkor azt mondom, hogy rendben. Mégis Saviola lőtt sokkal több és fontosabb gólt...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.05.04. 19:56:48

ozsimiki írta:
Krojf írta:Komáim!
Én azt mondom, hogy "Nyuszika" akkor játsszon, ha az általa
támadandó védőfal nagyjából az ő súlycsoportja, ellenben
elsöprik őt, mint tornádó a tehéncsordát.
Rijkaard is akkor teszi jól a beállítását, ha nem tenyészbikák
alkotják a védelmeket, hanem olyan "anyag", amivel ő is elbír.
Ellenkező esetben bedarálják és nyúlpörköltet főznek belőle.
Azt pedig remélem, hogy velünk marad...
Rezgett ide Krojfotok.
Hát én is így gondolom,persze ha vezetünk,akkor Saviola hasznosabb tudna lenni mint Guddy,főleg kontráknál,de amikor az első gólt kell vhogy begyötörni,akkor meg szntem Guddy....
Én komolyan nem tudom mit láttok Guddyba??? Komolyan nem tudom Saviola ha lehetöséget kapot általába élt vele. S már le tett valamit az asztalra böven. Nem úgy mint az izlandi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.04. 18:37:35

Krojf írta:Komáim!
Rezgett ide Krojfotok.
Hát én is így gondolom,persze ha vezetünk,akkor Saviola hasznosabb tudna lenni mint Guddy,főleg kontráknál,de amikor az első gólt kell vhogy begyötörni,akkor meg szntem Guddy....
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.05.04. 18:35:26

Komáim!
Rezgett ide Krojfotok.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.04. 17:37:27

madmax87 írta: 2. ami meg azt illeti hoyg nem illik be a játékrendszerbe saviola arra meg azt kérdem hogy mi hányzik saviolabol ami meg van eto'oban és szted gudjohnsenben is??? Gyorsaság, robbanékonyság, összjáték, jo helyzet kihasználás, technikai képzettség, harcosság vagy mire gondolsz???
Eto'o és Guddy fizikai paramétereire gondolj....egy felállt védelem ellen Saviolának kevesebb sansza van,mint Guddynak...persze jobb játékosnak tartom a Nyúlat,de egy ilyen támadóalakzattnál nem épp Eto'o helyett kellene játszania....arra szntem jobb Guddy. Ennyi...
Kép
madmax87
Jugador del Barça

2007.05.04. 17:24:38

ozsimiki írta:
madmax87 írta:
Taibi írta:Na most majd elválik, hogy tényleg annyira szereti a klubbot, mint ahogy állítja , vagy csak a nagy lóvé miatt maradt eddig "hűséges"...
Gratulálok értelmes hozzászolás!!! Ezt az ajánlatot nem igazán mondhatom vizválasztonak mivel eddig még cserként is alig lépett pályára akkor most szted hoyg gondolkozik??? De mind ha egy gudjohnsen jobb enenk a csapatnak akit naon imádok akkor legyen a kedvenc játékosom másé ahol sokkal többre viheti, mint itt ha még egy vak is elötte van a sorban!!!
Amugy aszerzödéshez csak annyit amit már emlitettem hoigy nem véletlen benne az a két év sztem sajnos mert amugy lehet korrektnak nevezni de igy ugye senki nem fogja bántani öket és moshatják a kezüket!!!
Guddy megfelelőbb helyettese Eto'o nak ebben a játékrendszerben,mint Saviola! Ez Tény! De nem jelenti azt,hogy ne lehessen olyan játékrendszert alkalmazni,ahol a Nyúl is tudna klasszis teljesítményt nyújtani,kezdőként,v csereként!
Nem értek veled egyet! két okbol is kifolyolag! 1. Gudjohnsen a chelseaban is középpályán játszott az utcso évben ott tecett is amit csinált,de csatárként sztem ebben barcában nem állja meg ahelyét és a gol/perc átlaga is engem igazol! 2. ami meg azt illeti hoyg nem illik be a játékrendszerbe saviola arra meg azt kérdem hogy mi hányzik saviolabol ami meg van eto'oban és szted gudjohnsenben is??? Gyorsaság, robbanékonyság, összjáték, jo helyzet kihasználás, technikai képzettség, harcosság vagy mire gondolsz???
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.04. 17:00:09

LG írta:
antiimperialista írta:
grecki írta:Mindenesetre remélem marad és visszakapja a 7es mezét...
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy Saviola Gudjohnsen korábbi Chelsea-s mezszámát, a 22-est hordja, míg fordítva az izlandi Saviola korábbi Barcás numeróját?
Ja, észrevettem, és szúrja is a szemem... Nem tudom, minek kellett a szőke katasztrófának a 7-es :?
Azér no :!: Sztem 1átalán nem akkora katasztrofa, és lőtt azért pár golt idén.
LG: éppen ez a baj, egy-pár gólt lőtt. Egy befejező csatártól nem is rossz teljesítmény - mintha még egyszer rosszabb lenne. Etoo elsőszámú helyetteseként lőtt 4-5 gólt a bajnokságban, amivel nagyon ki lettünk segítve. Én amondó vagyok, hogy egy másik éghajlaton kéne kamatoztatnia tudását, és Saviola pedig maradjon. Több hasznára van a csapatnak, mint az a szőke veszedelem, aki igenis egy nagy, halom katasztrófa.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.04. 16:33:13

madmax87 írta:
Taibi írta:Na most majd elválik, hogy tényleg annyira szereti a klubbot, mint ahogy állítja , vagy csak a nagy lóvé miatt maradt eddig "hűséges"...
Gratulálok értelmes hozzászolás!!! Ezt az ajánlatot nem igazán mondhatom vizválasztonak mivel eddig még cserként is alig lépett pályára akkor most szted hoyg gondolkozik??? De mind ha egy gudjohnsen jobb enenk a csapatnak akit naon imádok akkor legyen a kedvenc játékosom másé ahol sokkal többre viheti, mint itt ha még egy vak is elötte van a sorban!!!
Amugy aszerzödéshez csak annyit amit már emlitettem hoigy nem véletlen benne az a két év sztem sajnos mert amugy lehet korrektnak nevezni de igy ugye senki nem fogja bántani öket és moshatják a kezüket!!!
Guddy megfelelőbb helyettese Eto'o nak ebben a játékrendszerben,mint Saviola! Ez Tény! De nem jelenti azt,hogy ne lehessen olyan játékrendszert alkalmazni,ahol a Nyúl is tudna klasszis teljesítményt nyújtani,kezdőként,v csereként!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.04. 16:12:29

Én örülnék ha aláírná. Tudom h neki jobb volna elmenni, de örülnék ha jövőre is a padon ülne... lehet h beépülne, és stabil első számú csere lenne belőle. Akkor azért már játszana eleget. Kis meccseken, kupában, cserekén, sérülésekkor...stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.04. 15:52:43

Én Guddyval úgy vagyok, hogy megvagyok :wink: Nincs vele különösebb bajom. Volt pár szép gólja az idén de nem ebbe a fociba való. Jobb lenne neki máshol...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.04. 15:34:36

antiimperialista írta:
grecki írta:Mindenesetre remélem marad és visszakapja a 7es mezét...
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy Saviola Gudjohnsen korábbi Chelsea-s mezszámát, a 22-est hordja, míg fordítva az izlandi Saviola korábbi Barcás numeróját?
Ja, észrevettem, és szúrja is a szemem... Nem tudom, minek kellett a szőke katasztrófának a 7-es :?
Azér no :!: Sztem 1átalán nem akkora katasztrofa, és lőtt azért pár golt idén.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.05.04. 15:33:55

Zozzy 5 írta:
Azthiszem Saviola letett már annyit az asztalra, hogy többet érdemeljen egy "próbaidős" kontraktusnál :roll:
Ott a pont .
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.04. 15:16:19

Taibi írta: A két évhez még annyit, hogy ha jól teljesít valaki, akkor új szerződést kap 2 év után is, viszont hiába van valakinek 8 éves szerződése, ha gyenge akkor eladják.
Azthiszem Saviola letett már annyit az asztalra, hogy többet érdemeljen egy "próbaidős" kontraktusnál :roll:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.04. 15:13:07

madmax87 írta:
Gratulálok értelmes hozzászolás!!!
Akkor jól van. :roll:

A két évhez még annyit, hogy ha jól teljesít valaki, akkor új szerződést kap 2 év után is, viszont hiába van valakinek 8 éves szerződése, ha gyenge akkor eladják.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.05.04. 15:03:11

Nem értem a vezetőséget........
Mért csak 2 év??
Szerintem elmegy, és jól is teszi.......
madmax87
Jugador del Barça

2007.05.04. 14:58:40

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madmax87 2007.05.04. 15:03:47-kor.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.04. 14:48:54

Na most majd elválik, hogy tényleg annyira szereti a klubbot, mint ahogy állítja , vagy csak a nagy lóvé miatt maradt eddig "hűséges"...
Lezárt