nagyatyesz írta:Tudom, hogy nem ide illő kérdés, de csak megkérdezem! A Madrid játékospolitikája az, hogy veszik a nagy neveket, amit visszahozzák az árukat mezből, meg ajándéktárgyakból! Csak anno mikor vettek egy Zidanet, volt a következő sztár érkezéséig 1 év,amikor a Zidane mez volt a sláger! És így volt ez a többi játékossal is! Most hogy 1 nyáron vettek eddig egy CR7-et és egy Kakát, meg akarnak venni még egy-két nagy nevet, nem fogják egymás elől ebben a gazdasági helyzetben felfalni a piacot?
Volt erről egy cikk pont az origo.hu
Dénes Ferenc szerint a Real Madrid mostani politikájának az lehet a gyenge pontja, hogy a vezetőség egynél több nagy összegű tranzakciót is lebonyolított egyszerre - szemben a kétezres évek elején követett stratégiával, amikor évente csak egy "galaktikusként" emlegetett csillagot vett. Egy-egy labdarúgó kiugróan magas árának belátható időn belüli megtérülésére még jó az esély, de dupla akkora költés esetében az így generált bevételek növekedésének üteme nem feltétlenül duplázódik.
Magyarul, nem fognak egyazon évben venni egy Kaká meg CR mezt is...
Xavi Torres elment kölcsönbe
nyek, erről lemaradtam. Kihez ment különben? (ettől függetlenül még tartom a véleményem, hogy nem kell vkp.-ra ember

)
szerk.:
Jah Rafa meg Touré cseréljen helyet??
Nem-nem! Csak arra az egy hónapra, amíg Keita és Yaya nem lesznek, addig Sergi + Rafa el tudják látni ezt a posztot, ezért tényleg kár lenne egy Mácskerányót idehozni, én se vetem magam ki az ablakon, de feleslegesnek tartom. Inkább jobbhátvédet vegyenek még Alves mögé meg balra vkit, Abidal mellé.