Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az a lófarkas, ősz, testes emberrel szokott menni ugye?Kluivertinho írta:A távgyógyító jobb.Zozzy 5 írta:Most megy a kedvenc műsorom a Budapest tévén, jósolás Alexanderrel![]()
Mi fáj?
A lábam.
(Hosszasan néz) Fáj még?
Igen.
(megint kemény, gonosz nézzéssel néz bele a kamerába) Fáj még?
Nem.
Nagyszerű, hívjon legközelebb is.
Esetleg a távfűtést nem lehetne így elintézni?
Így képzeltem el:
Fázik?
Igen.
(igencsak koncentráló, Superman féle nézés)Fázik még?
Nem, rohadt meleg van.
A távgyógyító jobb.Zozzy 5 írta:Most megy a kedvenc műsorom a Budapest tévén, jósolás Alexanderrel![]()
Attól függ melyik suliba jársz... Én kishazánk újonnan (ismét) megválasztott legnehezebb, legjobb főiskolájára járok, ahol bíz tanulás nélkül nem megy...Sir Maxwell írta: ejnye grecki te akkor ezek szerint tulstresszeled a fősulit:D
én van hogy max 1 napot tanulok az 5 kredites tárgyra vizsga előtt(tudni nem tudok semmit, de ált. bemákolom:D)
amire sokat tanulok, azt meg ugyis bebukom:D
Reméljük a legjobbakatCooltiszo írta:Hát srácok beigazolódott a legrosszabb, nagyon úgy tűnik hogy hiányzik az elülső keresztszalagom, tehát valószínűleg műtétek várnak rám...
Hogy mikor, azt még nem tudni, ha lesz fejlemény írok, hogy tudjátok mikor kell nélkülöznötök nagyszerű társaságomat és irományaimat
Én is most leszek végzős.barcelinho_5 írta:bassz...mindenki most lesz végzős innen?
csak azért írom mert én is...
parázok mint a szentszar...áhhh![]()
![]()
És milyen címre küldjem? :]dali írta:nekem
Én azt a patkányarcú miatt soha nem nézetem......ozsimiki írta:Titanicot nézünk Ozsinével,úgyhogy megyek egy időre (esetleg reklámoknál felnézek![]()
![]()
) Tudom,h ez most rengeteg embert érdekelt,mármint a hsz
![]()
De érdekelne,h még ki nézi
![]()
![]()
![]()