Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 22:32:23

Nehéz úgy állást foglalni,hogy nem ismerjük a részleteket.
Ha orvosilag Eto már kaphatna 15-20 percet,akkor kicsit érhető,hogy kiakad,hónapok óta rengetet küzd és szenved,hogy végre játszhasson,erre Rijkaard 5 perceket ad neki...
Ha nincs kockázata annak,hogy többet játszon,akkor tényleg baromság,hogy 5 percet kap,mivel így sose fog formába lendülni.
A másik lehetőség,hogy azért tagadta meg,mert fájt a térde,de ez nem túl valószínű,tuti bekerült volna a hírbe.

Rijkaard nem volt épp a kedvencem ma,a Giuly-Messi dolog is elég fura volt,Eto-ról nem is beszélve,márha tényleg nem a térde miatt mellőzte.

Ja és biztos győzelemnél sztem nem Rijkaardnak kell éreznie,hogy 15 vagy 5 percet kaphat a csapat LEGJOBB csatára,hanem Samunak.Ő érzi,hogy milyen állapotban van a térde!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 22:19:41

Fiúk, asszem most perdöntő hír:

TZOLInak hálás köszönet a madridistán, azt írja a sport.es a cikkben, h FRank az utsó percekre be akarta rakni a kamerunit, de ő megtagadta eszt.

Elsőre nem tom hova tenni, gondolom, Etoo ugy érezte, h kaphatna 15-20 percet, Frank nem, ezért megsértődött Samu.

Várom a véleményeket... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.11. 22:18:04

lionelmessi19 írta: Én is reménykedem, hogy végre játszhat már egy kicsit többet a főpróbán...

viszont amikor magyarázott a térdével a fazonnak, ott a bemelegítés végén, akkor sztem Rijkaard üzenetét kapta épp meg, hogy nem áll be, mivel nincs sok értelme, és ráadásul fontos volna lehozni Bélát...
szóval az a beszélgetés azzal az arckifejezéssel sztem sokkal inkább ennek szólt. :)
Szerintem is erről lehet szó,ha vmi bajt érzett volna,akkor 1 másodpercig nem vigyorgott volna,az tuti :!: Sőt elbőgi magát ott helyben,hogy ennyi idő után,szépen gyógyulva,most megint van vmilyen giggszer...na de NEM!
Erről nem lehet szó!
És kész!

Valencia ellen kapni fog 10-20 percet,és talán Pool ellen meg 1 félidőt,egy olyan kaliberű meccsre még nem szabad megkockáztatni az egész meccset! A védőik így se lesznek majd figyelemmel,arra,hogy Eto'o nemrég tért vissza :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 22:14:37

Bodi írta:Most hogy így mondod,nekem is beugrott az a mosoly,de az is,ahogyan mutogatja a jobb térdét annak a csávónak.
Akkor leszek teljesen nyugodt,ha kap 20-30 percet a Valencia ellen!
Megértem,hogy féltik Eto'o-t,inkább ne játszon még,minthogy visszaessen,így is félteni fogja jó sokáig a térdét.
A Valencia elleni meccsre már úgy fog érkezni,hogy két hete edz teljes inzenzitással,hátha ott visszatérhet végre rendesen.
Én is reménykedem, hogy végre játszhat már egy kicsit többet a főpróbán...

viszont amikor magyarázott a térdével a fazonnak, ott a bemelegítés végén, akkor sztem Rijkaard üzenetét kapta épp meg, hogy nem áll be, mivel nincs sok értelme, és ráadásul fontos volna lehozni Bélát...
szóval az a beszélgetés azzal az arckifejezéssel sztem sokkal inkább ennek szólt. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 22:10:50

Most hogy így mondod,nekem is beugrott az a mosoly,de az is,ahogyan mutogatja a jobb térdét annak a csávónak.
Akkor leszek teljesen nyugodt,ha kap 20-30 percet a Valencia ellen!
Megértem,hogy féltik Eto'o-t,inkább ne játszon még,minthogy visszaessen,így is félteni fogja jó sokáig a térdét.
A Valencia elleni meccsre már úgy fog érkezni,hogy két hete edz teljes inzenzitással,hátha ott visszatérhet végre rendesen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.11. 22:06:36

Bodi írta:Én se nagyon találtam benne sérülésre utaló dolgot,de ez sántít kicsit,hogy úgy érezte,hogy nem kell felküldenie.Az Osasuna ellen talán így érzett?Nem azért kell most Eto'o-t játszatni,hogy gólokat lőjjön és meccset döntsön el,hanem hogy formába lendüljön.
Na mind1,Rijkaard többet tud és jobban is ért hozzá,hogy miért nem játszatta,de nagyon remélem,hogy komoly oka NEM volt rá!
Srácok!!!

Bár semmit se értek a cikkből.. :lol: de:

megnyugodtam,mivel eszembe jutott,hogy ugye mutatták hosszú másodpercekig,hogy combjára támaszkodva csak nézi a meccset a pálya szélén,akkor rendesen be is....,na de a végén egy ilyen szitunál,amikor Bélánkat ápolták,mosolygott teli szájjal :wink: szóval csak nem csinál ilyet,ha valami bajt érez a lábában :!:

Sikerült megnyugtatni titeket :?: :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 22:04:32

Szerintem nem akarják elkapkodni, nagyon helyesen.
Nem akarják, h nagyon hajtson azon a kevés időn, ha meg kevésbé nyomja, akkor meg a sajtó kikezdené, h soha nem lesz a régi.
Ezért meg is értem.

Mindenesetre nekem annyira nem sántít, hisz Belletti megsérült, 5 percre nincs értelme felküleni samut, akkor menjen Oleguer.
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 22:02:38

Én se nagyon találtam benne sérülésre utaló dolgot,de ez sántít kicsit,hogy úgy érezte,hogy nem kell felküldenie.Az Osasuna ellen talán így érzett?Nem azért kell most Eto'o-t játszatni,hogy gólokat lőjjön és meccset döntsön el,hanem hogy formába lendüljön.
Na mind1,Rijkaard többet tud és jobban is ért hozzá,hogy miért nem játszatta,de nagyon remélem,hogy komoly oka NEM volt rá!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:59:09

Bodi írta:Na itt van róla valami,aki tud fordítson pls!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Nem tudok egy szót sem spanyolul, de annyit mindig kiszedek ált. belőle, h mi a lényeg.
Most nagyon nem sikerült, ugyhogy kéne Enrique, vagy Iván!!!!!!

De egyébként azért tippelnék: ha jól értek néhány szót, akkro csak azt fejtik ki, hogy nem játszott Eto'o, de nem azért, mert sérült volt, hanem azért, mert Frank nem érezte ugy, hogy az utsó pár percre fel kell küldenie.
Aztán majd meglátjuk...sérülésről nem nagyon irnak sztem... :roll: :? :?
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:54:36

Rumig írta: Abszolút értem a véleményed, csak az éppenhogy nem tükrözi a 4+ osztályzatot, amit te adtál. Szóval ha úgy gondolod, ahogy, rendben, csak akkor miért adsz ilyen osztályzatot. Ezt az egyet nem értem! :roll: De lehet, már túl öreg vagyok ehhez :D
huh, na:
Ronaldinho rugott egy fantasztikus szabadrúgásgólt, és fejelt is egy szépet, ezzel a 2-0ával lett 3 pontos előnyünk a 2. helyezett Sevilla előtt.
Ronaldinho megnyerte a csapatnak, és a 2. félidőben szépen, felszabadultan játszott.
És Giulynek még egy nagyon önzetlen passzt is adott, amit ugye...

Mindezek nem vonatkoznak az első kb. 55 perces mezőnyjátékára, ahol nem igazán volt jobb mint az előző hetekben.

Mindemellett megérdemli a 4+-t szerintem, és emellett belefér az is, hogy nem volt a legjobb.
Én annyira nem érzem ellentmondásosnak, azért is állok ki a dolog mellett.
Viszont ne lovagoljunk tovább rajta, ha nagyon zavar, küldj egy privit, és átjavítom az ő osztályzatát ilyenre: (4+)
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:54:06

Na itt van róla valami,aki tud fordítson pls!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:49:08

lionelmessi19 írta:
Bodi írta:Más:
Sztem aki azt mondja,hogy Ronaldinho megint [auto_cenzúra] volt mezőnyben,az nem látta a meccset.
Rengeteg szép passz,sokszor szétzilálta a bal oldalt,plusz adott egy gólpasszt Giulynek,csakhát öhhmm....
gondolom, ez nekem szól kissé...

már leírtam lejjebb a dolgokat, mindenesetre csak a második félidőben élénkült meg, addig mezőnyben nem volt a legjobb...
Nem céloztam senkire,csak általánosan leírtam a véleményem,elismerem,hogy tud jobban játszani,de az is biztos,hogy akárki játszik így ma a világon,akkor rögtön isten.
CRonaldo egy ilyen meccs után már a világ legjobbjának lenne kikiálltva.
Ronaldinhoval kapcsolatban kicsit túlzottak az elvárások,de erről ő tehet,mert legjobb formájában olyan szinten tud játszani,hogy ahhoz képest a maihoz hasonló jó teljesítmények is nullák.

És tényleg a második félidőben élénkült meg,az elsőben sajnos elég gyenge volt,jó lenne ha egész meccseken tudna úgy játszani,mint a második félidőben.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.11. 21:48:26

lionelmessi19 írta: a második mondatot ugy ahogy tartom, szerintem csak a magabiztos vezetés után kezdett el ténylegesen jól játszani a mezőnyben.
Abszolút értem a véleményed, csak az éppenhogy nem tükrözi a 4+ osztályzatot, amit te adtál. Szóval ha úgy gondolod, ahogy, rendben, csak akkor miért adsz ilyen osztályzatot. Ezt az egyet nem értem! :roll: De lehet, már túl öreg vagyok ehhez :D
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:44:14

Rumig írta:
lionelmessi19 írta: Ha nem rúg golt, és ugyanígy játszik, akkor egy kalap [auto_cenzúra], meg üljön padra, ha rug 1-2 gólt, és majd ugyan olyan vackul játszik, akkor meg istenítitek őt.
...
Dinho már javul, de még csak nagyon kicsivel volt jobb, mint előző meccsen, már a játékában...
A 2 gólt el kell ismerni, sőtt....nagyon gyönyörű volt, főként a szabad :D
Akkor itt van más is. Ezek szerint a múltkori meccsen 4-esre játszott.
Szóval egy rövid magyarázatot még várok álláspontodat illetően :wink:
nos, végig olvastad a többit is, mert akkor sztem nem kell magyarázat... :)

Mindenesetre előbbi mondat, amit kiemeltél, inkább annak szólt, h mindenki kapásból isteníteni kezdte, nem annak, hogy valóban ugyan olyan [auto_cenzúra] volt...

a második mondatot ugy ahogy tartom, szerintem csak a magabiztos vezetés után kezdett el ténylegesen jól játszani a mezőnyben.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.11. 21:44:11

Rivaldo11 írta:Ebben bízom én is.Bevallom,amíg nincs róla hír,picit ideges vagyok...
Én is nagyon félek :oops: :(
Istenem add hogy ne legyen baja!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:41:23

Bodi írta:Más:
Sztem aki azt mondja,hogy Ronaldinho megint [auto_cenzúra] volt mezőnyben,az nem látta a meccset.
Rengeteg szép passz,sokszor szétzilálta a bal oldalt,plusz adott egy gólpasszt Giulynek,csakhát öhhmm....
gondolom, ez nekem szól kissé...

már leírtam lejjebb a dolgokat, mindenesetre csak a második félidőben élénkült meg, addig mezőnyben nem volt a legjobb...
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.11. 21:40:30

lionelmessi19 írta: Ha nem rúg golt, és ugyanígy játszik, akkor egy kalap [auto_cenzúra], meg üljön padra, ha rug 1-2 gólt, és majd ugyan olyan vackul játszik, akkor meg istenítitek őt.
...
Dinho már javul, de még csak nagyon kicsivel volt jobb, mint előző meccsen, már a játékában...
A 2 gólt el kell ismerni, sőtt....nagyon gyönyörű volt, főként a szabad :D
Akkor itt van más is. Ezek szerint a múltkori meccsen 4-esre játszott.
Szóval egy rövid magyarázatot még várok álláspontodat illetően :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:38:49

Okés, mindenhol kint van, hogy nyert a barca, egy szó nincs sehol Samuról. Asszem kicsit fellélegezhetünk. Csak kár, hogy nem játszott... :cry:

1ébként néztem: eurosport.com
elmundodeportivo.es
as.com
marca.es

semelyiken nincs szó Eto'o-ról, szal talán nem lesz gond. :roll:
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:36:47

lionelmessi19 írta:Sztem nincs semmi gond Samuval, már réges rég kint lenne valahol egy hír. Emlékszem, amikor megsérült, már meccs végére televolt minden, h 2-3 hónap kiahgyás...
Nagyon remélem,hogy nincs semmi baja,de arról már így is letehetünk,hogy a Pool ellen kezdjen.
Ahhoz ma legalább fél órát játszania kellett volna.
Az se valószínű,hogy pont a Valencia ellen fog először normális számú játékpercet kapni.

Más:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.11. 21:34:53

Ebben bízom én is.Bevallom,amíg nincs róla hír,picit ideges vagyok...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:32:03

Sztem nincs semmi gond Samuval, már réges rég kint lenne valahol egy hír. Emlékszem, amikor megsérült, már meccs végére televolt minden, h 2-3 hónap kiahgyás...
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:28:50

FCB_gábor írta:Grat a Csapatnak! Szépen játszottak.

kicsit off
láttam ACER reklámokat a mérkőzés alatt akkor most ez bl találkozó volt? :)
Elképzelhetőnek tartom, hogy a stadionban mindig kint lesznek a reklámjaik...
Vagy lehet, hogy az uj megállapodást megkoronázandó, tartottak egy főpróbát a reklámokkal is a pool meccs előtt, nem csak a csapattal...
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:27:02

Rumig írta:
lionelmessi19 írta: Mindenki jön ezzel...
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek. :?
És erre értékelésedben 4+ -t adsz neki :!: :shock:
Most akkor hogy is gondolod :?: :?:
Tudtam, h lesz, aki elolvassa ezt a hsz-emet, és lemegy a redőny...
Kérlek olvasd végig a többi hsz-emet is, aztán ha még mindig nem érted az álláspontom, akkor beszélünk róla... :wink:
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:24:31

barca52 írta:
Bodi írta:Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.
Egyszer mutattak egy képet,amin Eto'o a jobb térdét mutogatta valakinek,aki sztem orvos volt...
Nagyon remélem,hogy hülyeségeket beszélek,de másképp miért nem lépett volna pályára,amikor arról volt szó,hogy már lazán kaphat 20 percet???
Asszem elfelejthetjük,hogy kezd a Liverpool ellen... :?
Hallod, az én szerepem a legpesszimistább fórumozó, szóval ne mondj ilyeneket, mert irgum-burgum barna medve lesz. Eto'o fogja megverni a Liverpoolt. :twisted:
Én optimista vagyok,de realista is! Szóval Bodival együtt,aggódóm!
Amúgy Farkas Norbi is mondta,hogy nem 4-5 meccs alatt fog visszajönni a 'régi' Eto'o forma,hanem lehet hogy hosszú hónapok után! Ez a realitás,de bízok benne,hogy Eto'o e téren is különleges tud lenni :!:
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.02.11. 21:24:11

Grat a Csapatnak! Szépen játszottak.

kicsit off
láttam ACER reklámokat a mérkőzés alatt akkor most ez bl találkozó volt? :)
Kép
Lezárt