Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem baj akkor azért szerettem amikor kiejtették a Real MagditFernando írta:Csalódás a Lyon... hatalmas csalódás. Nem ellenfél. Komolytalan csapat, ismét bebizonyosodott. A Bayern már döntős.
Ha holnap mi is kapunk egyet akkor ugyan ilyen helyzetben leszunk de isten orizzen meg hajra Barcelona meg lesz az figyelem es kitartas a vegletekig Visca Barca Visca Szekelyek'''''''''Lionel85 írta:Szerencsétlen franciáknak semmi nem jön össze. Szurkolok nekik, de innen nagyon nehéz lesz...
másik meg remélem a barcelonaTitinho írta:Nos...úgy néz ki, hogy ennyi volt a Lyon ebben a BL kiírásban.
26. perc: 0-1 - Olic.
Teljesen impotens a Lyon támadószekciója, még nem lőttek kapura sem fél óra elteltével. Így nem is lehet...
Az egyik döntős tehát a Bayern.
Ezzel én is így vagyok egyébkéntDave87 írta:Nem is tudok a mai meccsre figyelni.
Ha mind a het évben a Lyon ütötte volna ki a Realt és kifizetnénk CR árát 3x, akkor is ellenünk szurkolna minden Madridista. De hát ez így helyes.Rewolution5 írta:ezt így én is elfogadnám..sőt talán a semleges szurkolók(madridisták) is a Barcának fognának...FtcSikiHun írta:Barcelona-Lyon
Sztem is Londonba fog eldőlni,bár sztem a Fulham most jobb csapat,mint a Hamburg.Lionel85 írta:Nem feledem EL!
Jó kis párharc lesz a spanyol-angol, de sajnálom, hogy Torres nem lehet ott, bár nyilatkozata szerint nem szívesen játszott volna nevelőklubja ellen, így még talán "örülhet" is a sérülésének.
A másik párharcból Gera-showt várok, bár ez a csata Londonban fog eldőlni.
ezt így én is elfogadnám..sőt talán a semleges szurkolók(madridisták) is a Barcának fognának...FtcSikiHun írta:Barcelona-Lyon