Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért a Brazil csoportot annak nevezném.Bányász írta: Ennek hála nincs is igazán halálcsoport.Na jó talán a Brazil csoport meg a németek csoportját mondhassuk annak.De azért mégse az az igazi halálcsoport na.
M1, 18:00messideco írta:Nem tudjátok, hogy mikor kezdődiik a sorosolás? Nagyon meg akarom nézni...
akkor szerintem tuti nem Inié a befutó, óriási gól volt az tény,de esett jópár ennél nagyobb is. ha a tét is számítana,akkor viszont elég sanszos lenne.bali 15 írta: -és nem számít majd az hogy mi volt a meccs tétje
Ezek szerint lesznek igen kemény csoportok. A 3 kalapban igen kellemetlen ellenfelek vannak, talán erőssebbek mint a 2-ban. De ugye a 4-ben is ott van Den, Fra, Por...barca28 írta:A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán elkészítette a jövő évi,
dél-afrikai világbajnokság csoportbeosztásának kiemelési listáját.
Első kalap:
Dél-afrikai Köztársaság (rendező), Argentína, Brazília, Anglia, Németország, Olaszország (címvédő), Hollandia, Spanyolország
Második kalap:
Ausztrália, Japán, Koreai NDK, Koreai Köztársaság, Honduras, Mexikó, Egyesült Államok, Új-Zéland
Harmadik kalap:
Algéria, Kamerun, Ghána, Elefántcsontpart, Nigéria, Chile, Paraguay, Uruguay
Negyedik kalap:
Dánia, Franciaország, Görögország, Portugália, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc
Nekem nem tetszik ez a labda. 2006 VB labda sokkal jobban el volt találva legalábbis szerintem. BÁr szines, de mégis számomra eléggé unalmas.bali 15 írta:Nem tudom hogy melyik Topicba kéne raknom,de szerintem ide illik.
Ime itten van az a tárgy ami Június 11 és Július 11 között álandó figyelmünket fogja majd élvezni az jövő évben.
http://sportgeza.hu/futball/2009/12/01/ ... abdajarol/
Kaká csak a neve miatt, Drogbát nem értem, hullámvasút az idények közben, valamikor tényleg legjobb középcsatár máskor meg vicc kategória... SteveG-nek asszem azért nem volt rossz szezonja, mégha nem is nyertek semmit...lui1698 írta:Láttam a főoldalon, hogy 4 Barca játékos van a top 10-ben az Aranylabda szavazáson.
Didier Drogba (Chelsea)
Samuel Eto'o (Barça / Inter)
Steven Gerrard (Liverpool)
Zlatan Ibrahimovic (Inter / Barça)
Andrés Iniesta (Barça)
Kaká (Milan / Real Madrid)
Lionel Messi (Barça)
Cristiano Ronaldo (Man. United / Real Madrid)
Wayne Rooney (Man. United )
Xavi Hernández (Barça)
Van 1-2 ember akit nem igen, hogy mit keres ott értek: Drogba, Kaká, Sztivi???
szerintem meg maradjon még és jövőre bizonyítson a Bajnokok Ligájában. Azért ez az Eredivisie nem a legacélosabb bajnokság.Katalán88 írta:Nagyon bízom Dzsudzsákban, hogy a tél vagy a nyár folyamán elfog menni! Szerintem neki már egy nagyobb bajnokságba kellene lépnie pl. angol vagy német. (azért ez a kettő mert szerintem ez feküdne neki a legjobban)
Az angoloknál sehol nem tudom elképzelni, de viszont a Werderben szívesen látnám.Mondjuk még egy jó darabig nem fog szerintem eligazolni.Régebben lehetett olyan pletykákat is hallani ,hogy Wenger-nek felkeltette az érdeklődését...ezek szerintem csak kamu hírek voltak.Katalán88 írta:Nagyon bízom Dzsudzsákban, hogy a tél vagy a nyár folyamán elfog menni! Szerintem neki már egy nagyobb bajnokságba kellene lépnie pl. angol vagy német. (azért ez a kettő mert szerintem ez feküdne neki a legjobban)
Legjobb lenne, ha VB-ra sem utaznának, legalább nem kellene nézni a szenvedésüket, és hallgatni maradona baromságait.Lionel85 írta:Aztán lehet, nem lesz meccs, mivel Maradona nélkül nem lépnek pályára a fiúk. A Nigéria elleni meccset is emiatt elhalasztották.El fanático írta:Az AFA elnöke, Julio Grondona egyeztet az ügyben a szövetség jogi képviselőivel és fellebbezni fognak.
forrás: clarin.com
Aztán lehet, nem lesz meccs, mivel Maradona nélkül nem lépnek pályára a fiúk. A Nigéria elleni meccset is emiatt elhalasztották.El fanático írta:Az AFA elnöke, Julio Grondona egyeztet az ügyben a szövetség jogi képviselőivel és fellebbezni fognak.
forrás: clarin.com
Nem El-t akartal irni?lui1698 írta:(bl-ben is van neki egy).
Jó formában van mostanság Dzsudzsi.vargaakos írta:Sparta Rotterdam-PSV 2-3
eredmény alakulása: 0-1 , 1-1 , 2-1 , 2-2 , 2-3
Az utolsó gólt Dzsudzsák szerezte jobb lábbal!