Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sztem meg nem akkora meglepetés. Sztem nem rossz csapat. Brazil válogatottak nyomják ott. Sztem döntetlen leszSaviola írta:Ez engem meglepett..nem is kicsit.VictorValdes19 írta:CSKA MOSZKVA-Arsenal 1-0 (1-0) gólszerző:D.Carvalho 24![]()
ozsimiki írta:Deco! Így van!gPROject írta:Akkor már inkább Deco. 2 csapattal is bl győzelem, ráadásul elég nagy szerepe is volt mind2ben.Ordog írta:Amúgy van egy ötletem!
kapja Juninho az aranylabdát... A Lyonnak több mint 5 éve a karmestere, és nem is akármeddig vezette minden évben a csapatát... igazán megérdemelne már egyet! Ez nem ilyen Maldini féle életműdíj lenne, hanem ő igenis nagyon jó csávó még mindig, szoa hajrá Juninho!! Ti hogy gondoljátok?:)
Giuly-t furcsáljátok(aki bl győztes:)), közben van ott még egy Ribery, Lahm, Torres is.
Ha már nem lehet Ronnie(ami még 1általán nem biztos,ha így folytatja..),Eto'o,akkor Deco nak adnám,rászolgált az elmúlt évek teljesítményével,csak hát itt 1 konkrét szezont díjjaznak...
Deco! Így van!gPROject írta:Akkor már inkább Deco. 2 csapattal is bl győzelem, ráadásul elég nagy szerepe is volt mind2ben.Ordog írta:Amúgy van egy ötletem!
kapja Juninho az aranylabdát... A Lyonnak több mint 5 éve a karmestere, és nem is akármeddig vezette minden évben a csapatát... igazán megérdemelne már egyet! Ez nem ilyen Maldini féle életműdíj lenne, hanem ő igenis nagyon jó csávó még mindig, szoa hajrá Juninho!! Ti hogy gondoljátok?:)
Giuly-t furcsáljátok(aki bl győztes:)), közben van ott még egy Ribery, Lahm, Torres is.
A helyzet az, h a csoportmeccsek után irányított sorsolás van (csoport első csoport másodikkal, azonos csoportban szereplő és azonos nemzetségbeli nem kerülhet össze), de utánna már irányítás nélküli sorsolás van, tehát bárkivel összekerülhetünk a negyeddöntőben. Akár a cselszkivel is, amire, ismerve az Uefát, nagy az esély.Subinho írta:a holnapot meg már nagyon várom!!! a cselszi elleni meccs igazi csemege az utóbbi években. komolyan örülök nekik és jobb is így, mert így csak a döntőben találkozhatunk egymással és az mekkora meccs lenne!!!!!!! nagyon király lenne, ha összejönne...
Szerintem is elég bőven ennyi a Chelseaből!gPROject írta:Én nem örülnék neki, ha a döntőben is velük találkoznánk, már amennyiben eljutunk odáig. Nem szeretném, ha bármilyen döntőben is kikapna a csapat a realtól vagy a cselszitől és erre azért 50% esély lenne. Persze ott megverni őket hatalmas öröm lenne, de kikapni....
pontosítanék: ma real VERÉS a viasaton...kath23 írta:MA REAL vereség a visaton:)