Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a beszéd!Rivaldo11 írta:Ha a játék képe ilyen marad-márpedig marad-akkor be fogunk lőni a helyzeteinkből legalább kettőt.Nyugodt vagyok,meg fogjuk nyerni a meccset.
Figyi ha nem jön be a megérzésed,fizetsz mindenkinek 1 sört majd,okvarga tamás írta:A játékunk jobb, mint az elmúlt hetekben volt, de 0-0, és ez is fog lenni a végeredmény - ebben biztos vagyok. Saviola ma egy kicsit gyengébben játszik. Decón látszik némi formajavulás. A szabadrúgáson kívül és a 11-est követő helyzeten kívül a kapura nem voltunk valami veszélyesek. Nem a labdabirtoklás aránya számít, az lényegtelen, gólt kéne lőni. De - sztem, és ne legyen igazam - nem fogunk, nem érzem bennük a találatot.
nagyon remélem h tévedszvarga tamás írta:A játékunk jobb, mint az elmúlt hetekben volt, de 0-0, és ez is fog lenni a végeredmény - ebben biztos vagyok.
A passzaiból Eto'o min 2-t berugott volna...lionel19 írta:Miért mit csinált??? 0-0 az állás... szal semmit!elprat írta:Pontosan és most üzenném azoknak akik pár meccsel ezelőtt a pi@ba kűldték R10-t,......................hm..........szóval üdvözlöm őket!!!!!!!!!!!!!!!Mr. Master írta:Végre valami a régi Decobol és Ronaldinhobol. Ez hiányzott a csapatnak. Csak így tovább fiuk!
Nem csak az az egy megmozdulása volt ám hanem 11...nagyon hasznosan játszik,jön majd az a gól!!!Replay írta:Jól játszunk, de csak hiányzik az a fránya gól...bezzeg ha Iniesta nem akart volna nagy gól lőni, de ez van...
Nagyon várom, hogy beálljon Eto'o és Messi.
Ott a pont, én mindig mondtam h nem kell még leírni!elprat írta:Pontosan és most üzenném azoknak akik pár meccsel ezelőtt a pi@ba kűldték R10-t,......................hm..........szóval üdvözlöm őket!!!!!!!!!!!!!!!Mr. Master írta:Végre valami a régi Decobol és Ronaldinhobol. Ez hiányzott a csapatnak. Csak így tovább fiuk!
Miért mit csinált??? 0-0 az állás... szal semmit!elprat írta:Pontosan és most üzenném azoknak akik pár meccsel ezelőtt a pi@ba kűldték R10-t,......................hm..........szóval üdvözlöm őket!!!!!!!!!!!!!!!Mr. Master írta:Végre valami a régi Decobol és Ronaldinhobol. Ez hiányzott a csapatnak. Csak így tovább fiuk!